- 1 Eylül 2021
- 5.443
- 20.441
- 298
Tamamdırİyi akşamlar kızlar
Bu hafta egzersizimiz 10 karın crunch
Lütfen bildirim yapmayı unutmayalim
Sağlık problemi olan önceden bildirsin yerine başka biseyle değiştiririz.
Gün içinde herhangi bir vakitte uzandığınız yerde bile rahatlıkla yapabilirsiniz
Chocolita
TheDandelion
@Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
@gelgor
@Mavistez
D u t
espressoc
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
@Marjolein izinli
asliogretmen
@norayildiz
Berrfeelinda
@gundendi
@Bonus (egzersiz)
Çok geçmiş olsun, sonuçların iyi çıkmasına sevindim. Bitki çaylarının yan etkileri de var, onlar da ilaç gibi. Hiçbir şeyi abartmamak lazım.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim olduğum il çok büyük bir il olmadığından başka bir hastaneye daha gittim takibe alındı ultrasonda çok büyük bir sorun gözükmedi karaciğerde hemanjiom varmış ama kötü bir şey değilmiş enzim değerleriminde yükselmesi çok bitkisel ürün bitkisel çaylar tükettiysem olabiliyormuş bu tip ağrılara neden olabilirmiş bitkiçayo ve mantardan uzak durucam bir süre cuma yazamadım kusura bakmayın ama ben tekrar buraya menü yazmaya devam etmek istiyorum yarından itibaren eğer müsadeniz olursa.
Chocolita espressoc
Hoşbulduk canımHoşgeldindelfinia , diyetin nasıl gidiyor?
MerhabalarChocolita yalnız değilsiniz . Bende öyleyim. Azıcık stres oldum mu direk yemeğe sarıyorum . Sonra pişmanlık oluyor sonra aman be yeter artık ne diyeti diyorum. Sonra ama sağlığın içün devam etmen lazım diyorum. Değişik bi sarmana giriyorum. Bu hafta biraz da ondan kötü geçirdim sanırım .
Bu güne kadar çok iyi geldik. Devam edebiliriz. Bu topik bunun için var.
AleykümselamSelam aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler
Canım delfim bende direk tatlıya gidiyorum strese girinceMerhabalarD u t Chocolita
Ben de üzülünce diyetdışı şeyler yemek isteyen biriyim, iştahım açılıyor sanki, kendimi durduramıyorum o zaman. Yakın zamanda da böyle stresli, üzgün olduğum bir süreçten geçtim.
Üzülmeyin, yalnız değilsiniz hiç biriniz.
Diyetisyenimle en son görüşmemizde geçtiğimiz haftaki liste dışı diyetdışı yediklerimden konuştuk. Geçen hafta gerçekten de listedışı fazla diyetdışı tüketmişim.
Haklı olarak beni bu konuda uyardı.
Eğer fazla kiloları vermek istiyorsanız, haftalık listeme uymalısınız dedi. Ben de kendisine durumumdan bahsettim. Duygusal yeme isteği oluyor, asla aç olmuyorum o anda. Bende tatlı yeme isteği oluyor mesela. İnsülin direncim de var ya, ona bağlıyorum biraz da.
Kendisi bana 1 gün diyetdışı izin günü yaptı.
Bu günün dışında sıfır diyetdışı ile haftayı bitirmemi istiyor. Diğer günlerde ona saygımdan artık yememeye başladım. Ve belirlediği aylık hedefe ulaşmam gerekiyor.
Örneğin bu hafta en az totalde -6 cm incelme olması gerek.
Diyetdışı yiyince mezura ölçümlerine yansıyor. Ödem vs derken iyi olmuyor.
5 ay içerisinde fazla kilolarımı verebilirmişim, eğer diyetime uyarsamDiyetisyenimden şunu rica ettim. "5 ayda değil; 8 ayda vermeye razıyım. Strese girmek bana hiç iyi gelmiyor, uzun vadeli diyetimi olumsuz etkilemesi olası" dedim.
Sağolsun bu konuda elinden gelebildiğince hoşgörülü olacağını söyledi, ben de diyetime uyumla devam etmeyi çok istediğimi ve duygusal yeme atağı için tatlı dışında beni mutlu edecek başka bir uğraşa yöneleceğimi söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?