şekersiz latte içtim 200 kalori olabilir
Bence var ya. İnternette 150 diyor. Ama fincanlar büyüktüYok deve
Doktor yememen gerekenleri söyledi mi? Nar mesela , nar ekşisiBugun 2. Kürü aldım çok şükür hafif bulantı kemik agrısı var ama onuda bolca yürüyerek hallediyorum inşallah saçlar kaşlar çabuk döküldücan saglıgı olsun inşallah
Bugun 2. Kürü aldım çok şükür hafif bulantı kemik agrısı var ama onuda bolca yürüyerek hallediyorum inşallah saçlar kaşlar çabuk döküldücan saglıgı olsun inşallah
Amin Allah razı olsun inşallahAllah can sağlığı versin şifa versin canım. Dökülenler hepsi gelir yerine. Kendine ne güzel bakıyorsun özen gösteriyorsun maşallah. Rabbim güzel enerjini şifayla döndürsün sana
Evet canım greyfurt portakal şekerli ve paketli şeyler dogal olmayan etlerDoktor yememen gerekenleri söyledi mi? Nar mesela , nar ekşisi
Allah razı olsun
şekersiz cafe lattede şurup krema vs. olmadığından kalori daha düşük canım.Bence var ya. İnternette 150 diyor. Ama fincanlar büyüktü
Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canımBugun 2. Kürü aldım çok şükür hafif bulantı kemik agrısı var ama onuda bolca yürüyerek hallediyorum inşallah saçlar kaşlar çabuk döküldücan saglıgı olsun inşallah
İstediğin kiloya ulaştın mı grupta görmedim yada denk gelmedim hiç belki mezun olmussindur dedimHayırlı günler hanımlar
Kaptanınızı gördüm gözümle şahit oldum yüzü süzülmüştü
Onu gördüm gaza geldim çok azıcık
Canım dana kuyruğunu nasıl pişiriyorsun tadı nasılIyi aksamlar
Saatim evde kaldi. O yuzden adim paylasamicam.
Hastaneye döndük.
Bugun yediklerim
Ilk ogun
6 cilek
1 yk fistik ezmesi
140gr yogurt
Son ogun
100gr tavuk kanadi
200gr Dana kuyrugu
Su 1 L
Chocolita
Afiyet olsun
Bilgi için teşekkür ederim canım. Karamel latteydi. Akla düşürmeyeyim diye söylemiyim dedimşekersiz cafe lattede şurup krema vs. olmadığından kalori daha düşük canım.
Bir site buldum, oradan okudum da, "latte kalori değerleri süt çeşitleri üzerinden küçük boyda incelendiğinde,
Yağsız sütlü latte: 67 kcal
Yağlı sütlü latte: 114 kcal
Soya sütlü latte: 75 kcal imiş."
Hangi Kahve Kaç Kalori? - Kahveye Dair Her Şey | KahhveCom Blog
Hangi kahve çeşidi vücuda kaç kalori kazandırıyor? En popüler kahve çeşitlerinin kalori değerlerini bu yazımızda sizin için inceledik, kaçırmayın!kahhve.com
Siz taburcu olmamış mıydınız arrim sıkıntı yok inşallah?Iyi aksamlar
Saatim evde kaldi. O yuzden adim paylasamicam.
Hastaneye döndük.
Bugun yediklerim
Ilk ogun
6 cilek
1 yk fistik ezmesi
140gr yogurt
Son ogun
100gr tavuk kanadi
200gr Dana kuyrugu
Su 1 L
Chocolita
Sağol canımAfiyet olsun
Anladım canım. O zaman dediğin kaloridir.Bilgi için teşekkür ederim canım. Karamel latteydi. Akla düşürmeyeyim diye söylemiyim dedim
Siz taburcu olmamış mıydınız arrim sıkıntı yok inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?