Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

senin çocuğuna beddua etmedim ben asla. sadece haksızca gruptan atılmama içerlendim duygusallaştım dedim allahınızdan bulun dedim başka bir şey de demedim. ama yine hiç bir şey değişmemiş. neyse allahtan 3 kilo verdim. devam ederim ben kendim de sorun değil. sadece rica etmiştim ama hiç şaşırmadım

SS leri mune dahil yöneticiler attık
Choca burada kendisi beddua ettiğini söyledi
Bana hiç yazmadin neden yalan soyleyeyim
Kazen de mune de gördü. Bunu da kaldırmak istemedim normal olarak S shinelikeadiamond kızlar bana dedi ki choco sen manyak mısın buna bile sabır gosteriyorsun. Ben beddua almadan önce hala daha seni topiğe sokmaya çalışıyordum çünkü

işin gücün evet dalga geçmek. ne kadar çirkinsin ve haksızsın. narsistliğinden dolayı druptan attoırdın beni. yoksa benim chocoyla ya da herhangi biriyle burada problemim yoktu.
Evet kabul ediyorum gizlemedim ki sende ısrarla istenmedigin yere geliyorsun bile isteye.

Çocuğuma beddua etmedin. Öyle olsaydı tepkimi tahmin edemiyorum zaten. Ama bana ve topikteki bütün arkadaşlarıma ağız dolusu beddua ettin. Özelden yazmalar bitmedi o gün sabaha kadar

işin gücün evet dalga geçmek. ne kadar çirkinsin ve haksızsın. narsistliğinden dolayı druptan attoırdın beni. yoksa benim chocoyla ya da herhangi biriyle burada problemim yoktu.
Bak burada senden sonra diskalifiye olan insanlar oldu hiç biri senin kadar cirkinlesmedi.
Beddua hakaret arkadan konuşma yapmadı
Önce kendine bı bak sonra gel bana laf şöyle.

biliyorum. ve bundan dolayı da teşekkür etmiştim sana ve bajna haksızlık yapıldığı için ben duygusallaşmıştım ama hedef sen hiç olmadın biliyorsun ki. biraz ağrıma gitmişti haksızca attırması ve gruba kapattırması o yüzden sana yazmıştım. neyse ben huzur kaçırmaya gelmeidm. güzelce rica etmiştim. niyetim tartışmak da değildi. burada sadece kilo vermeye çalışılıyor amaç başka ne anlamıyorum niye bu art niyetli yaklaşım. hala sadece cemoosu kastediyorum buarada.

Art niyetliyim çünkü diyorum neden anlamak istemiyorsun
Topigin huzuru gayet iyiydi sakindi sen geldin yazdın farkındaysan.

Art niyetliyim çünkü diyorum neden anlamak istemiyorsun
Topigin huzuru gayet iyiydi sakindi sen geldin yazdın farkındaysan.
buna kimsenin katıldığını sanmıyorum kime ne zararım olmuş burada ya. sen hep insanları kışkırtıp durdun bana karşı. sadece bir cemoosun kuralları geçer dediğimden beri takmıştın bana. yazılı olmayan kurallarla beni diskalifiye ettirmeye çalışıyordun. bunların hepsi geçmişte var. benim kimseye ne kastım olabilir ya burada.

choconun demek istedim. choconun yazılı kuralları geçerli dediğim için. ben bunu çok kişisel algıladın. ondan sonra naptıysam battı sana bir şekilde.

O zaman Chocoya bedduları yazıp kızın canını sıkmayacaktın, bütün öfkeni ondan çıkarmayacaktın. Haksızdın ve diskalifiye olmuştun. Kimse seni keyfi bir biçimde atmadı topikten.
Sürekli ve her şeye bir bahanen vardı. Mayonez çok yiyorsun dedik, kalktın mayonezi yasakladınız diye ben de bir poşet şeker yedim dedin. İsim vermek yasak dedik inatla yasaklı yiyecek ismi verdin.
Ceza aldın, cezanı yerine getirmemek için elinden geleni yaptın. Zamanım yok yürüyüş cezasına dedin tamam dedik ama koşacağım telefonu yanıma almayacağım dedin. Aklımızla alay etmeye çalıştın. Telefonum 400 gram, taşıyamam dedin.
Kilo bildirimlerini zamanında yapmadın, telefonum yanımda değil dedin, çektim ama atacağım dedin, öyle dedin böyle dedin, ertesi günlere kadar fotoğraf atmadın. Hepimizi yıldırdın aslında ama kalktın bütün öfkeni Chocoya kustun, kızın canını sıktın, yetmedi başkalarına da mesaj atıp can sıktın.
Disiplin disiplin oleyyy diye geldiğin topikte kurallara uymamak için elinden geleni yaptın sen. Sen de biliyorsun zaten neyin ne olduğunu. Buradaki herkes de biliyor. Yönetim özellikle senin bizlere de mesaj atıp rahatsız etmeni engellememiz için boşuna uyarmadı bizi.

