Geçmiş olsun canım, ağrı kesici aldın mı?Başım ağrıyor bugün. Bir de son attığım adımdan sonra ayağıma zarar verdim sanırım ağrı yapıyor. Bir süre uzun yürüyüş yok bana.
Sabah bol Akşam hafif geçirdim
2 yumurta. 1 tatlı kaşığı çemen
Ekmek 2 dilim
Domates
Yarım simit
Mini poça
Peynir çeşitleri
İyi yedim
Akşam da karnabaharlı patatesli yemekten yedim. Suyunu süzerek. 1 kase kadar
Yarım bardak ayran
250 kalori yakmışım
Egzersiz yokespressoc
Hap almadım canım. Kv yapıp veriyor bana kemik suyundan. biber koyuyor galiba tam içeriğini bilmiyorum. Pastırmanın çemeni olur ya ona benziyor tadı. Ama daha güzel. Hazır da satılıyor. İnal çemen vardı marketten aldık. Ev yapımı daha güzel tabiGeçmiş olsun canım, ağrı kesici aldın mı?
Bu arada çemen nedir?
Anladım canım. Afiyet olsun. Bir kaç defa yazdın merak ettim.Hap almadım canım. Kv yapıp veriyor bana kemik suyundan. biber koyuyor galiba tam içeriğini bilmiyorum. Pastırmanın çemeni olur ya ona benziyor tadı. Ama daha güzel. Hazır da satılıyor. İnal çemen vardı marketten aldık. Ev yapımı daha güzel tabi
Tamamdır o zaman yarın tartı fotosuyla başlarımSüpersin canım
3 den beri yemediysen oda bir şeydir. Diyet dışı yiyeceksem en erken saatlerde yaparım
Gündendi liste dışı olmuştu canım
Merhabaçok güzel başlangıç yapmışsın başlangıç kilomuz aynı.
Zamanlama iyi oldu cuma tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla başlangıç yapıyoruz.
Aynen canım oda izinli. Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun çokom dikkat et kendineBaşım ağrıyor bugün. Bir de son attığım adımdan sonra ayağıma zarar verdim sanırım ağrı yapıyor. Bir süre uzun yürüyüş yok bana.
Sabah bol Akşam hafif geçirdim
2 yumurta. 1 tatlı kaşığı çemen
Ekmek 2 dilim
Domates
Yarım simit
Mini poça
Peynir çeşitleri
İyi yedim
Akşam da karnabaharlı patatesli yemekten yedim. Suyunu süzerek. 1 kase kadar
Yarım bardak ayran
250 kalori yakmışım
Egzersiz yokespressoc
Anladım canım. Afiyet olsun. Bir kaç defa yazdın merak ettim.
Sağolun canlarGeçmiş olsun çokom dikkat et kendine
Bende güzel bekliyorum bu haftaYarın tartılıyoruzz
Hazır mıyız kızlar ne bekliyorsunuz
Ben bu sefer eksi bekliyorum. Ama düz 73 göremem gibi. Zaten aldığımı vermeye çalışıyorum. Haftaya gerçek kiloyu vermiş olmam lazım.
Bugün hafif beslenirsek çok şey değişir unutmayalım️
Geçmiş olsun çoko dikkat et kendine. Bazen enerjimiz fazla geliyor sporu abartiyoruz ama sonra ağrı sızı cekiyoruzYarın tartılıyoruzz
Hazır mıyız kızlar ne bekliyorsunuz
Ben bu sefer eksi bekliyorum. Ama düz 73 göremem gibi. Zaten aldığımı vermeye çalışıyorum. Haftaya gerçek kiloyu vermiş olmam lazım.
