Kişiler | Yeşil Tabak Haftası Sonuçları (1 | Egzersiz Kendi Egzersizim (1 🏋= Yarım puan) | Toplam Puan |
|
| 0 | 0.5 | 0.5 |
| TheDandelion | 1 | 1.5 | 2.5 |
| Acquaa | 1 | 0 | 1 |
|
| 4 | 0.5 | 4.5 |
|
| 4 | 4 | 6 |
|
| 6 | 6 | 12 |
|
| 4 | 0.5 | 4.5 |
| asliogretmen | 7 | 7 | 14️ |
| E Esmusum | 0 | 0 | 0 |
| Drdentist | 2 | 1.5 | 3.5 |
| Goklerce | 2 | 0 | 2 |
| marmelad01 | 7 | 0 | 7 |
|
| 7 | 7 = 14 | |
|
| 2 | 0 |
Kişiler Yeşil Tabak
Haftası
Sonuçları
(1️ = 1 puan) Egzersiz
Kendi Egzersizim
(1 🏋=
Yarım puan) Toplam
Puan Chocolita 0 0.5 0.5 TheDandelion 1 1.5 2.5 Acquaa 1 0 1 yiitee 4 0.5 4.5 Pembe Lotus 4 4 6 D u t 6 6 12 espressoc 4 0.5 4.5 asliogretmen 7 7 14️ E Esmusum 0 0 0 Drdentist 2 1.5 3.5 Goklerce 2 0 2 marmelad01 7 0 7 Denp 7 7 = 14 sudem34 2 0
Yeşil tabak haftası sonuçlarımız bu şekilde
Pembe Lotus buraya göre yukarıda gelen uyarı gitti canım tertemiz
Bu hafta herkesin uyum sağlayabileceği bir program var. 4 haftalık programa ilk sayfadan bakabilirsiniz.
Zorunlu ana kuralımız değil.
Uyum sağlayanların uyarı sildirme hakkı oluyor
Yeni challenge
Akşam 7'den Sonra Yok️
Menülere son öğün saatimizi eklemeyi unutmayalım
Teşekkürler çiçeğim
Aslında yürüdüm canım ama telefon olmadığına ispatlayamadim olsun uyarimi sildirmek için ugrasacam innsallah
Esmus tebrikler
Akşam yemeği saatine dikkat ediyoruz bu hafta 7 den sonra yemiyoruz yemek saatlerini de yazalım
Sporuna etiketlersem puana yansıyor menüyle beraber etiketle canım afiyet olsun. Bende fırın sebze çok severim ama beyefendiler etsiz yemek yemediği için illa içine et giriyorBugün ki menüm
13.00 kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği, biraz Menemen, yeşillik, zeytin,peynir, 3 çay kaşığı tahin pekmez.
Sonrasinda 1 fincan Türk kahvesi
18.30 akşam yemeği
2 servis kaşığı bulgur pilavi
Salata
(Ispanak havuç karnibahar ve pirasayi zeytinyağında sote edip firinladim üzerinede biraz tulum peyniri rendeledim) 2 dilim kadar da ondan yedim tam olarak yemeğin adi ne bilmiyorum uydurmuşta olabilirim ama lezzetli oldu
2,5 litre su
Bugün yürüyüş yapamadım birazdan leslie yapicam.
espressoc Chocolita
Coko bende bugün gündüz kendimi çok aç hissettim karnım guruldadi dedim bu ne güzel bir sesİlk defa açımiyiye işaret kızlarrr
Aslında iyi yedim. 5 de bıraktım diye mi böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?