Ah benimde tatlıyı kesmem lazım yaDün ve bugün hic tatli yemedigimden basim agriyor.
3-5 gun devam eder boyle.
Tarçınlı su yada elmayı rendele suyu çekilinceye denk pişir tarçın ekle hem açlık kalmaz tatlı ihtiyacında geçer ben yapıyorum çok iyi geliyorDün ve bugün hic tatli yemedigimden basim agriyor.
Adımla leslie farklı canım. Leslie farklı egzersizler de yaptırıyor. Bence puanlamaya gerek yok sadece adım sayısı olarak geçebilir. Ama katılım olursa.Birde aklıma takıldı spor tablosunda yürüyüş yok leslie var ya. Yürüyüş yapıyorum ben genellikle. Leslie olarak mı düşünmem lazım.
Şu sıralar çok yoğun canımBonus Nerde yahu
Geçmiş olsun dutum. Şimdi nasılsınSelaaaaam
Migren geldi bugün adım çok yok
İlk öğün 10.00
Ara kahve
Sok öğün 17.30
1,5 lt su
Chocolita Eki Görüntüle 3591083 Eki Görüntüle 3591084 Eki Görüntüle 3591085
Ay kız bende öyleyim. Ama yarayacak olan da bu biliyor musun. Önceden hep azar azar ye hepsinden ye kafasındaydım. Bu düşünce yüzünden hep kilo aldım. Çünkü tatlı Hamur işi azar azarda olsa aldığın zaman kendini sana hatırlatıyor. Tekrar arıyorsun. Vücut zaten alışmış onu almaya sende günlük doz verir gibi tadına bakıyorsun. Sonra tabi yine esirsin. O yüzden dediğin gibi uzak durmak gerekiyor. O arayı bir açsak insan bir süre sonra gerçekten aramıyor.Dün ve bugün hic tatli yemedigimden basim agriyor.
Onu Allah pahlıya onuBonus Nerde yahu
Oy bebeyimŞu sıralar çok yoğun canım
Salı günü menümlabellevie menü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?