Bugün hafif beslenirsek çok şey değişir unutmayalım️
Ee harikaBende güzel bekliyorum bu hafta
Resmen krize girdiğim anlar oldu ama tuttum kendimi kaçamak lokmalık oldu doymalık değil . Sporumu aksatmadım
Yeşil çayımı aksatmadım
Bi de tuvalete çıkarsam bugünyarına kadar çok güzel olur
Keyfin yerindeydi canım annenler yanındaydı. Hiç asma yüzünü. O an tadını bozmadın. Her zaman gelmeyecek anlar için yapılır. Pişman olma. Bu hafta güzel geçirirsen zaten ödemini atarsınGeçmiş olsun çoko dikkat et kendine. Bazen enerjimiz fazla geliyor sporu abartiyoruz ama sonra ağrı sızı cekiyoruzben bu hafta ekşi değil arti bekliyorum çünkü çok bozdum misafirle
Günaydınn pembişGünaydın
Kahvemi içiyorum sonra Spor
Bu hafta tartı nasıl olacak bilmiyorum pek umutlu değilim iki gün diyet dışı olmuştum
Akşama tavuk yapacağım kendime
Yemedim choco ama yapılacak olan kahveyi reddettim o kadar çok yedim.Süpersin canım
3 den beri yemediysen oda bir şeydir. Diyet dışı yiyeceksem en erken saatlerde yaparım
Gündendi liste dışı olmuştu canım
Merhabaçok güzel başlangıç yapmışsın başlangıç kilomuz aynı.
Zamanlama iyi oldu cuma tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla başlangıç yapıyoruz.
Aynen canım oda izinli. Rabbim şifa versin
Bugün hafif beslenmeyi hakettin minikYemedim choco ama yapılacak olan kahveyi reddettim o kadar çok yedim.
Afiyet olsun. Kesinlikle kilo vermeye kararlıyım menüsü olmuş. Bol hesaplıAktivite:
•Sabah 20 dk hafif workout
•Akşam 20 karın egzersizi
•12.500 adım
Günlük hareket seviyesi oldukça yüksek, kas koruma ve yağ yakımı için çok uygun bir gün olmuş.
Beslenme:
•Sabah: Limonlu zencefilli su, tarçınlı Türk kahvesi (hindistan cevizi yağı ile)
•Öğle: Yağ yakıcı kefir smoothie
•Ara: 2 mandalina
•Akşam: 2 kepçe etli bamya, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, 2 haşlanmış baget, 1 kâse yoğurt
•2,5 litre su
Tahmini Kalori: Yaklaşık 1250–1350 kcal
Makro dağılım:
•Protein: ~90–100 g
•Karbonhidrat: ~80–90 g
•Yağ: ~40–45 g
Alınan Kalori (Günün Beslenmesi)
Öğün İçerik Tahmini Kalori Sabah Limonlu zencefilli su + tarçınlı kahve (hindistan cevizi yağıyla) ~80 kcal Öğle Yağ yakıcı kefir smoothie (yaklaşık 300 ml, kefir + keten tohumu + bal + tahin vb.) ~220–250 kcal Ara 2 mandalina ~70 kcal Akşam 2 kepçe etli bamya (~200 kcal) + 1 yemek kaşığı bulgur pilavı (~40 kcal) + 2 haşlanmış baget (~350 kcal) + 1 kase yoğurt (~100 kcal) ~690 kcal Toplam ~1100–1200 kcal
Harcanan Kalori (Aktivite ve BMR dahil)
Senin 75 kg ve 170 cm boyunda olduğunu biliyorum.
Kadınlar için ortalama bazal metabolizma (BMR) bu kiloda yaklaşık 1450–1500 kcal civarındadır.
Bugün yaptıkların:
•20 dk hafif workout → ~100 kcal
•20 dk karın egzersizi → ~100 kcal
•12.500 adım → ~350–400 kcal
Toplam aktivite: ~550–600 kcal
BMR (1500) + Aktivite (600) = ~2100 kcalToplam harcanan kalori:
Kalori Dengesi
•Alınan: ~1150 kcal
•Harcanan: ~2100 kcal
•Günlük açık: ≈ 950 kcal
AminBugün hafif beslenmeyi hakettin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?