Fotoğraflı daha motive edici oluyorFotoğraf çekmeyi unutuyorum hep ya
Ama tam diyet günüydü benim için
Yarında kahvaltı dışında aynılarını yemeyi düşünüyorum
Sabah kahvaltıya fırsatım olmadı
Akşam 200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase mercimek çorbası
Taze fasulye yemeği 1 porsiyon
Suyu 2 litre içerim
Bugünkü menüm kahvaltı labne peynir 2 tatlı kaşığı kahvaltılık çikolata 1 kaşık pekmez
Öğle arası bir kase kele paça çorbası sulu köfte bol yeşillik akşam saatlerinde bir kase cips 3 avuç çekirdek 3 lt su spor yok
Çok geçmiş olsun. Evde Leslie yapın, çok ağır olmayacak şekilde.Arkadaşlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah bende iyi olamaya çalışacam kızlar boynum agradığı için bilen vardır illaki trafik kazası geçirdim kırık vardı boynumda spor falan kötü yapıyor beni sporsuz diyet yapmam gerekiyor inşallah verebilirim istediğim kiloya ulaşırım sadece yürüyüş çıkıp yürüyüş yapacak pek yerimde yok bakalım ne olacak
Denedim bugün hafif egzersizler yapılabilir bir kaç gün yapayım canım acısa bırakırım deneme yanılma yoluylaÇok geçmiş olsun. Evde Leslie yapın, çok ağır olmayacak şekilde.
Çok geçmiş olsun nerdeyse bişey yememişsin hastalıktan olsa gerekBugün sabah tekrar uyudum, biraz daha iyiyim. Kahvaltı yapmadım. Öğlen 1 kase çorba.
Kahve
Akşam: kumpir
Çay ile 3 hurma
Ne kadar Diyet yapabilirsem oda kele paça çorbası kemikli et suları büyüklerimiz sağolsun başımda dikiliyorlar ben içip bitirene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?