Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hoş geldin canım. Sevindim dönmene çok geçmiş olsun. Boynunu yormadan sadece durduğun yerde adım sayarak leslie yapabilirsin. Bacak egzersizleri olabilir. Kolu dahil etsen boyun etkilenir mi bilmiyorum. En büyük kaslar bacaktadır ama güzel sonuç alırsın. İçimizde belki en az egzersiz yapan sendin ve buna rağmen en güzel kilo verenlerden biriydin. Bu da diyetin önemini gösteriyor.
Chokom Chocolita beni alirmisin yine
Inşallah 28 mayis taburcu oluyoruz.
Kizkardesim ile bugun spor ve diyete basliyoruz..ama bebim gruba da yazmaya ihtiyacim var
Alayım arrim izin alarak çıkmıştın. Hoş geldin sağlığınız nasıl şu an her şey yolunda mı?

Tartı günümüz cumartesi. İstersen tartı fotoğrafıyla bugünden de başlayabilirsin.
Bazı kurallar değişti. Diyet dışı egzersizi kalktı. Sadece tartı ve aylık sonuç egzersizleri var. İlk sayfaya bakabilirsin tekrar

Hosbuldum
Yolunda cok sukur. Yavas yavas ilerleme var ama hic yokdan iyidir. Uzun bir surec olacak. Saglikli olsun da gerisi onemli degil.

Tartildim simdi. Ödemliyim ama kilo da aldim burada.
Okudum kurallari.
Tek sorum var
Tempolu yuruyus icin puanlama da ekleye bilirmiyiz?

Bu arada kendi tartim degil,hastaneden.
Cumartesi evde oluyorum. Gerci pek fark olacagini dusunmuyorum tartilar arasinda

Eklentiler

• 20250513_100021.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 8
Ekleriz ama hiç katılım olmadığı için bayağıdır spor yarışı yapmıyoruz. Bende yetişemiyordum sağolsun dut ilgileniyordu yarışlarla

Boy ve hedef de alayım canım
Ruh-u Revann senin hedefe 50 yazmışım. Boy kaçtı?

Merhabalar. Ben biraz kilo aldım. Buralardan uzak kalmak yaramıyor bana. İlk sayfayı okudum. Spor tablosuna sevindim. Şimdilik tek sorum cıs yazmak ve resim atmak yasak mı? Ve hergün spor olmalı mı? Şimdilik sorum bu kadar. Sonradan aklımda soru olursa sorarım.
Menü atmaya ne zaman başlayayım.
Tartım ödemli. Chocolita

Tekrar hoş geldin yitecim
Boy ve hedef kiloyu da yazar mısın
Diyet öğünlerini istersek resim atıyoruz canım. Diyet dışı yiyeceklerin adını yazmanın cezası yok. İşte özendirmemek için onları tek tek yazmaya da gerek yok. Diyet dışıyım diyoruz sadece

Her gün spor şartı yok. Ama arri spor yarışları yapalım diyor tekrar. Eğer katılım olursa bakarız ona.
Menüyü de bugünden atabilirsin canım

Hoşbuldum. Sizi burda bulduğuma çok sevindim. Özlemişim
Tamamdır menüyü atayım bu akşam o zaman.
Spor yarışlarında Arrietty_ varken kazanamam ama katılırım tabiki.
Kol bilekliğimi şarj ettim. Aylardır takmıyordum. Başlarım bi kenardan.
Boy 157cm
ilk hedef 52 benim. Sonra 50 dicem ama hiç ulaşamıyorum.

İnşallah bu sefer ulaşırsın
Dönüşün muhteşem olsun

Ev işleri zaten çok zorluyor bir yerden sonra kimseden yardım isteyemiyor insan bakalım bir yardımcı bulabilsem çok güzel olur

Diyet önemlidir tabi ama spor şart bence ya kilo versem her yanım sarkar ah ah

Utandim
Eskisi gibi degilim ama baslamak istiyorum yine.

Birde aklıma takıldı spor tablosunda yürüyüş yok leslie var ya. Yürüyüş yapıyorum ben genellikle. Leslie olarak mı düşünmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…