• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sabah
1 tuzlu dilim 1 bardak komposto
1 tatlı dilim çay

Ara kahve 1 kare

Akşam
2 dilim ekmek ile meze yedim
Humus
Köz patlıcan salatası
Karides vs.

Çay yanı 1çorba kaşığı tahin pekmez

Adım 10bin Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Su 1 1. 5 lt

Eklentiler

• 20231126_235130.webp
    20231126_235130.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu sitedeki listeye göre yapabilirsiniz çok katı değil doğrusu bu liste zaten. Önceki mesajımda ekran görüntüsü ekledim.
Tamam canim kaydettim ins bı ara o motivasyonu yakalarsam yaparım teşekkür ederim😍
İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
Geçmiş olsun canım.😍
Bugün nasılsın dün hiç telefon alamadım elime

İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
Geçmiş olsun canım 💛 nane kaynatıp iç bu durumlarda mideyi çok rahatlatıyor

Tamam canim kaydettim ins bı ara o motivasyonu yakalarsam yaparım teşekkür ederim😍

Geçmiş olsun canım.😍
Bugün nasılsın dün hiç telefon alamadım elime
Günaydin 🙋‍♀️

Fit mutlu anne Fit mutlu anne gecmis olsun. Bugun nasilsin?

Ben biraz daha uyuyup kalkayim sonra tartilirim 😴
Geçmiş olsun canım 💛 nane kaynatıp iç bu durumlarda mideyi çok rahatlatıyor
Saolun kızlar düne göre fena değilim ama hala ağrım var ya karnım davul gibi bakalım ilaç fayda etmezse yarın bi sağlık ocağına giderim

Saolun kızlar düne göre fena değilim ama hala ağrım var ya karnım davul gibi bakalım ilaç fayda etmezse yarın bi sağlık ocağına giderim
Günaydın geçmiş olsun canım bende probiyotik kullanıyorum antibiyotikten dolayi bi türlü duzelemedim kabızlık var diyetisyen uzun bi sure kullanalim dedi toz olanından kullanıyorum gerçekten çok pahalı

Back
X