Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocum sen geri dönsün dedin
Yine sadece senin hattın için kabul etmiştik
İyi ki gelmedi geri asgdghdhd

Biraz daha beddua eder misin 1-2 kilo daha almam lazım
Eskiden bı laf vardı bilir misin duası kabul olsa kemik yağardı falan diye
Kendi istegimle izin istedim bunda Allah'ın pek işi olmaz heralde de neyse aggzhxhxh
Hakkını falan yemedim kabul etmiyorum
Git başka topige kimse seni çekmez çekmek zorunda da değil.

bu dediklerini bence tekrar düşünmeni rica eddiyorum. biliyorsun ki benim tek sorunum cemoostu bana taktığı için. her hangi bir kastım kimseye olmadı niye olsun zaten. sizin motivasyonunuz beni de etkiler. ama tekrardan kusura bakma choco senle hiç problemim yok aksine anlayışın ve beni defalarca dinlediğin için binlerce teşlekkürler. ve arada duygusallığımla sana boşalttığım için içimi özür dilerim. gerçekten kusura bakma

herkes adına konuşma bence. seviliyor olabilirsin ama kışkırtmayı kendine yakıştırıyor da olabilirsin. ama bence çok çirkin gözüküyor. sevmiyoruz birbirimizi işte lütfen insanları düşüncelerine dahilş etme. herkesin kendi görüşü var burada!

Hangi insanları?su topikte benden başka bir kişi sana geri gelsin dedi mi?
Shine mükemmel dönsün dediler mi?
Herkes görüşünü özelden de buradan da yazdı okumadın mi seninle alakalı yazışmaları?
İstemiyorum sevmiyorum ki sevmek zorunda değilim açık açık defalarca söyledim ne duymak istiyorsun başka?
Ç

Mayonez yiyo musun hala

ben senle tartışmaya gelmedim buraya. ama sen buraya sırf benle tartışmaya geldin bugün. ne kadar anlamsızca bir çaba niye raghat bırakmıyorsun beni hala ne istiyorsun ya grupta bile değilsin şuan. bırakta biraz güzel şeyler konuşulsun olsun burada. niye izin vermiyorsun buna? ne yararı var ki sana getirisi ne?

Aaaa olur mu sen diyet yaparken aldın bütün kiloları

Shine kusura bakma butun kurallari kendi lehine esnetmeye calismandan o dönem herkes rahatsiz oldu. Bu is sadece Cemos'la alakali degil. Hedef gosterme kimseyi.

Ben hala bu topikte varım geçen haftada yazdım arada geliyorum gözden kaçırmışsin demekki cemoos gitti kosayim mi dedin ?
Arkamdan konuşursan tabii tartisirim.
Sen neden bu topigi benim ve choconun kurduğu topigi rahat bırakmıyorsun?
Grupta değilim ama benim dahil olduğum topik bak en çok kim yazmis bu topige burada benim emeğim var gitmedim tabii ki.
Sen gelene kadar gayet güzel konuşuluyordu burada

Shine kusura bakma butun kurallari kendi lehine esnetmeye calismandan o dönem herkes rahatsiz oldu. Bu is sadece Cemos'la alakali degil. Hedef gosterme kimseyi.
hatalarım olmuş olabilir ama kimin olmadı ki. diskalifiye edilecek bir şey yapmadığımı biliyorum biliyorsunuz ya bunu herkes biliyor bence. hatalarımı tartıışmaya da gelmemiştim dediğim gibi niyetim iyiydi. ricada bulundum mümkünse dedim. senle de bir sorunum yoktu benim. hatta chocodan sonra bana da en destek çıkan sendin o zamanlar bunu da biliyorum. teşekkürler yani en azından ben bunu hissetmiştim

2 kez uyarı alan diskalifiye oluyor.
Senin de 2 kez uyarın var.
Daha ne haksızlık nerede.

işin gücün evet dalga geçmek. ne kadar çirkinsin ve haksızsın. narsistliğinden dolayı druptan attoırdın beni. yoksa benim chocoyla ya da herhangi biriyle burada problemim yoktu.
O narsist degil de sen takintili olabilir misin? Nedir ille de bu grupla devam etme sevdasi? 10 tane daha diyet topigi vardir en az.

Son düzenleme:
beni bi rahat bıraksana sen görmezden gel güzel şeyler düşün güzel şeyler yap güzel şeyler üret. hala napıyorsun?
Sen ettigin bedduaların lafların aciklamasini yap sonra topigi terket rahat bırakırım.
İstersen buradaki kadınlara yazdığın mesajları herkese açık şekilde atmayayim buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…