Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Geçmiş olsun canım, ağrı kesici aldın mı?
Bu arada çemen nedir?

Geçmiş olsun canım, ağrı kesici aldın mı?
Bu arada çemen nedir?
Hap almadım canım. Kv yapıp veriyor bana kemik suyundan. biber koyuyor galiba tam içeriğini bilmiyorum. Pastırmanın çemeni olur ya ona benziyor tadı. Ama daha güzel. Hazır da satılıyor. İnal çemen vardı marketten aldık. Ev yapımı daha güzel tabi

Anladım canım. Afiyet olsun. Bir kaç defa yazdın merak ettim.

Tamamdır o zaman yarın tartı fotosuyla başlarım

Geçmiş olsun çokom dikkat et kendine

Bende güzel bekliyorum bu hafta
Resmen krize girdiğim anlar oldu ama tuttum kendimi kaçamak lokmalık oldu doymalık değil . Sporumu aksatmadım
Yeşil çayımı aksatmadım
Bi de tuvalete çıkarsam bugün yarına kadar çok güzel olur

Geçmiş olsun çoko dikkat et kendine. Bazen enerjimiz fazla geliyor sporu abartiyoruz ama sonra ağrı sızı cekiyoruz ben bu hafta ekşi değil arti bekliyorum çünkü çok bozdum misafirle

Ee harika giyinirken de hissediyorsundur farkı

Geçmiş olsun çoko dikkat et kendine. Bazen enerjimiz fazla geliyor sporu abartiyoruz ama sonra ağrı sızı cekiyoruz ben bu hafta ekşi değil arti bekliyorum çünkü çok bozdum misafirle
Keyfin yerindeydi canım annenler yanındaydı. Hiç asma yüzünü. O an tadını bozmadın. Her zaman gelmeyecek anlar için yapılır. Pişman olma. Bu hafta güzel geçirirsen zaten ödemini atarsın

Yemedim choco ama yapılacak olan kahveyi reddettim o kadar çok yedim.

Afiyet olsun. Kesinlikle kilo vermeye kararlıyım menüsü olmuş. Bol hesaplı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…