Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Yavrum ya gerçekten çocukların ateşi çıkmasın. Hem bize hem onlara çok zor geçiyor. Duş aldırması ayrı bez koyması ayrı. Rabbim şifa versin inşallah çabuk toparlarsınız

Merhaba Aile hekimine gittik Dr yokmuş yarina kaldı acile gidip saatlerce sıra beklemek istemiyorum aynı ilaçları veriyorlar
C Vitaminide içiyorum çinko propolis karışımlı yok bağışıklık sistemim düşmüş iyilesemiyorum çocuklarda aynı şekilde

Yavrum ya gerçekten çocukların ateşi çıkmasın. Hem bize hem onlara çok zor geçiyor. Duş aldırması ayrı bez koyması ayrı. Rabbim şifa versin inşallah çabuk toparlarsınız
Allah razı olsun çokom yorgunluktan uykusuzluktan bayılacağım

Aslında bir kelle paça içseniz canım. Bolca portakal. Çok geçmiş olsun

Merhabalar
18 Aralık, Perşembe günü menüm:
Chocolita espressoc
*Sabah kahvaltıda, 2 dilim peynir, 10 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
*Ekranda fotoğrafını paylaştığım fincan ile 2 fincan Türk kahvesi içtim.(Miktarı, 4 küçük fincan Türk kahvesidir.️)
*2 kupa açai ananaslı yeşil çay
*öğle yemeğinde, 1 tabak erişte ve 2 kaşık yoğurt yedim.
*18:00'de 1 parça ızgara et yiyeceğim.
*Su:2 lt.
Tüm gün evde idim. Egzersiz yok maalesef.

Denge egzersizlerim

Resmi indirdim ekranima koyacam gördükçe engel olsun bana
E Esmusum Buzdolabının önüne bir de bu resmi yapıştıralım
Bu resme bakınca, hastaları muayenehanesine tartılmaya gittiği zaman, Dr. Nowzaradan'ın bu tonton yüz ifadesini ve kilo alanlara tatlı sert kızmasını gülümseyerek anımsıyorum.
Ben de bu hafta biraz umutsuzum kilo verme sürecim ile ilgili. Porsiyonlarım çok değildi belki; ama hareketim çok az idi, hatta yoktu.Enerjim çook düşük nedense.
Kaptanım sevgiler Chocolita Sizin profil resminizden de esinlendim Dr. Nowzaradan'ın fotoğrafına sihirli değnek çizerken.

Son düzenleme:
Oyy benim tontiş buu bal arısııı

Bugün paylaştığım 18 Aralık, Çarşamba günü menüme ek olarak 18:00'de 1 portakal yedim ve 1 bardak süt içtim. Akşam yemeğimi de yarım saat evvel, 17:30'da yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…