Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam hanımlar
Chocolita
İlk öğün 11.00
Ara kahve
Son öğün 17.30
Yeşilçay
45 dk yürüyüş
2,5 lt su
Dün diyet dışı beslenme olduğu için bugün ekmeksiz kapattım şu an açım

Fotoğraf çekmeyi unutuyorum hep ya
Ama tam diyet günüydü benim için
Yarında kahvaltı dışında aynılarını yemeyi düşünüyorum
Sabah kahvaltıya fırsatım olmadı
Akşam 200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase mercimek çorbası
Taze fasulye yemeği 1 porsiyon
Suyu 2 litre içerim

Eklentiler

• 1000026926.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 4
Fotoğraflı daha motive edici oluyor

Arkadaşlar ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah bende iyi olamaya çalışacam kızlar boynum agradığı için bilen vardır illaki trafik kazası geçirdim kırık vardı boynumda spor falan kötü yapıyor beni sporsuz diyet yapmam gerekiyor inşallah verebilirim istediğim kiloya ulaşırım sadece yürüyüş çıkıp yürüyüş yapacak pek yerimde yok bakalım ne olacak

Selam kızlar

Sabah bir dilim eski mayali ekmek yanında biraz peynir zeytin ara ögün bi küçük gofret
Öğlen bir büyük dilim peynir bir de panini ekmegi gömdüm baska bişey yemedim ama acim

Adım 11.4 K

Eklentiler

• IMG_4758.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 3
Merhabalar
12 Mayıs adımlarımı gün sonunda güncelleyeyim Chocolita
10035 adım ile günü bitirdim.
Ağrıyan dizlerim ve 102 üstü kilomla benim için büyük bir adım oldu gün içinde 10000 adım atabilmemİyi yürüdüm vallahi, uzun bir mesafe

Son düzenleme:
C tesi tartindim 86 80 dim hiç diyet yok et ve kele paça ile geçti haftam bu haftada böyle geçer büyük ihtimalle ama ekmek dikkat ediyorum yemiyorum şeker yağ

Bugünkü menüm kahvaltı labne peynir 2 tatlı kaşığı kahvaltılık çikolata 1 kaşık pekmez
Öğle arası bir kase kele paça çorbası sulu köfte bol yeşillik akşam saatlerinde bir kase cips 3 avuç çekirdek 3 lt su spor yok

.
HuMIsma canım üzülme, ben de pek spor yapamıyorum, birlikte güzel bir diyetle veririz inşallah.

Çok geçmiş olsun. Evde Leslie yapın, çok ağır olmayacak şekilde.

Bugün sabah tekrar uyudum, biraz daha iyiyim. Kahvaltı yapmadım. Öğlen 1 kase çorba.
Kahve
Akşam: kumpir
Çay ile 3 hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…