Afiyet olsun denp bende bu hafta tek öğün yapacağım Arada atıştırmak yapıyordum ama onun da yapmamak lazım16.30da tek ögün yaptım
3 haşlanmıs yumurta 120 gram süzülmüş ton balıgı yarım avakado 27 gram badem ve marul peşinede 1 yk tahin 1 yk şekersiz fıstık ezmesi ile 10 tane orman meyvesi
Sporuna etiketlersem puana yansıyor menüyle beraber etiketle canım afiyet olsun. Bende fırın sebze çok severim ama beyefendiler etsiz yemek yemediği için illa içine et giriyor
Eline emeğine sağlık canım, ya keşke uyabilecek olsam ama cabalayacagim
Kişiler Yeşil Tabak
Haftası
Sonuçları
(1️ = 1 puan) Egzersiz
Kendi Egzersizim
(1 🏋=
Yarım puan) Toplam
Puan Chocolita 0 0.5 0.5 TheDandelion 1 1.5 2.5 Acquaa 1 0 1 yiitee 4 0.5 4.5 Pembe Lotus 4 4 6 D u t 6 6 12 espressoc 4 0.5 4.5 asliogretmen 7 7 14️ Esmusum 0 0 0 D Drdentist 2 1.5 3.5 G Goklerce 2 0 2 marmelad01 7 0 7 Denp 7 7 = 14 @sudem34 2 0
Yeşil tabak haftası sonuçlarımız bu şekilde
Pembe Lotus buraya göre yukarıda gelen uyarı gitti canım tertemiz
Bu hafta herkesin uyum sağlayabileceği bir program var. 4 haftalık programa ilk sayfadan bakabilirsiniz.
Zorunlu ana kuralımız değil.
Uyum sağlayanların uyarı sildirme hakkı oluyor
Yeni challenge
Akşam 7'den Sonra Yok️
Menülere son öğün saatimizi eklemeyi unutmayalım
Varya aç uyumak büyük nimet zayıflama yolundaİlk defa açımiyiye işaret kızlarrr
Aslında iyi yedim. 5 de bıraktım diye mi böyle oldu
Bunlar güzelmiş canım. Bir türlü beceremedim şu detoks işlerini. Saf su içiyorum hep. Limonluyu deneyebilirim
Uygulamadan ss aldım 7:47 diye yazıyor
3 Gün Denge Egzersizi
6.000 adım veya
20 dk egzersiz
(süre görünecek şekilde ekran görüntülü)Tartı Chocolita + @TheDandelion ️ ️izinden dönünce unutmayalım sabit Yiitee ️ ️ + Pembe Lotus ️ + Esmusum + Göklerce Sabit D Drdentist tartı + geldi demiştin ama fotoğraf gelmediği için listeye almadım. Bugüne ait saat ve tarih gözükecek şekilde gönderirsen bu egzersize de dahil olmuş olursun ?
Evett aç uyumak çok güzel. Biz uyurken içerde çalışmalar devam ediyorEline emeğine sağlık canım, ya keşke uyabilecek olsam ama cabalayacagim
Varya aç uyumak büyük nimet zayıflama yolunda
Geçmiş olsunn
Bana çok iyi hissettiriyor diyete motivasyonumu arttırıyorBunlar güzelmiş canım. Bir türlü beceremedim şu detoks işlerini. Saf su içiyorum hep. Limonluyu deneyebilirim
Atıstırmayı ögünün peşine hemen yap canım böylece yeme atagı atıstırma istegide olmuyor inanAfiyet olsun denp bende bu hafta tek öğün yapacağım Arada atıştırmak yapıyordum ama onun da yapmamak lazım
Yok öğünle alakalı değil şekerim düşüyor galiba başım dönmeye başlıyor o yüzden illa biseyler atiyorumAtıstırmayı ögünün peşine hemen yap canım böylece yeme atagı atıstırma istegide olmuyor inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?