- 1 Eylül 2021
- 5.124
- 19.306
- 198
Çok doğru bugünlerde bir tatlıya düştüm engel olamadım yedim.Ondan onceki gün de diyet disi gunuydu sanki
Deniyorum ama olmuyor gibi sıkacağım dişimiHayir hayir,sakin oyle dusunme.
Bu hafta sonuclari gorunce motive olacaksin zaten.
Bak gör.
Istemsizce artacak adim sayin
Kucuk cocugun mu vardi ?Deniyorum ama olmuyor gibi sıkacağım dişimi
4 ve 6 yaşlarında iki çocuk annesiyim çalışıyordum bıraktım kazadan dolayı kırıklarım falan vardı daha iylesemyi bekliyorum bir yıldır evde oturuyorum öyleKucuk cocugun mu vardi ?
Calisiyormusun?
Gecmis olsun4 ve 6 yaşlarında iki çocuk annesiyim çalışıyordum bıraktım kazadan dolayı kırıklarım falan vardı daha iylesemyi bekliyorum bir yıldır evde oturuyorum öyle
UnutmamEvet saat farki var.
Ama ise gitmedigim icin sorun olmaz.
Cok incesin chocom,onu bile hatirlamissin.
Tesekkur ediyorum
Benim sisligim 11 e dogru iniyor.
Aynen iyi yaptın.belli mi olur çokom aa bu kadın hep aynı resmi atıyo diyen olur çokom ön bilgi verem de
Daha motive edici oluyor doyduktan sonra da aa evet bak gerçekten güzel menü yemişim . Yada bugün çok olmuş diyebiliyorum
Bir gün tatlı yerken şöyle alacağım seni
75.6 ydın canım sonra bir 72 gördün ondan sonra hastane işlerin çıktıBen kac kilo ile izne cikmistim kiChocolita
Fena artiyim75.6 ydın canım sonra bir 72 gördün ondan sonra hastane işlerin çıktı
Boynumda kırık vardı iyileşti şükür ama sıkıntılı bir yerde tam omur kısmı sinirlere yakın yaklaşık 5 ay yatakta kaldım yürüyemez olmuştum şimdi omurgamda kayma var kilo aldıkça ağrılarım çoğalıyordu resmen mucize gibi bir yer oldu bu grup iyi geldi bir ayım dolmadan 5 kg verdim nerdeyseGecmis olsun
Neyiniz var?
Ben bunu çok iyi farkettim ağrılarım azalıyor yeminle kimse için değil sağlığımız için vermeliyiz bu biraz fazla olan kilocuklarimizi
Ama yarin tabloyu paylasiyorum ben dimi :)Evett şimdi kızlar haftalık adım fotosunu günlük olarak topiğe göndermeyenler bugün göndermeyi unutmasın.
Bu akşam bu adımları toplayıp sonucuArrietty_ etiketleyerek gönderelim ️
Aynen canım yarın paylaşırsın. Benim güncellemeler de yarın akşama kalıyor. Cumartesi pazar eşim evde. Evde de olmuyoruz çoğu zamanAma yarin tabloyu paylasiyorum ben dimi :)
Maşallah, ben sizi bekar sanıyordum, 4 çocuk bir de kayınpederinizle ilgileniyorsunuz.Gününüzü planlamadıgınız içindirbende 4 tane cocuk biri 8. Sınıf biri 4.sınıf digeri 3. Sınıf en küçügüm 5 yasında sabah 10 11 Arası benim yemegim tatlım hazır olur ( sabah namazdan sonra uyumam genelde ) cocukların beslenme hazırlıgı okul hazırlıgı evi süpürür cıkarım oglanın parkı vs eve 2 ye dogru geliriz günlük sil süpür kayın babamın yemegi temizligi vs biraz oyun biraz kendine vakit ayırma 5.45 dede gider kızlarımı alır gelirim yemek ödev faslı eşim 9 gibi gelir onun yemek çay pasta faslı cocukları uyut ortalıgı toparla gün bitiyor
Bugünkü adımlarımız dahil mi canım?Evett şimdi kızlar haftalık adım fotosunu günlük olarak topiğe göndermeyenler bugün göndermeyi unutmasın.
Bu akşam bu adımları toplayıp sonucuArrietty_ etiketleyerek gönderelim ️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?