Onlar çok faydalı kemikler için, içmemezlik etme lütfen.Ne kadar Diyet yapabilirsem oda kele paça çorbası kemikli et suları büyüklerimiz sağolsun başımda dikiliyorlar ben içip bitirene kadar
Hoş geldin canım. Sevindim dönmeneArkadaşlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah bende iyi olamaya çalışacam kızlar boynum agradığı için bilen vardır illaki trafik kazası geçirdim kırık vardı boynumda spor falan kötü yapıyor beni sporsuz diyet yapmam gerekiyor inşallah verebilirim istediğim kiloya ulaşırım sadece yürüyüş çıkıp yürüyüş yapacak pek yerimde yok bakalım ne olacak
Alayım arrim izin alarak çıkmıştın. Hoş geldinChokomChocolita beni alirmisin yine
Inşallah 28 mayis taburcu oluyoruz.
Kizkardesim ile bugun spor ve diyete basliyoruz..ama bebim gruba da yazmaya ihtiyacim var
HosbuldumAlayım arrim izin alarak çıkmıştın. Hoş geldinsağlığınız nasıl şu an her şey yolunda mı?
Tartı günümüz cumartesi. İstersen tartı fotoğrafıyla bugünden de başlayabilirsin.
Bazı kurallar değişti. Diyet dışı egzersizi kalktı. Sadece tartı ve aylık sonuç egzersizleri var. İlk sayfaya bakabilirsin tekrar
Ekleriz ama hiç katılım olmadığı için bayağıdır spor yarışı yapmıyoruz. Bende yetişemiyordum sağolsun dut ilgileniyordu yarışlarlaHosbuldum
Yolunda cok sukur. Yavas yavas ilerleme var ama hic yokdan iyidir. Uzun bir surec olacak. Saglikli olsun da gerisi onemli degil.
Tartildim simdi. Ödemliyim amakilo da aldim burada.
Okudum kurallari.
Tek sorum var
Tempolu yuruyus icin puanlama da ekleye bilirmiyiz?
Bu arada kendi tartim degil,hastaneden.
Cumartesi evde oluyorum. Gerci pek fark olacagini dusunmuyorum tartilar arasinda
Boy ve hedef de alayım canımHosbuldum
Yolunda cok sukur. Yavas yavas ilerleme var ama hic yokdan iyidir. Uzun bir surec olacak. Saglikli olsun da gerisi onemli degil.
Tartildim simdi. Ödemliyim amakilo da aldim burada.
Okudum kurallari.
Tek sorum var
Tempolu yuruyus icin puanlama da ekleye bilirmiyiz?
Bu arada kendi tartim degil,hastaneden.
Cumartesi evde oluyorum. Gerci pek fark olacagini dusunmuyorum tartilar arasinda
Boy 157
Valla iyi olur canım ama ona güzel katılım olacak ki bir zevki olsunBoy 157
Ilk hedef 65
Ona ulasirsam son hedefi belirleriz
Tablolar icin vaktim var benim
1ekim e kadar is den izinliyim..kovulmazsam
Tekrar hoş geldin yitecimMerhabalar. Ben biraz kilo aldım. Buralardan uzak kalmak yaramıyor bana. İlk sayfayı okudum. Spor tablosuna sevindim. Şimdilik tek sorum cıs yazmak ve resim atmak yasak mı? Ve hergün spor olmalı mı? Şimdilik sorum bu kadar. Sonradan aklımda soru olursa sorarım.
Menü atmaya ne zaman başlayayım.
Tartım ödemli.Chocolita Eki Görüntüle 3590857
Hoşbuldum. Sizi burda bulduğuma çok sevindim. ÖzlemişimTekrar hoş geldin yitecim️
Boy ve hedef kiloyu da yazar mısın
Diyet öğünlerini istersek resim atıyoruz canım. Diyet dışı yiyeceklerin adını yazmanın cezası yok. İşte özendirmemek için onları tek tek yazmaya da gerek yok. Diyet dışıyım diyoruz sadece
Her gün spor şartı yok. Ama arri spor yarışları yapalım diyor tekrar. Eğer katılım olursa bakarız ona.
