Yarın aç karnına yapayım bir ay önce baktırdım en son inşallah yarın gideyimm aile hekimine bi gidelim bakalımB12 eksikliği yorgunluk yapar demirde keza öyle bence yarın aç karnına kan ver b12 çok düşükse iğne veriyorlar.
Sabah 6 da uyanmam gerekecek o zaman bende sabah uykusu insanıyımama yapacağım
20 kilo kaçıtin kaça indin20 kilo verdiğim zaman 6 da yürümeye çıkıyodum bebeklerim vardı başka vakit yoktu olunca da lesli yapıyodum
Yarın aç karnına yapayım bir ay önce baktırdım en son inşallah yarın gideyimm aile hekimine bi gidelim bakalım
Bende protein açığı olabilir diyeyim. Kan değerlerinin normal olduğunu düşünürsek onu saymazsak. Kaslar beslenirse yorgunluk olmazKızlar bişey sorcam yaa çok yoruluyorum çok acikiyorum yiyorum ve spor yapamıyorum yorgunluktan ne olcak bi çare
Evet koruyamadım geri aldım20 kilo
Protein eksikliği o içtiğim kele paçalar et suları nereye gitti Allah'ım yarın kan vercem bakalımBende protein açığı olabilir diyeyim. Kan değerlerinin normal olduğunu düşünürsek onu saymazsak. Kaslar beslenirse yorgunluk olmaz
Şuan kaç kilosun tekrar başla azimlisin baksanaEvet koruyamadım geri aldım
Aynen canım o zaman büyük ihtimal ondan kaynaklıProtein eksikliği o içtiğim kele paçalar et suları nereye gitti Allah'ım yarın kan vercem bakalım
Verdiler tabi bir hafta kullandım aşırı şişme yaptı suda az tüketiyordum kendimide iyi hissettim yada kendimi iyi hissetmek istedim bıraktım ilaçla hiç yapamıyorum valla ezelli düşman gibiyimBir ay önce gittiğinde sana ilaç vermediler mi
Ne ilacı vermişlerdiVerdiler tabi bir hafta kullandım aşırı şişme yaptı suda az tüketiyordum kendimide iyi hissettim yada kendimi iyi hissetmek istedim bıraktım ilaçla hiç yapamıyorum valla ezelli düşman gibiyim
Verdiler tabi bir hafta kullandım aşırı şişme yaptı suda az tüketiyordum kendimide iyi hissettim yada kendimi iyi hissetmek istedim bıraktım ilaçla hiç yapamıyorum valla ezelli düşman gibiyim
bizim buradaki eczaneler bi garip sana gitmez diyorlar anlamıyorum ya 25 yaş üstü olman gerekiyor diyor ben 27 ye giriyorumBende demiri magnezyum ve D vitaminini doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum b12 yi kendim eczanede dil altı aldım onu kullanıyorum eczaneye gidersen belki böyle bir alternatif sunabilirler
Kızz sen küçükmüşün yabizim buradaki eczaneler bi garip sana gitmez diyorlar anlamıyorum ya 25 yaş üstü olman gerekiyor diyor ben 27 ye giriyorum
bizim buradaki eczaneler bi garip sana gitmez diyorlar anlamıyorum ya 25 yaş üstü olman gerekiyor diyor ben 27 ye giriyorum
İlacı vermeleri lazım ya. Magnezyum hiç kullanmadım ama 25 yaşında b12 demir ve d vitamini kullandım. Vücutta ne eksikse tamamlamak lazım doktor veriyor sonuçta. Eczaneye neymişbizim buradaki eczaneler bi garip sana gitmez diyorlar anlamıyorum ya 25 yaş üstü olman gerekiyor diyor ben 27 ye giriyorum
Benim gerginlik shahaİlacı vermeleri lazım ya. Magnezyum hiç kullanmadım ama 25 yaşında b12 demir ve d vitamini kullandım. Vücutta ne eksikse tamamlamak lazım doktor veriyor sonuçta. Eczaneye neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?