Dil altı hapı ben bir tek tansiyon ilacı biliyorum filmlerdenSprey var ama dil altina hap kulanan varmış
Lazerle yapıyorlar 3 seans sürmüş birden bitmiyor doktordan doktora değişir herhalde anestezi veriyorlar öyle
Ben bundan bir yıl önce ağzıma bile surmezdim ama bir yıldır kelle paça kırmızı et suyu inanılmaz tüketiyorum kemik sağlığı için demek fayda etmediDil altı hapı ben bir tek tansiyon ilacı biliyorum filmlerdenEn iyi b12 kırmızı ette, et yemiyor musun?
Sprey var ama dil altina hap kulanan varmış
Şaka benmi yanlış bilgi edinmisimDil altı hapı ben bir tek tansiyon ilacı biliyorum filmlerdenEn iyi b12 kırmızı ette, et yemiyor musun?
Çok sağol inşallah canım
Geçmiş olsun canım korkma. Rabbim dermansız dert vermesin şifa olsun
Eee demek ki varmış ama doktor vermediBen dilaltı kullanıyorum b12 yi kana daha çabuk ulaşıyormuş
Eee demek ki varmış ama doktor vermedi
Bende alayım o zaman sprey var ama onu dil altına sıkıyorum aynı etki olur muBana da vermedi Ben kendim aldım☺
Bende alayım o zaman sprey var ama onu dil altına sıkıyorum aynı etki olur mu
Kelle paça, et suyu kemikler için iyi, kolajen içeriyor, ama B12 için etin kendisini tüketmek gerekir, ayrıca yumurta sarısı, yoğurt, kefir, ve bir çok sebzede var tatlı patates, bal kabağı gibi. Depoların dolması uzun sürer takviye kullanmak iyi olur.Ben bundan bir yıl önce ağzıma bile surmezdim ama bir yıldır kelle paça kırmızı et suyu inanılmaz tüketiyorum kemik sağlığı için demek fayda etmedi
Canım aldıgı ilaca göre degişiyor olabilir belki ben doktora sordum zaten beni onkoloji beslenmeye gönderdi her ikiside günde 1 en fazla 2 bardak içebilirsin dediler özellikle kemonun ilk günü su eşliginde içersen yan etkilerini atar dedi .Mesela ada çayı ıhlamur vs yasak biraz grip gibiydim sakın içmiyoruz dediler .Kimine maydanoz bile yasak bana taze tüketebilirsin dedi ama ben pek sevmiyorum zaten cok nadir yerimHayatım teyzem bana yeşil çay da yasak dedi
Evet teyzem de pancar yiyor :)Canım aldıgı ilaca göre degişiyor olabilir belki ben doktora sordum zaten beni onkoloji beslenmeye gönderdi her ikiside günde 1 en fazla 2 bardak içebilirsin dediler özellikle kemonun ilk günü su eşliginde içersen yan etkilerini atar dedi .Mesela ada çayı ıhlamur vs yasak biraz grip gibiydim sakın içmiyoruz dediler .Kimine maydanoz bile yasak bana taze tüketebilirsin dedi ama ben pek sevmiyorum zaten cok nadir yerim
Aa bide sana şeyi soracagım bana pancar kürü yaptırdı beslenmeci gerçekten kemonun yan etlilerini bayaga azalttı.( pancar havuc çok az zeytin yagı su ve limon smothie gibi ) teyzen yapmıs mı hiç
Bende talep oluştur da çıkmıyor. Bir kere çıktı şok oldum oluşturdum oda galu beladan öncede kaldı asla dönüş olmadı. Yine denicem bakalım. Aslında tam 10 da almak gerekiyormuşGündüz çok yoğun geçiyor yazamadım. Duruş çok önemli, telefon herkesi çok etkiliyor boyun fıtığının en büyük sebebi. Henüz çok geç olmadan boyun egzersizleri yapmak sırt kaslarını çalıştırmak gerek. Randevu bulamayınca talep oluştur diyor biri iptal edince mesaj geliyor. Orada doktor sadece muayene ediyor, egzersiz ve ilaç veriyor, gerekirse fizik tedavi yazıyor, her gün gidip tedavi görebiliyorsun. Onun dışında özel fizyoterapistler var. Annemi geçen yıl hem devlete götürdüm hem özel fizyoterapiye.
Bugün çok hafif geçirirsen toparlarsın canımKızlar menüm sabah kahvaltısı iki omlet 3 bardak çay maydanoz kıvırcık limonlu su
Öğle yemeği yok akşam 7 de bulgur pilavı tavuk göğsü patates haşlaması kırmızı etli tabi yine etin suyunu içtim çaya misafir vardı 20 de başladık yemeye şimdi bitticips kuruyemiş ,Köme fıstık ezmeli ,tatlı şuan bir pişmanlık içindeyim 3 lt su 6000 kadar yürüdüm spor 0
Buradaki tatlı kaşığı detayına dikkat çekmek istiyorum, kızlarr yemekleri tatlı kaşığıyla yemek beyne doyduğu sinyalini erken gönderirmiş. Çünkü yemek daha geç bitiyor. Kaşık sürekli kalkıyor. Çok önemli bilgi bence.İyi geceler hanımlar
Sabah
Çeri domates salatalık ve kapya biberden salata 2 tane haşlanmış yumurta bir dilim börek yedim kurban için buzluğumu boşaltıyorum.
Ara öğün
Dondurma yedim
Akşam yemeğinin resmini ekledim.
Geceyi eşimle şekersiz Türk kahvesi eşliğinde sonlandırdık
Şu miktarı 1.5 lt
Adım 6 k
Chocolita
Bugün hastane işlerine koştırduğum için spor yapamadım yarın güzel bir sporla döneceğim
Label annemin tırnakları incecik olup kırılıyordu. Onunda eksikmiş. Ki nasıl kalın sağlıklı tırnakları vardı. Mahvoldu. Eczacı ona bir ilaç önermiş ama çok pahalı diye almamış annem. Onun yerine tırnaklarına sürmesi için yine çok etkili bir ilaç vermiş. Şimdi unutmazsam o hap olanı sorucam benKelle paça, et suyu kemikler için iyi, kolajen içeriyor, ama B12 için etin kendisini tüketmek gerekir, ayrıca yumurta sarısı, yoğurt, kefir, ve bir çok sebzede var tatlı patates, bal kabağı gibi. Depoların dolması uzun sürer takviye kullanmak iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?