Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler hanımlar

Sabah
Çeri domates salatalık ve kapya biberden salata 2 tane haşlanmış yumurta bir dilim börek yedim kurban için buzluğumu boşaltıyorum.

Ara öğün
Dondurma yedim

Akşam yemeğinin resmini ekledim.

Geceyi eşimle şekersiz Türk kahvesi eşliğinde sonlandırdık

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 6 k

Chocolita

Bugün hastane işlerine koştırduğum için spor yapamadım yarın güzel bir sporla döneceğim

Eklentiler

• 1000031723.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000031755.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 4
Ben bundan bir yıl önce ağzıma bile surmezdim ama bir yıldır kelle paça kırmızı et suyu inanılmaz tüketiyorum kemik sağlığı için demek fayda etmedi
Kelle paça, et suyu kemikler için iyi, kolajen içeriyor, ama B12 için etin kendisini tüketmek gerekir, ayrıca yumurta sarısı, yoğurt, kefir, ve bir çok sebzede var tatlı patates, bal kabağı gibi. Depoların dolması uzun sürer takviye kullanmak iyi olur.

Hayatım teyzem bana yeşil çay da yasak dedi
Canım aldıgı ilaca göre degişiyor olabilir belki ben doktora sordum zaten beni onkoloji beslenmeye gönderdi her ikiside günde 1 en fazla 2 bardak içebilirsin dediler özellikle kemonun ilk günü su eşliginde içersen yan etkilerini atar dedi .Mesela ada çayı ıhlamur vs yasak biraz grip gibiydim sakın içmiyoruz dediler .Kimine maydanoz bile yasak bana taze tüketebilirsin dedi ama ben pek sevmiyorum zaten cok nadir yerim

Aa bide sana şeyi soracagım bana pancar kürü yaptırdı beslenmeci gerçekten kemonun yan etlilerini bayaga azalttı.( pancar havuc çok az zeytin yagı su ve limon smothie gibi ) teyzen yapmıs mı hiç

GÜnaydın kızlar 4 gündür aşırı uykusuzum Gerek tahta kuruları gerek ilacın yan etkisi kasıntı derken dogru düzgün uyuyamıyorum .Yarın inşallah kendi evimize geçecegiz dip köşe temizleyip huzurla uyuyacagım

Evet teyzem de pancar yiyor :)

Günaydın
Bir uykusuzda benim.
Dun kiz okuldan atesli ve asiri oksuruk ile geldi.
Gece ates nobetindeydim.
Bugun regl olmam gerekiyormus.
Genelde hissettirir kendini 1 gun onceden. Hic gelecek gibi degil.
Ben yinede agri kesiciye basliyacagim. Yoksa kabus oluyor ilk gun

Bende talep oluştur da çıkmıyor. Bir kere çıktı şok oldum oluşturdum oda galu beladan öncede kaldı asla dönüş olmadı. Yine denicem bakalım. Aslında tam 10 da almak gerekiyormuş
Bugün çok hafif geçirirsen toparlarsın canım
Bende taşkınlığı pazar günü akşamı yapmıştım. Salıya anca toplandı. Bu tuz oranları bizi geriye atıyor.
Buradaki tatlı kaşığı detayına dikkat çekmek istiyorum, kızlarr yemekleri tatlı kaşığıyla yemek beyne doyduğu sinyalini erken gönderirmiş. Çünkü yemek daha geç bitiyor. Kaşık sürekli kalkıyor. Çok önemli bilgi bence.
Label annemin tırnakları incecik olup kırılıyordu. Onunda eksikmiş. Ki nasıl kalın sağlıklı tırnakları vardı. Mahvoldu. Eczacı ona bir ilaç önermiş ama çok pahalı diye almamış annem. Onun yerine tırnaklarına sürmesi için yine çok etkili bir ilaç vermiş. Şimdi unutmazsam o hap olanı sorucam ben
Demiş ki 1 günde 20 yumurta yiyebilir misin. Bu hap sana bu vitamin protein ve kolajeni sağlıyor. Çok sağlıklıymış. Merak ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…