ben 6 senelik evliliğimde 5 seneden beri istiyodum.ama eşimin askerliği falan son 1 senedir korunmayı bıraktım ama ameliyat oldum 6 ay doğal yolla gebelik için bekledik olmadı şimdide aşılama...kısmet zayıf bi ihtimalde olsa belki olabilir.allah hepimize nasip etsin inş.benim klomen takibinde 21mm bulmuştu yumoşlarım 12. günde ama aşılama yapmadı dr iğne ile yapılan aşılamalar daha başarılı oluyomuş keşke geçen ay aşılama denesymişim 1 ayım daha boşa gitti canım sen ne zamandır istiyosun bebişi
ewet laparoskopi oldum.tüplerim kapalıydı şimdi biri açık diğeri kapalı.2 aşılama denencek olmazsa tüpe geçicezbizimde 2 yılı geçti eskiden ay ay sayardım allahım hayırlısını versin ne ameliyatı oldun canım laparoskobi falan mı
slm ilk aşılamamı yaptıracam bu ay ilkinde tutma olası ne kadar arkadaşlar bilen varmı
tam olarak ne zaman belli olur tutup tutmadığı? benim bugün 6. gün. normalde cuma günü adet olmam lazım ama inşallah olmam :) 12. günde belli olur falan diyolar ama doktor bana birşey demedi.
doktora dikkat etmem gereken bişiy varmı dedim,bana normal hayatına devam et dedi. bende aşılamadan bir saat sonra evde temizliğe başladım :) haftada bi gün iznim var, herşeyi ogüne sığdırıyorumertesi günde işe gittim. işimde biraz bedenen yorucudur. inşallah bi problem olmaz ama pekte ümidim yok yani :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?