Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita
Bugün sadece kahvaltı diyete uygundu
İlk öğün 10.00
Ara kahve
Dukan
Diyet dışı
Akşam 18.30
3 sıkım mercimek köfte 1 kase salata 1 ayran
Adım yok spor yok
Su 2 lt
Yediğim diyet dışı midemi bulandırdı uzun süredir sıfır şeker beslendiğim için sanırım
Bu iyi bişey

İyi geceler kızlar

Sabah, 3 dilim ekmek kaşarlı omlet biraz domates soslu sucuk

Ara öğün

Helva dondurmayla küçük bir kapta

Akşam
2 köfte 3 tavuk pirzola

Yemekten yarım saat sonra şekersiz Türk kahvesi

Şu miktarı 1 lt şuanlık
Adım 6.9 k

Chocolita

Bugün annem gitti onu yolcu etmek için yürüyüş yaptık. Yarından itibaren termal taytımla sporlara devam ediyor olacağım

Eklentiler

• 1000030010.webp
    19 KB · Görüntüleme: 8
Sahalara hoşgeldiniz bayan

Ben yaklaşık 40 dk spor yaptım 20 dk bölgesel ama ara ara birden yapamıyorum haliyle şimdi bacak içi egzersizleri yapıyorum uzanarak bişey sorcam videoları nasıl atıyorsunuz ben beceremedim

Son düzenleme:
İyi geceler, cumartesi menüm
Kahvaltı; yumurta, peynir, 5-6 zeytin, domates salatalık, 2 dilim ekmek

Kahve

1 armut

Akşam; domatesli pilav, cacık, salata

Pazar menüm

Piknikteydik sucuklu ekmek , domates salatalık

Karışık kuruyemiş, muz,

Top oynadık bol bol yürüdük ama saatimi evde unutmuşum. Ceza sporlarımı yarın yaparım. Chocolita

Ben yaklaşık 40 dk spor yaptım 20 dk bölgesel ama ara ara birden yapamıyorum haliyle şimdi bacak içi egzersizleri yapıyorum uzanarak bişey sorcam videoları nasıl atıyorsunuz ben beceremedim

Yorum yazarken üstte B I şekilleri var ya bir tane zincir var orada ona basıyorsun YouTube videosunun linkini oraya kopyalıyorsun sonra ekle diyorsun

Hayırlı sabahlarrr 1 saat sabah yürüyüşü yapıldı peşine 5 dk bunu yaptım.Gün içinde tamamlayacagım
Yürüyüşte 600 ml su içtim

Eklentiler

• 1000073144.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000073146.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000073148.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000073119.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 4
Bu adımın ekran görüntüsünü almam gerekiyor canım ceza egzersizi yerine sayacağım
Tamam kaptan atarım şimdi
Tamamdır
Haklısın uzun yola çıktık ya gerçekten unuttum
Geçen hafta da kuralı bilmiyordum
Yoksa kurallara riayet eden biriyimdir
Takımlarda 5 ayda 17 kilo vermiştim uyumluyumdur
Bana da dua eder misin ?
Hayatımda yolunda giden çok güzel şeyler ve yolunda gitmeyen çok kotu şeyler de var

4 Mayıs Pazar menü
Kahvaltı
9.30
2 yumurta
Bir miktar ekmek arasında çikolata reçel tahin pekmez
Domates salatalık biber
Yeşil ve siyah zeytin

13.00
1 kase mercimek çorbası
Pide

18.00
4 parça kok kanat
Bir kaç tane patates kızartması
Soğuk içecek
Bir dilim pasta

21.00
10 tane sarma

22.00
Kahve
Minik çikolata

Adım bilmiyorum
Su 1.5 litre

Chocolita
Bugun ögünümü yazmayayın tamamen diyet dışı cnm bunun cezası vardıysa alayım sporumu birazdan yapıp atacagım
Artık diyet dışı egzersizi kuralı yok canım sadece tartı egzersizleri var. Ama yine de sporunu yapmışsın zaten her zamanki gibi
Dün yengemle gezerken bir şeyler yedik bizde. Oda 1 haftadır sıkı bir diyet yapıyormuş. Fazla da yemedik ona rağmen kadın çok rahatsız oldu yediklerinden. Su bile içemedi öyle şişti. Dediğin gibi bu iyi bir şey mide az yemeye alışmış
Arkadaş yazmış gerçi ama ben o şekilde de paylaşmayı bilmiyordum. Direkt youtube linkini kopyalayıp buraya atarım herhalde paylaşırsam. Ceza egzersizinde ekran atılıyor zaten
Günaydın kızlar cenazemiz olduğu için ben bu haftaya izinli olarak kullanmak istiyorum Chocolita
Başınız sağolsun acqua çok yakın mıydı size
Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun
Hepimize dua ettim ❤ Gönlünüzde ne varsa Allah hayırlısıyla kabul etsin

Aynen çokom sabaha kadar yatamadım desem yeri var

Dün yengemle Eyüp sultandaydım. Güveç meşhurmuş orada ondan birer tane yedik. Güveç kıymalı pideye benziyor ama daha iyiydi. Ve fiyatı aşırı uygundu. Keşke her yer öyle olsa. Tanesi 50 liraydı. İki de ayran. Sonra tatlı yedik. Diyet dışı oldu. Ama 3 günlük ceza adımımı dün tek seferde atmış olabilirim pier loti tepesine yürüyerek çıktık. Ki yengem normalde ayağından Rahatsız. O kadar çıkmayalım dedim dinlemedi. Buralara gelince Allah tarafından ağrılarım kesiliyor benim dedi. O kadar camileri türbeleri gezdik hiç ah demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…