Chocum sen geri dönsün dedinCemos kuralları uyguladı sadece. 2 uyarı bir diskalifiye ediyordu sende 2 uyarı almıştın. Bundan önce de uyarı saymadigimiz bir sürü esnetme durumu söz konusu olmuştu. Tartı yok, tartı bozuk, adım sayar almadan koşsam olur mu, mayonezli balığı kabul edin. Mayonez listede diyet dışı soslara dahildi. Ona bile tamam dedik listesinde var demek. Artık kızlardan çok şikayet almaya başladık bu kadar esneklik nasıl oluyor dediler haklı olarak. Hep bir bahane. Motivasyonumuz düşüyor dediler çıkmak isteyen de oldu. Cemos bu kararı kafadan vermedi.
Yine de eğer olay bu kadar cirkinlesmeseydi topiğe dönecektin. Son aşamada yine benim yüzümden ona karar vermiştik. Uzuuun uzun attığın mesajlar sonrasinda. Ama sen sabredemeyip hakarete bedduaya basladin. Topik ya alt tarafı demedin. Hayat memat meselesi haline getirdin. Bunlarda beni daha yumuşak yüzlü gördüğün için oldu. Bu da bana ders oldu
Biraz daha beddua eder misin 1-2 kilo daha almam lazımevet sorunum sadece senleydi. daha doğrusu senin benleydi. sırf bu yüzden grup yöneticiğine geldin beni attırmak için. sonra noldu sen gruptan çıktın kilo aldın. Allahın insafını görüyoruz işte. hak yiyen hak ettiğini bulur. beddualarım da sadece sanaydı o da hakkımı yediğin için.
Yaw he heneden o zaman arada hatrımı sormuş cemoos çok merak ediyorum başka işi yokmuymuş. işi gücü çirkinlik başka bir şey değil! hiç değişmemiş. daha çok bedduam tutar ona.D
bu dediklerini bence tekrar düşünmeni rica eddiyorum. biliyorsun ki benim tek sorunum cemoostu bana taktığı için. her hangi bir kastım kimseye olmadı niye olsun zaten. sizin motivasyonunuz beni de etkiler. ama tekrardan kusura bakma choco senle hiç problemim yok aksine anlayışın ve beni defalarca dinlediğin için binlerce teşlekkürler. ve arada duygusallığımla sana boşalttığım için içimi özür dilerim. gerçekten kusura bakmaCemos kuralları uyguladı sadece. 2 uyarı bir diskalifiye ediyordu sende 2 uyarı almıştın. Bundan önce de uyarı saymadigimiz bir sürü esnetme durumu söz konusu olmuştu. Tartı yok, tartı bozuk, adım sayar almadan koşsam olur mu, mayonezli balığı kabul edin. Mayonez listede diyet dışı soslara dahildi. Ona bile tamam dedik listesinde var demek. Artık kızlardan çok şikayet almaya başladık bu kadar esneklik nasıl oluyor dediler haklı olarak. Hep bir bahane. Motivasyonumuz düşüyor dediler çıkmak isteyen de oldu. Cemos bu kararı kafadan vermedi.
Yine de eğer olay bu kadar cirkinlesmeseydi topiğe dönecektin. Son aşamada yine benim yüzümden ona karar vermiştik. Uzuuun uzun attığın mesajlar sonrasinda. Ama sen sabredemeyip hakarete bedduaya basladin. Topik ya alt tarafı demedin. Hayat memat meselesi haline getirdin. Bunlarda beni daha yumuşak yüzlü gördüğün için oldu. Bu da bana ders oldu
herkes adına konuşma bence. seviliyor olabilirsin ama kışkırtmayı kendine yakıştırıyor da olabilirsin. ama bence çok çirkin gözüküyor. sevmiyoruz birbirimizi işte lütfen insanları düşüncelerine dahilş etme. herkesin kendi görüşü var burada!Biraz daha beddua eder misin 1-2 kilo daha almam lazım
Eskiden bı laf vardı bilir misin duası kabul olsa kemik yağardı falan diye
Kendi istegimle izin istedim bunda Allah'ın pek işi olmaz heralde de neyse aggzhxhxh
Hakkını falan yemedim kabul etmiyorum
Git başka topige kimse seni çekmez çekmek zorunda da değil.
Hangi insanları?su topikte benden başka bir kişi sana geri gelsin dedi mi?herkes adına konuşma bence. seviliyor olabilirsin ama kışkırtmayı kendine yakıştırıyor da olabilirsin. ama bence çok çirkin gözüküyor. sevmiyoruz birbirimizi işte lütfen insanları düşüncelerine dahilş etme. herkesin kendi görüşü var burada!
Mayonez yiyo musun halabenim tek sorunum cemoosla bu arada başka kimseyle sorunum yok. beddua ettim tabi tutmuş da baksana kilo almışbeni kilo bildirimimi 2 saat geç yaptım diye grupttan attırmıştı. daha ne beddualar tutar eminim ki. en azından kimsenin hakkını yemedim ben. neyse..
ben senle tartışmaya gelmedim buraya. ama sen buraya sırf benle tartışmaya geldin bugün. ne kadar anlamsızca bir çaba niye raghat bırakmıyorsun beni hala ne istiyorsun ya grupta bile değilsin şuan. bırakta biraz güzel şeyler konuşulsun olsun burada. niye izin vermiyorsun buna? ne yararı var ki sana getirisi ne?Hangi insanları?su topikte benden başka bir kişi sana geri gelsin dedi mi?
