- 29 Kasım 2020
- 3.148
- 15.060
- 158
- 33
Sahalara hoşgeldiniz bayanİyi geceler kızlar
Sabah, 3 dilim ekmek kaşarlı omlet biraz domates soslu sucuk
Ara öğün
Helva dondurmayla küçük bir kapta
Akşam
2 köfte 3 tavuk pirzola
Yemekten yarım saat sonra şekersiz Türk kahvesi
Şu miktarı 1 lt şuanlık
Adım 6.9 k
Chocolita
Bugün annem gittionu yolcu etmek için yürüyüş yaptık. Yarından itibaren termal taytımla sporlara devam ediyor olacağım
Ben yaklaşık 40 dk spor yaptım 20 dk bölgesel ama ara ara birden yapamıyorum haliyle şimdi bacak içi egzersizleri yapıyorum uzanarak bişey sorcam videoları nasıl atıyorsunuz ben beceremedim
Tamam kaptan atarım şimdiBu adımın ekran görüntüsünü almam gerekiyor canım ceza egzersizi yerine sayacağım
TamamdırHaftalık sonuç egzersizi
Chocolita
labellevie
sudem34
3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz yapıyoruz kızlar
Aylık sonuç egzersizi
TheDandelion (0.45)
Ruh-u Revann (0.50)
Sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya 30/40 dk egzersiz
Haklısın uzun yola çıktık ya gerçekten unuttum
Bana da dua eder misin ?Çok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam
Dün sabah akşam kahvaltılık ettik. Yanında börek vardı küçük 2 dilim yedim. Yemek de yapamadım
Artık diyet dışı egzersizi kuralı yok canım sadece tartı egzersizleri var. Ama yine de sporunu yapmışsın zaten her zamanki gibiChocolita
Bugun ögünümü yazmayayın tamamen diyet dışı cnm bunun cezası vardıysa alayımsporumu birazdan yapıp atacagım
Dün yengemle gezerken bir şeyler yedik bizde. Oda 1 haftadır sıkı bir diyet yapıyormuş. Fazla da yemedik ona rağmen kadın çok rahatsız oldu yediklerinden. Su bile içemedi öyle şişti. Dediğin gibi bu iyi bir şey mide az yemeye alışmışChocolita
Bugün sadece kahvaltı diyete uygundu
İlk öğün 10.00
Ara kahve
Dukan
Diyet dışı
Akşam 18.30
3 sıkım mercimek köfte 1 kase salata 1 ayran
Adım yok spor yok
Su 2 lt
Yediğim diyet dışı midemi bulandırdı uzun süredir sıfır şeker beslendiğim için sanırım
Bu iyi bişeyEki Görüntüle 3586843
Arkadaş yazmış gerçi ama ben o şekilde de paylaşmayı bilmiyordum. Direkt youtube linkini kopyalayıp buraya atarım herhalde paylaşırsam. Ceza egzersizinde ekran atılıyor zatenBen yaklaşık 40 dk spor yaptım 20 dk bölgesel ama ara ara birden yapamıyorum haliyle şimdi bacak içi egzersizleri yapıyorum uzanarak bişey sorcam videoları nasıl atıyorsunuz ben beceremedim
Başınız sağolsun acqua çok yakın mıydı sizeGünaydın kızlar cenazemiz olduğu için ben bu haftaya izinli olarak kullanmak istiyorumChocolita
Hepimize dua ettim ❤ Gönlünüzde ne varsa Allah hayırlısıyla kabul etsinTamam kaptan atarım şimdi
Tamamdır
Haklısın uzun yola çıktık ya gerçekten unuttum
Geçen hafta da kuralı bilmiyordum
Yoksa kurallara riayet eden biriyimdir
Takımlarda 5 ayda 17 kilo vermiştim uyumluyumdur
Bana da dua eder misin ?
Hayatımda yolunda giden çok güzel şeyler ve yolunda gitmeyen çok kotu şeyler de var
Aynen çokom sabaha kadar yatamadım desem yeri varArtık diyet dışı egzersizi kuralı yok canım sadece tartı egzersizleri var. Ama yine de sporunu yapmışsın zaten her zamanki gibi
Dün yengemle gezerken bir şeyler yedik bizde. Oda 1 haftadır sıkı bir diyet yapıyormuş. Fazla da yemedik ona rağmen kadın çok rahatsız oldu yediklerinden. Su bile içemedi öyle şişti. Dediğin gibi bu iyi bir şey mide az yemeye alışmış
Arkadaş yazmış gerçi ama ben o şekilde de paylaşmayı bilmiyordum. Direkt youtube linkini kopyalayıp buraya atarım herhalde paylaşırsam. Ceza egzersizinde ekran atılıyor zaten
Başınız sağolsun acqua çok yakın mıydı size
Mekanı cennet olsun Rabbim sabır versin
Hepimize dua ettim ❤ Gönlünüzde ne varsa Rabbim hayırlısıyla kabul etsin
Allah razı olsun canım. Dedem canım yoğun bakımdaydı zaten.Başınız sağolsun acqua çok yakın mıydı size
Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun
Çok üzüldüm. Allah sabır versin hepinizeAllah razı olsun canım. Dedem canım yoğun bakımdaydı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?