Tamam canım dikkatli olacağımSisko ama gururlu Aylık sonuçtan 1 uyarı var canım
gundendi 2. Uyarı. Tartı gelmedi. Ne güzel başlamıştın inşallah bir sorun yoktur
Yaaa bana benden çok inanan chocomBu hafta şampiyon çıkmadı. Olsun.
Ama bir mezunumuz varr @Mavistez her ne kadar aktif olmasa da biz onu mezun ettikToplam -6.3 kilo vererek başaranlar kulübünde yerini aldı
Tebrikler canım. İnşallah bundan sonra da her şey gönlünce olsun
17 Ekim Yıldızlar Ligi
️ @TheDandelion (3.400)
️
@Berrfeelinda (1.050) ️
Yüzdeler süper
TheDandelion uçtunnn bu hafta maşallah hedefe gitmiyor koşuyorsun
Berfim gayet güzel verdin. Direndiğin zorlandığın zamanlar oldu. Ama sonuç muhteşemm
Bu hafta hepimiz döküldük biraz.
İlaç gibi geldiniz. Hepimize güç motivasyon olsun. Tebrikler
3. En yüksek yüzde @Acquaa nın. Bu hafta pek memnun değil gibiydin ama güzel eksilmişsin. Sonra daMinik Duduklu Tencere geliyor.
Eksiler gayet güzel kızlar hiç düşmeyin
Bu hafta gelen tepkilere göre sabite sevindiklerimiz oldu
@Acquaa 1 uyarı varmış gitti canım
Sıfır Tuz Haftası
Sonuçları
(1 gün️ = 1 puan) Beslenme Egzersiz Chocolita 0 1 TheDandelion 0 0 Acquaa 5 ️ 2 labellevie 5 ️ 1 yiitee 6 ️ 4 Pembe Lotus 3 espressoc 4 ️ 2 G gelgor 0 0 asliogretmen 6 ️ 6 D u t 6 ️ 2 Sisko ama gururlu 0 Minik Duduklu Tencere 6 ️ 3 Marjolein 0 0 norayildiz 4 3 Berrfeelinda 5 ️ 4 Drdentist 2 0 gundendi 2 1
@asliogretmen 1 uyarı varmış silindi
@yiitee aylık sonuçtan 1 uyarı geliyordu ki bu tikle silindi
Uyum sağlamaya çalışan herkesi tebrik ederim. Genelde Tik alanların çoğu tartıda iyi geliyor
Haftalık Denge Egzersizi
(3 gün 6.000 adım/ 20 dk süre görünecek şekilde kanıtlı egzersiz)
Chocolita + @labellevie + @yiitee ️ ️ sabit espressoc ️ sabit D u t + norayildiz +
Aylık Sonuç
Minik Duduklu Tencere -4.7
Minikkkk nerdeyse 1 ayda 5 kgHarikasın maşallah arkadaşım. Sende hedefe ulaşacaksın. Bak görürsün çok inanıyorum ben sana
Doğru söylüyorsun yavru aslında kıyafetlerle çok farketti tarti da farketmesedeYa o kilolara bi inelim dirençli olsun varsın rakamlara takılmamak lazım devam etmek, kaç kilo gittiğinden daha önemli eninde sonunda gidecek motivasyonumuzu diri tutalım yeterki
Afiyet olsun dutumSabah:
- Ilık limonlu su
- Tarçınlı kahve
️ Gün içinde:
- 300 ml kefir smoothie (kakao + bal + keten tohumu)
- 10 adet yer fıstığı
- 2 bisküvi
Akşam:
- 4 sıkım etsiz çiğ köfte
- 1 orta boy kabak (az yağda sote, yoğurtlu)
- 2 kepçe mercimek çorbası
Aktivite:
- 7.300 adım
- 22 dk HIIT cardio
- 2,5 litre su
- 20 karın egzersiz
Toplam kalori: ≈ 850 kcal
Tahmini yaktığın: ≈ 2.000–2.200 kcal
Günlük açık: yaklaşık 1.200–1.400 kcal
Chocolita
espressoc
Çok sağol canımAcil şifalar diliyorum canım
Geçmiş olsun canımÇok sağol canım
Sağol canımcımAfiyet olsun dutum
Ben bu hafta kabak bulamadım ya
Tarti öncesi iki gün yerim diyordum olmadıSağol canımcımKabızlığa iyi geliyor haftada 1 gün ye mutlaka hem tok tutuyor .
Aslında 3 günlük kabak detox var tartı öncesi yapTarti öncesi iki gün yerim diyordum olmadı
Miniş inşallah vazgeçmicezVazgecmeyecegiz aloooop
İnşallah canımmm ne güzel dedinBozma moralini geçen hafta ve ondan önceki hafta ben de öyleydim bir anda Michelin lastik adamı gibi kilo almış gözüküyordum ama bu hafta telafi ettim. Sen de asla vazgeçmeyeceksin hepimiz buradan mezun olacağız.
İnşallah canım galiba geçen haftalarda peşpeşe güzel bi kilo verince rehavete kapıldım ve saldım. Tekrar motivemi kazanmakta sıkıntı yaşıyorumEdeceksin canım hiç moral bozma bak bana vermek yerine almışım
Ama yapacak bir şey yok düşe kalka da olsa başaracağız mecburuz
Neyin var
Sana seni görerek inanıyorum canım sen kendine inanmasaydın böyle kilo veremezdin. Ayna görevi görüyorum sadeceYaaa bana benden çok inanan chocom
Sinir stres üzüntü her şey. Bu hafta benim üstümde de hepsinden bir dal vardı. Karabasan oturmuş gibiydi. Bugün açtım yasin dinledim. Kilo aldığım için moralim ayrıca bozuldu. Karnım şişmiş kocaman. Hep yattım. Hemen depresyonluk oldum. İnsan hasta gibi hissediyor. Hiçbir şeye hevesi olmuyor. Ama mecbur kalkıyorsun. Toparlanmak zorundasın.Neden kilo veremediğimi buldum kızlar
Bu ben ya geçen haftam pazar gününden itibaren full stresle geçtiNeden kilo veremediğimi buldum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?