Shine mükemmel dönsün dediler mi?
Herkes görüşünü özelden de buradan da yazdı okumadın mi seninle alakalı yazışmaları?
İstemiyorum sevmiyorum ki sevmek zorunda değilim açık açık defalarca söyledim ne duymak istiyorsun başka?
Ç
Aaaa olur mu sen diyet yaparken aldın bütün kilolarıBiraz daha beddua eder misin 1-2 kilo daha almam lazım
Eskiden bı laf vardı bilir misin duası kabul olsa kemik yağardı falan diye
Kendi istegimle izin istedim bunda Allah'ın pek işi olmaz heralde de neyse aggzhxhxh
Hakkını falan yemedim kabul etmiyorum
Git başka topige kimse seni çekmez çekmek zorunda da değil.
Shine kusura bakma butun kurallari kendi lehine esnetmeye calismandan o dönem herkes rahatsiz oldu. Bu is sadece Cemos'la alakali degil. Hedef gosterme kimseyi.herkes adına konuşma bence. seviliyor olabilirsin ama kışkırtmayı kendine yakıştırıyor da olabilirsin. ama bence çok çirkin gözüküyor. sevmiyoruz birbirimizi işte lütfen insanları düşüncelerine dahilş etme. herkesin kendi görüşü var burada!
yemiyorum bıraktım access. ama yemin ederim ki diyetisyenin yazdığı bir şeydi. neyse önemli değil bu şuanda.Mayonez yiyo musun hala
Ben hala bu topikte varım geçen haftada yazdım arada geliyorum gözden kaçırmışsin demekki cemoos gitti kosayim mi dedin ?ben senle tartışmaya gelmedim buraya. ama sen buraya sırf benle tartışmaya geldin bugün. ne kadar anlamsızca bir çaba niye raghat bırakmıyorsun beni hala ne istiyorsun ya grupta bile değilsin şuan. bırakta biraz güzel şeyler konuşulsun olsun burada. niye izin vermiyorsun buna? ne yararı var ki sana getirisi ne?
Diyeti bıraktım zannetmiş agzgxghxhxAaaa olur mu sen diyet yaparken aldın bütün kiloları
hatalarım olmuş olabilir ama kimin olmadı ki. diskalifiye edilecek bir şey yapmadığımı biliyorum biliyorsunuz ya bunu herkes biliyor bence. hatalarımı tartıışmaya da gelmemiştim dediğim gibi niyetim iyiydi. ricada bulundum mümkünse dedim. senle de bir sorunum yoktu benim. hatta chocodan sonra bana da en destek çıkan sendin o zamanlar bunu da biliyorum. teşekkürler yani en azından ben bunu hissetmiştimShine kusura bakma butun kurallari kendi lehine esnetmeye calismandan o dönem herkes rahatsiz oldu. Bu is sadece Cemos'la alakali degil. Hedef gosterme kimseyi.
beni bi rahat bıraksana sen görmezden gel güzel şeyler düşün güzel şeyler yap güzel şeyler üret. hala napıyorsun?Diyeti bıraktım zannetmiş agzgxghxhx
2 kez uyarı alan diskalifiye oluyor.hatalarım olmuş olabilir ama kimin olmadı ki. diskalifiye edilecek bir şey yapmadığımı biliyorum biliyorsunuz ya bunu herkes biliyor bence. hatalarımı tartıışmaya da gelmemiştim dediğim gibi niyetim iyiydi. ricada bulundum mümkünse dedim. senle de bir sorunum yoktu benim. hatta chocodan sonra bana da en destek çıkan sendin o zamanlar bunu da biliyorum. teşekkürler yani en azından ben bunu hissetmiştim
O narsist degil de sen takintili olabilir misin? Nedir ille de bu grupla devam etme sevdasi? 10 tane daha diyet topigi vardir en az.işin gücün evet dalga geçmek. ne kadar çirkinsin ve haksızsın. narsistliğinden dolayı druptan attoırdın beni. yoksa benim chocoyla ya da herhangi biriyle burada problemim yoktu.
Sen ettigin bedduaların lafların aciklamasini yap sonra topigi terket rahat bırakırım.beni bi rahat bıraksana sen görmezden gel güzel şeyler düşün güzel şeyler yap güzel şeyler üret. hala napıyorsun?
bu seni ilgilendirmez artık bence ilgilendirmesin de. lütfen rahat bırak anlamıyor musun?2 kez uyarı alan diskalifiye oluyor.
Senin de 2 kez uyarın var.
Daha ne haksızlık nerede.
Hangi topik kabul etmiş ki gitsin oralara da sarsın bizi buldu işte Acces agzggxhxO narsist degil de sen takintili olabilir misin? Nedir ille de bu grupla devam etme swvdasi? 10 tane daha diyet topigi vardir en az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?