- 8 Mart 2020
- 6.057
- 29.235
- 548
Benimle spor yapmaya ne dersin 10 kilo zeytin var kırılacakGünaydın
Yorucu bir pazar günüydü...
Kahvemi içtim Spor için kendimi motive ediyorum
Günaydın canım. Nasıl olsun minik ya yoruluyorum rahatlamaya ihtiyacım var. Çocuğun kursu dersi bitmiyor. Kendimle kalamıyorum. Önceden bu durumda hep yerdim. Şu an hem bu his hem Regl bir araya gelip zorluyor beni. İnşallah üstesinden gelirim. Bu hafta eksi gelebilirsem çok büyük başarı olur yaniGünaydınartık evimdeyim bugün diyet sürecini toparlauacagim inşallah
Nasılsıniz hanımlar?
Kolay gelsin bize berfimGünaydınn choco bende aynı durumdayım detoks suyu hazirliycam kendime
Yaparsın choxom ben inanıyorum sana ..Günaydın canım. Nasıl olsun minik ya yoruluyorum rahatlamaya ihtiyacım var. Çocuğun kursu dersi bitmiyor. Kendimle kalamıyorum. Önceden bu durumda hep yerdim. Şu an hem bu his hem Regl bir araya gelip zorluyor beni. İnşallah üstesinden gelirim. Bu hafta eksi gelebilirsem çok büyük başarı olur yani
1 SB sıcak su 1 çay kaşığı zencefil 3 4 damla limonla. Limon tadını biraz iyileştiriyorYa bit şey sorucam zencefilli suyu nasıl içiyorsun? Ben denedim kusuyordum az kalsın zencefili fazla mı koydum ne
Geçmiş olsun ben çok şükür yeni atlattım darisi sanaGünaydınnn️ ️
Regl olucam. Çok acayip savaş var içimde. İnşallah dayanabilirim. Ya da az hasarla atlatırım
Sağol bebeğimYaparsın choxom ben inanıyorum sana ..Bu hafta regl yüzünden olmasada sıkma kendini .stressiz geçirmen de önemli
İnşallah canım benimGeçmiş olsun ben çok şükür yeni atlattım darisi sana
Hiç sevmiyorum regl dönemlerini ağrı sızı iştah dengesizlikleri gerçekten kadın olmak çok zor.İnşallah canım benim
Arada olabilir neden olmasın bende 1/4 avokado yedim bugün kahvaltıdaBugun ilk defa kızarmış ekmek-avakadolu kahvaltı yapmıştım arada yapılırsa güzelmiş
Günaydın bende hasta olacağım galiba günlerdir Halim yokGünaydın
Yorucu bir pazar günüydü...
Kahvemi içtim Spor için kendimi motive ediyorum
Oo egzantirk kahvaltılarBugun ilk defa kızarmış ekmek-avakadolu kahvaltı yapmıştım arada yapılırsa güzelmiş
Geçmiş olsun canım. Rutine dönersin yakındaGünaydın bende hasta olacağım galiba günlerdir Halim yokyatılı misafir sonrası biraz yoruldum galiba bağışıklığm düştü
Dünden başladım aslında diyetisyen listeme sporuma inşallah düzen tuttacagim hastalık vs olunca tüm denge şaşıyorGeçmiş olsun canım. Rutine dönersin yakında
Ben hafta sonunu kötü geçirdim ama .bugün tartıya çıktım beklediğim kadar kötü değildi inşallah cuma ya kadar toparlayacagimSağol bebeğimsıkmamaya çalışıyorum arada izinde veriyorum kendime. Böyle böyle bir ayar tutturuyoruz işte
Az mı yemek gerekiyordu ben yarım yedimArada olabilir neden olmasın bende 1/4 avokado yedim bugün kahvaltıda
Ya ne olduğu için galiba az yemek gerekiyor çok dikkat ediyorsan benim diyetisyenim yazmış 7 zeytin veya çeyrek avokadoAz mı yemek gerekiyordu ben yarım yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?