Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 6 senelik evliliğimde 5 seneden beri istiyodum.ama eşimin askerliği falan son 1 senedir korunmayı bıraktım ama ameliyat oldum 6 ay doğal yolla gebelik için bekledik olmadı şimdide aşılama...kısmet zayıf bi ihtimalde olsa belki olabilir.allah hepimize nasip etsin inş.

bizimde 2 yılı geçti eskiden ay ay sayardım allahım hayırlısını versin ne ameliyatı oldun canım laparoskobi falan mı

arkadaşlar çok sağolun kısmet bakalım ne olacak benim bir ğolum var kardeş istedi ama bu sorun çıktı korkuyorum ne olacak

Merhaba geçen ay 1.aşılamam tutmadı dr. zaten %15 ti olasılık dedi. Bu ay da baktı yapılamıyormuş kistik bir şey yüzünden önümüzdeki ay ne olur bilemiyorum

slm bende buay aşılama yaptırıyorum klomene başladım ve yarın bitiyo son hapı içicem ama doktorum benim pzt çağırdı siz ilacınız bittikten ne süre sonra çağırdı?

merhaba arkadaşlar ben de 3. aşılamamı 5 haziran cumartesi günü yaptırdım bugünde kasıklarım ağrımaya başladı acaba tuttumu bilmiyorum başkada belirti yok şuan hayırlısı inşallah

benim ilk aşılamam tutmuştu fakat 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı yani ilk aşılamada da tutabiliyor inş seninkide ilk te tutar

tam olarak ne zaman belli olur tutup tutmadığı? benim bugün 6. gün. normalde cuma günü adet olmam lazım ama inşallah olmam :) 12. günde belli olur falan diyolar ama doktor bana birşey demedi.

tam olarak ne zaman belli olur tutup tutmadığı? benim bugün 6. gün. normalde cuma günü adet olmam lazım ama inşallah olmam :) 12. günde belli olur falan diyolar ama doktor bana birşey demedi.

Benim aşılamam bugün yapıldı. 5 gün x50IU puregon + ovitrelle ile. Şimdi evin halini görüp de iş yapmamak için kendimi zor tutuyorummm Çok üzgünüm çoook Adetin bir hafta geçerse gel dedi ama o kadar bekleyebileceğimi hiç sanmıyorum. Birkaç yerde okuduğuma göre 12. gün diyorlar en erken. Her ay yeni bir umut, inşaallah günün birinde bu umutlarımız boşa çıkmamış olur. Beraberlik için de belli olana kadar yasak dendi. Herkes böyle mi acaba?

doktora dikkat etmem gereken bişiy varmı dedim,bana normal hayatına devam et dedi. bende aşılamadan bir saat sonra evde temizliğe başladım :) haftada bi gün iznim var, herşeyi ogüne sığdırıyorum ertesi günde işe gittim. işimde biraz bedenen yorucudur. inşallah bi problem olmaz ama pekte ümidim yok yani :sinifsinif:

Herhalde yine de birazdikkat etmekte fayda var arkadaşım, en azından ağır kaldırmamaya ve çok hızlı hareket etmemeye dikkat et bence. Ben de hızlı yürürüm, sert basarım yere, şimdi yavaş yavaş yürüyorum korkudan kaydirigubbakcemile3

haklısın valla dikkat etmek lazım tabi ama ben pek yapamadım işte. benimki tutarsa adını survivor koycam kaydirigubbakcemile3. senin kaçıncı aşılamam, benim ilk. bundan sonrakilerde (ki inşallah olmaz) daha dikkatli olurum artık.

Olsun, şimdiden alıştırırsın, ilerde daha dayanıklı, güçlü olur inşallah benim de ilk aşılamam. Polikistik overliyim ve bir tüp tıkalı. Klomen, gonal-f, menogon kullandım normal yolla. Şimdi de aşılama dedi doktor ama çok da ümit vermedi. Tüp bebekten önce üç aşılama yapılıyormuş galiba. Hayırlısı bakalım. Senin sorun neydi?

benim eşimin sperm sayısı düşük. şuan 16 milyon, ama 2milyonda falandı. tedaviyle biraz yükseldi işte. benimde adet düzensizliğim var ama dr. o etkilemez diyor.5 senedir evliyiz, 4 yıldır korunmuyoruz ama ancak son bir senedir ağarlık verebildik bu işe. benim kuzenimde polikistikoverdı dr. hamile kalamassın falan demişti, kontrole gittiğinde hamile olduğunu söylemişti. hepimiz çok sevinmiştik, şimdi 6aylık hamile

Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim gittiğim doktor erkeğin spermi, kadının da yumurtası olduğu sürece hamilelik de olur demişti. Yani sayı 0 olmadıkça başvurulacak yöntemler var. Zamanını bekliyor diyoruz artık. Ben de aş. yuk. 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım, hatta bir keresinde ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı bile almıştım 1,5 yıl oldu. Hangi ilaçla aşılama yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…