- 8 Nisan 2017
- 57.610
- 310.994
- 698
Vazgecmeyecegiz aloooopGünaydın kızlar moraller bozuk acaba bu yola devam edebilecek miyim
Günaydın kızlar moraller bozuk acaba bu yola devam edebilecek miyim
Devam edeceksin tabiki kendin ve sağlığın içinGünaydın kızlar moraller bozuk acaba bu yola devam edebilecek miyim
Tebrikler canım neden üzgün emoje koyuyorsun azda eksidesin az olsun bizim olsun artı değilsinChocolita espressoc
Olmuş olacağı -400 gr
Yüzdelik: 0,4345
Güncel kilo : 91.65
Eki Görüntüle 3660166
Tabi edeceksin . Edeceğiz robot değiliz ki her hafta süper eksiler gelsinGünaydın kızlar moraller bozuk acaba bu yola devam edebilecek miyim
Canım ameliyat oldum şuan toparlaniyorum
Allah'ım bana da sağlıkla kolaylıkla bu rakamları gormeyi nasip et Rabb'im
Maşallah la havle ve la kuvvete illa billahi aliyyil azim
Bilmiyorim neden durakladi bu kadar bu eksiyi çıkarmak için 1 e kadar bekledim lotusDevam edeceksin tabiki kendin ve sağlığın için
Benimde motivasyon yerlerde ama asla bırakmambirlikte başaracağız
Tebrikler canım neden üzgün emoje koyuyorsun azda eksidesin az olsun bizim olsun artı değilsin
Kendine gel minik haftaya bomba gibi dönersin iki haftaya 89 görürsün gibime geliyor
Çok iyi gidiyorsun minik modunu düşürme 2 kilo daha gitse 89 olacaksınBilmiyorim neden durakladi bu kadar bu eksiyi çıkarmak için 1 e kadar bekledim lotus
Ben 85 in direncini de çok zor kırdım vakti zamanındaÇok iyi gidiyorsun minik modunu düşürme 2 kilo daha gitse 89 olacaksın
Sonra 80 le uğraştım derken 75 e kadar gördüm aslında ama çok zaman aldıBen 85 in direncini de çok zor kırdım vakti zamanında
Ya o kilolara bi inelim dirençli olsun varsın rakamlara takılmamak lazım devam etmek, kaç kilo gittiğinden daha önemli eninde sonunda gidecek motivasyonumuzu diri tutalım yeterkiSonra 80 le uğraştım derken 75 e kadar gördüm aslında ama çok zaman aldı
Acil şifalar diliyorum canımCanım ameliyat oldum şuan toparlaniyorum
Canım demişsin ama geçen haftaki kilon bu değil. Geçen hafta 89.50 ydinGeçen haftaki kilom : 88.85
Bu haftaki kilom : 89.20
Fark : +350 Gr
Chocolita espressoc
Eki Görüntüle 3660090
Bu hafta eksidesin. + değilsin
Kafam karıştı inan hastalık vs çok teşekkür ederim canımCanım demişsin ama geçen haftaki kilon bu değil. Geçen hafta 89.50 ydin
Bu hafta eksidesin. + değilsin
Sıfır Tuz Haftası Sonuçları (1 gün | Beslenme | Egzersiz |
| 0 | 1 |
| 0 | 0 |
| 5 | 2 |
| 5 | 1 |
| 6 | 4 |
| 3 | |
| 4 ️ | 2 |
G gelgor | 0 | 0 |
| 6 | 6 |
| 6 | 2 |
| 0 | |
| 6 | 3 |
Marjolein | 0 | 0 |
| 4 | 3 |
| 5 | 4 |
Drdentist | 2 | 0 |
gundendi | 2 | 1 |
Chocolita | + |
| + |
| sabit |
| sabit |
| + |
| + |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?