İnsanlarla dalga geçtin burada.
İlk mesajlarinda duruyor.
Bir kaşık mayonez yemedim diye kaçamak yaptım, diyetisyenim izin veriyor.
Mayonez yasak dememize rağmen inadına hergun mayonez balık yemek agxhxhxhxh
Tartıda bahane,cezada bahane daha neler neler.
Hangi kurala net uyudun bı söylesene

@artemisisipi ben chocodan bu yüzden zaten defalarca özür diledim bedduamı geri aldım. onun ne kadar insaflı olduğunu tabiiki hepimiz biliyoruz. niyetim de zaten tartışmak değildi. bahane falan da değildi amacım gerçekten bir kaç defa aksilik yaşamıştım. kilo bildiririmi iki saat geç yaptım tualete çıkamamıştım o yüzden. neyse bunları tartışmak da değildi ama cım dediğim gibi huzur bozmak da değildi motivasyon bozmak da. sadece uzun zaman oldu arada niyetim iyiydi yazarken ilk mesajımı

Burada shineden rahatsız olan sadece ben değildim.
Evet ben istemedim rahatsız oldum sevmedim taktım da diyebiliriz ama hergun en az 5 mesaj aldım shineden rahatsız olanlardan.
Evet cikmani ben istedim choyla ısrar ettim kız mecbur kaldı
Ben söylediklerimin yaptiklarimin arkasındayım.
Peki sen shine.
Beddua ettin,arkadan konuştun gelip burada devam etmek istedin ve karşılığında bana çirkin,yüzsüz diyorsun sen nesin

mayonez yasak değildi o zaman ve diyet listemde var gösteririrm istersen. yani hala kışkırtmaya çalışıyorsun niye böyle anlamıyorum.

Hah işte diyete burada devam ederken de aynen böyleydin kimse senin bu tavrinla uğraşmak zorunda değil
Yok o oldu dedim yok bu oldu yaptım degil biz neden senin gibi yapmıyoruz.
Azıcık da kendine bı bak.

mayonez yasak değildi o zaman ve diyet listemde var gösteririrm istersen. yani hala kışkırtmaya çalışıyorsun niye böyle anlamıyorum.
Diyette mayonez yenmez senin yüzünden bu topikte mayonez yasaklandı ismini bile yazmak ceza sebebi oldu bı düşün sen bunu agxgxgxgx

Cemos kuralları uyguladı sadece. 2 uyarı bir diskalifiye ediyordu sende 2 uyarı almıştın. Bundan önce de uyarı saymadigimiz bir sürü esnetme durumu söz konusu olmuştu. Tartı yok, tartı bozuk, adım sayar almadan koşsam olur mu, mayonezli balığı kabul edin. Mayonez listede diyet dışı soslara dahildi. Ona bile tamam dedik listesinde var demek. Artık kızlardan çok şikayet almaya başladık bu kadar esneklik nasıl oluyor dediler haklı olarak. Hep bir bahane. Motivasyonumuz düşüyor dediler çıkmak isteyen de oldu. Cemos bu kararı kafadan vermedi.
Yine de eğer olay bu kadar cirkinlesmeseydi topiğe dönecektin. Son aşamada yine benim yüzümden ona karar vermiştik. Uzuuun uzun attığın mesajlar sonrasinda. Ama sen sabredemeyip hakarete bedduaya basladin. Topik ya alt tarafı demedin. Hayat memat meselesi haline getirdin. Bunlarda beni daha yumuşak yüzlü gördüğün için oldu. Bu da bana ders oldu

evet sorunum sadece senleydi. daha doğrusu senin benleydi. sırf bu yüzden grup yöneticiğine geldin beni attırmak için. sonra noldu sen gruptan çıktın kilo aldın. Allahın insafını görüyoruz işte. hak yiyen hak ettiğini bulur. beddualarım da sadece sanaydı o da hakkımı yediğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…