Menüyü de bugünden atabilirsin canım
İnşallah bu sefer ulaşırsınHoşbuldum. Sizi burda bulduğuma çok sevindim. Özlemişim
Tamamdır menüyü atayım bu akşam o zaman.
Spor yarışlarındaArrietty_ varken kazanamam ama katılırım tabiki.
Kol bilekliğimi şarj ettim. Aylardır takmıyordum. Başlarım bi kenardan.
Boy 157cm
ilk hedef 52 benim. Sonra 50 dicem ama hiç ulaşamıyorum.
Ev işleri zaten çok zorluyor bir yerden sonra kimseden yardım isteyemiyor insan bakalım bir yardımcı bulabilsem çok güzel olurŞahsen boyun fıtıgı ve düzleşmesi olan biri olarak boynu etkilemeyen yapılabilecek bir sürü video oldugunu söylemek istedim .Siz boynunuzu ev işleri yaparken koruyun uzun süre egik durmak ani boyun hareketleri agrı yapar
Diyet önemlidir tabi ama spor şart bence ya kilo versem her yanım sarkar ah ahHoş geldin canım. Sevindim dönmeneçok geçmiş olsun. Boynunu yormadan sadece durduğun yerde adım sayarak leslie yapabilirsin. Bacak egzersizleri olabilir. Kolu dahil etsen boyun etkilenir mi bilmiyorum. En büyük kaslar bacaktadır ama güzel sonuç alırsın. İçimizde belki en az egzersiz yapan sendin ve buna rağmen en güzel kilo verenlerden biriydin. Bu da diyetin önemini gösteriyor.
Alayım arrim izin alarak çıkmıştın. Hoş geldinsağlığınız nasıl şu an her şey yolunda mı?
Tartı günümüz cumartesi. İstersen tartı fotoğrafıyla bugünden de başlayabilirsin.
Bazı kurallar değişti. Diyet dışı egzersizi kalktı. Sadece tartı ve aylık sonuç egzersizleri var. İlk sayfaya bakabilirsin tekrar
Yani once adim yarisi diye baslasak guzel olur.Valla iyi olur canım ama ona güzel katılım olacak ki bir zevki olsun
Adım spor yarışlarına katılmak isteyen var mı?
UtandimHoşbuldum. Sizi burda bulduğuma çok sevindim. Özlemişim
Tamamdır menüyü atayım bu akşam o zaman.
Spor yarışlarındaArrietty_ varken kazanamam ama katılırım tabiki.
Kol bilekliğimi şarj ettim. Aylardır takmıyordum. Başlarım bi kenardan.
Boy 157cm
ilk hedef 52 benim. Sonra 50 dicem ama hiç ulaşamıyorum.
157 canım
İnşallah. İnsan tek başına kilo vermekte zorlanıyor. Birlikten kuvvet doğuyor sahiden.İnşallah bu sefer ulaşırsın
Dönüşün muhteşem olsun
Maşallahın var gerçekten.Utandim
Eskisi gibi degilim ama baslamak istiyorum yine.
Birde aklıma takıldı spor tablosunda yürüyüş yok leslie var ya. Yürüyüş yapıyorum ben genellikle. Leslie olarak mı düşünmem lazım.Tekrar hoş geldin yitecim️
Boy ve hedef kiloyu da yazar mısın
Diyet öğünlerini istersek resim atıyoruz canım. Diyet dışı yiyeceklerin adını yazmanın cezası yok. İşte özendirmemek için onları tek tek yazmaya da gerek yok. Diyet dışıyım diyoruz sadece
Her gün spor şartı yok. Ama arri spor yarışları yapalım diyor tekrar. Eğer katılım olursa bakarız ona.
Menüyü de bugünden atabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?