Tadi cok guzelCanım dana kuyruğunu nasıl pişiriyorsun tadı nasıl
Yok olmadik daha. Inşallah yarin.Bilgi için teşekkür ederim canım. Karamel latteydi. Akla düşürmeyeyim diye söylemiyim dedim
Siz taburcu olmamış mıydınız arrim sıkıntı yok inşallah?
fatsecret'da caramel Latte 100 ml'si 52 kcal demiş; ama hazırlanış şekline göre kalorisi değişebilir.Bilgi için teşekkür ederim canım. Karamel latteydi. Akla düşürmeyeyim diye söylemiyim dedim.
Aynen her zaman içilen bir şey değil. Takmadım o yüzden. Tatlı istesek söylerdik söylemedik. Gittiğimiz yerin tatlıları meşhur. İrade gösterdik. Ama yazdım bir kenara. 70 i bulursam denemek istiyorumAnladım canım. O zaman dediğin kaloridir.
Olsun, dost sohbeti ile de iyi gider; değil mi? Hiç düşünme kalorisini
200 ml vardı sanıyorum 100 kaloriymiş o zamanfatsecret'da caramel Latte 100 ml'si 52 kcal demiş; ama hazırlanış şekline göre kalorisi değişebilir.
Eki Görüntüle 3596792
Bugun 2. Kürü aldım çok şükür hafif bulantı kemik agrısı var ama onuda bolca yürüyerek hallediyorum inşallah saçlar kaşlar çabuk döküldücan saglıgı olsun inşallah
Bugun 2. Kürü aldım çok şükür hafif bulantı kemik agrısı var ama onuda bolca yürüyerek hallediyorum inşallah saçlar kaşlar çabuk döküldücan saglıgı olsun inşallah
Yok devam edemedim diyete o kadar çok sağa sola gidip öyle kalorili sofralara oturdum ki başedemedim.İstediğin kiloya ulaştın mı grupta görmedim yada denk gelmedim hiç belki mezun olmussindur dedim
Öyle mi sağlık olsun o zamanYok devam edemedim diyete o kadar çok sağa sola gidip öyle kalorili sofralara oturdum ki başedemedim.
Uğrayamadım böyle olunca.
Afiyet olsun
Anladım canım. O zaman dediğin kaloridir.
Olsun, dost sohbeti ile de iyi gider; değil mi? Hiç düşünme kalorisini
Kızlar bişey sorcam yaa çok yoruluyorum çok acikiyorum yiyorum ve spor yapamıyorum yorgunluktan ne olcak bi çare
Sporunu güne başlarken yapmanı tavsiye ederim hiç bir işe başlamamışken.Kızlar bişey sorcam yaa çok yoruluyorum çok acikiyorum yiyorum ve spor yapamıyorum yorgunluktan ne olcak bi çare
Kan değerlerine baktır canım bende öyleyim demirim baya düşmüşşimdi takviye alıyorum yorgunluk konusunda daha iyiyim
Benim demir ve B12 eksik kolajen d vitamini kullanıyorum ondan mı dersinKan değerlerine baktır canım bende öyleyim demirim baya düşmüşşimdi takviye alıyorum yorgunluk konusunda daha iyiyim
Sabah 6 da uyanmam gerekecek o zaman bende sabah uykusu insanıyımSporunu güne başlarken yapmanı tavsiye ederim hiç bir işe başlamamışken.
Her iş bitince vakit kalınca yapılcak bişey değil ilk sırada önceliği olan bir şey
B12 eksikliği yorgunluk yapar demirde keza öyle bence yarın aç karnına kan ver b12 çok düşükse iğne veriyorlar.Benim demir ve B12 eksik kolajen d vitamini kullanıyorum ondan mı dersin
İnşallah yarın sabah güne spor ile başlayacağımSabah 6 da uyanmam gerekecek o zaman bende sabah uykusu insanıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?