Ya senin dis çekim prova ne is bro sorcam soramıyorumPazar günü dış cekime gideceğizkaçamak yapmamam lazım karbonhidrat acayip şişiriyor vücudumu yarın sadece kahve yanında Bitter çikolata yemek istiyorum kaçamak olarak
Cuma pazarı var akşam da güzel bir balık yaparım fırında cumartesi yine protein tuketirim ins
Benim koca oğluma sünnet düğünü yapacağım deyip durdu doğduğundan beri geçen sene salon ttutu elbise bulamam diye diktirdim prova oYa senin dis çekim prova ne is bro sorcam soramıyorum
Hayırlı olsun Allah düğünlerine görmeyi de nasip etsin .Bende dedim acaba hani yaş yaş çocuklara çekim yapıyorlar ya onlara mı hazirlaniyorsunuzBenim koca oğluma sünnet düğünü yapacağım deyip durdu doğduğundan beri geçen sene salon ttutu elbise bulamam diye diktirdim prova oyeni evlenecek ciftler düğün öncesi gergin olur ya bizde öyleyiz daha doğrusu ben öyleyim eşim aşırı rahat
Bana göre değil aşırı stresli işler anksiyete zaten en ufacık streste tavan
Üç hafta sonra sünnet düğünü yapacağız ins güzel bir düğün olur
Amin canımHayırlı olsun Allah düğünlerine görmeyi de nasip etsin .Bende dedim acaba hani yaş yaş çocuklara çekim yapıyorlar ya onlara mı hazirlaniyorsunuz
Hissediyorum tabiEe harikagiyinirken de hissediyorsundur farkı
Afiyet olsun. Kesinlikle kilo vermeye kararlıyım menüsü olmuş. Bol hesaplı
Çok tehlikeli yaşlar..kendini ispatlama dönemi..ben yapacaktım diye aglamalar falan gözümde canlandı şuanAmin canım
3.5 yasinda erkek çocuğu sorunsalı düz duvara tırmanan bir çocuksalonda güzel dakikalar saatler olacak
Sağol canımGünaydın geçmiş olsun canım
Şimdiden hayırlı olsun canım inşallah damatlığınıda görürsünPazar günü dış cekime gideceğizkaçamak yapmamam lazım karbonhidrat acayip şişiriyor vücudumu yarın sadece kahve yanında Bitter çikolata yemek istiyorum kaçamak olarak
Cuma pazarı var akşam da güzel bir balık yaparım fırında cumartesi yine protein tuketirim ins
Hayırlı olsunPazar günü dış cekime gideceğizkaçamak yapmamam lazım karbonhidrat acayip şişiriyor vücudumu yarın sadece kahve yanında Bitter çikolata yemek istiyorum kaçamak olarak
| Kalori Alımı | Kalori Harcaması | Kalori Açığı | Protein | Yağ | Karbonhidrat |
| ~550 kcal | ~300 kcal | ~950 kcal | ~34 g | ~16 g | ~45 g |
Hayırlı uğurlu olsun nice güzel günlerini görün inşallahBenim koca oğluma sünnet düğünü yapacağım deyip durdu doğduğundan beri geçen sene salon ttutu elbise bulamam diye diktirdim prova oyeni evlenecek ciftler düğün öncesi gergin olur ya bizde öyleyiz daha doğrusu ben öyleyim eşim aşırı rahat
Bana göre değil aşırı stresli işler anksiyete zaten en ufacık streste tavan
Üç hafta sonra sünnet düğünü yapacağız ins güzel bir düğün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?