- 29 Kasım 2020
- 3.087
- 14.870
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallahBugun düne göre -750 cıktımmens ödemleri gidiyor bu hafta asıl kilom cıkar ortaya
Kızz ne olmuş öyleSelam
Chocolita
Bugün sabah diyet kahvaltı yaptımsonra off günü gibi oldu Eki Görüntüle 3589907
Ara 2 dilim revani yedim
Akşam yarım tost
Adım 3000 spor yok
Su 2,5 lt
Kızz ne olmuş öyleama bayağıdır taşkınlık yapmıyordun. Yine iyi geldin bugüne. Halledersin bunu
Günaydın, benim bir kaç gündür boğazım ağrıyor dün de çok kötüydü. Erkenden yattım.labellevie bir sen kaldın canım menü de
Geçmiş olsun canım, tansiyonun çıkmasa da sadece yumurta yesen bıkarsın yumurtadan. İsveç diyeti yap canım sadece 13 gün istersen 6 gün de yapabilirsin. Miden küçülüyor, hemen kilo veriyorsun motivasyon oluyor.İyi geceler
Sabah 3 yumurta ( sonra tansiyon fırlayınca yumurta diyetini bıraktım)
Bırakmamla çeyrek simit yemem bir oldu
Yarım dilim peynir
Akşam 6-7 tane sarma
1 kase yoğurt
Yeme içme 5 gibi bitti.
Sabah akşam yeşil çay içtim
Artık yeşil çay hep olacak menülerimde
Toplam kalorim güzel. Açım.
Geçmiş olsun canımGünaydın, benim bir kaç gündür boğazım ağrıyor dün de çok kötüydü. Erkenden yattım.
Pazar menüm
Kahvaltı; 1 dilim yumurtalı ekmek, peynir, 5-6 zeytin, avokado, domates salatalık, 1 parça ekmek
1 porsiyon meyve
Akşam; 2 dolma yedim
4.000 adım atmışım.
Onu denedim ama çok sürdüremedim ya. Biraz kendi yöntemlerimle devam edeyim. Bir kolesterol Diyeti yaptım kendimeGeçmiş olsun canım, tansiyonun çıkmasa da sadece yumurta yesen bıkarsın yumurtadan. İsveç diyeti yap canım sadece 13 gün istersen 6 gün de yapabilirsin. Miden küçülüyor, hemen kilo veriyorsun motivasyon oluyor.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın, benim bir kaç gündür boğazım ağrıyor dün de çok kötüydü. Erkenden yattım.
Pazar menüm
Kahvaltı; 1 dilim yumurtalı ekmek, peynir, 5-6 zeytin, avokado, domates salatalık, 1 parça ekmek
1 porsiyon meyve
Akşam; 2 dolma yedim
4.000 adım atmışım.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım![]()
Teşekkür ederim canım, dikkat etmek lazım.Geçmiş olsun canım