- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.041
canım tüp bebek ne kadara mal oluyo ben 5 bin diye biliyorum ama yaptıranlar daha iyi bilir inşallah rabbim kimseyi çokkk bekletmez ve yavrularımıza kavuşuruzz
canım senin tüp bebek ne kadara mal oluyor sorması ayıp...:26:
evet canım bende öyle duydum ali bey hakkında çok yufka yürekli ben ilk denememde dr çok acımasızdı düşük yapıyordum benimle alay etti ee eğer kanaman fışkırıyorsa dr git az sa bekle kendi düşsün dedi geri zekalı dr çektiğim acıyıyla bile dalga geçti o yüzden dr fobim başladı benimencanım ali fuat bey koyar sen mülayim bi şekilde iste anlayışlı bi dr dur son artık benim için de o hastasına cok acır ali fuat beyin eşide kadın planlamada ne ters iş biri doğursun die uğraşıyo diğeri olsun die gecen yıl gece 11de bile hastalarını yollamaz muayne ederdi ben gece 11.30 girdiğimi bilirim emel hanımla oturup konuşurduk gülçin hanım sıra gelsin artık die başlardım normalde hiç bi dr gece otuupta her gece bide bu bakmaz insiyatifini burdan anla tatlım
Selam kızlar .... sonunda geldimm..doktora gitmiştim ama ne maceralar yaşadım yarabbim gidene kadar öldüm gelene kadar öldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa.yollarrr acayip kalabalık..kazalar..yollar kapalı..malum faith sultan mehmet köprüsü bakıma alındı yollarda ssatlerce bekle durrrrrrrrr.......neyse çok şükür evimdeyimmmmmmmmm....kızlar muayenemi oldum..çok şükür herşey yolunda dedi doktor..23 gün lucrin vuruldum..meğer doktora giderken olmamam gerekiyomuş ben bilemediğim için doktor bazı ilaçlar verdi lucrini vurduysan o zaman ilaçlara pazar günü başlarsın dedi..benim 26 haziran olan transferim 27 hazirana kaydı....neysee..doktor bana 5 günlük antibiyotik verdi.ayrıca kan sulandırıcı iğne fraxiparine verdi..göbekten iğneye devammmmmmmmmmmmm.....tutarsa 3 ay boyunca devammmmmmmmmm(inşallah)....estrofeme yine günde 2 tane devam...folbiol devam...işte böyle canlar ...27 haziran çarşamba transferim var..Rabbim hakkımızda hayırlısını versinnnnnnnnn...bu arada daha önce 388 tefriciye almıştım bitti..rabbim kabul etsin..yeni başladım..50 tane okudum..500 e tamamlarımmm....inşallahhhhhhhhhh..yalnız bu ilaçlar beni mahvediyor..mide bulantısı başağrısı......inşallah sonu güzel olur emeklerimiz boşa gitmezzzzzzzzzzzzzzzz..öpüldünüzzz..ayrıca ozo83 canım rabbimizin bir bildiği vardır hakkında hayırlısı olsun canım....ne diyeyim artık çooooooooooooook korkuyorum bişey demeye...Allah yolumuzu açık etsin yardımcımız olsunnn......sağlıkla sıhhatleeee inşallahhhhhhhhhh kızlarrr emekleriniz boşa gitmesinnnnn dualarımız kabul olsun...gün sayanlara Allah hayırlı haberler verdirsin.....tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun....stres yooooooooooook panik yooooooooooooookkkk sadece ilaçlar yüzünden salak gibiyimmmmmmm...11.yılımıza girecez...39 yaşındayım...öğretmenim.... o kadar çocuğun içinde olupta çocuksuz olmak çoooooooooooooooook zorr...artık herşeyin hayırlısıı.......meleklerimize kavuşmak dileğiyleeeeeee......
canım senin tüp bebek ne kadara mal oluyor sorması ayıp...:26:
6 - 7 bin tl yi bulck üstünü bulmasa ilaçlar cok pahalı
kızlar ben cıkıyorum görşürüz daha çamaşır sercem akşam olmadan kurusun malum antalya nemli akşam üzeri olunca hafif nemli kalıyo işlerim hepiniz öptim temmuzun hamiş bayanları
canım ilaçlar cok pahalı dün sadece ikisine 570 verdik daha onlardan 5 kutu daha alcaz bu sadece büyütmek için bide transfer sonrasında alcaklarımız var nettede ilacın fiyatına bakabilirsin menopur 229 tl gonal f 340 tl cetrotide 423 tl ve bunlardan 5 kutu gerisini sen hesapla bide çatlatıcı iğne 0 heralde 120 tl yanılmıyosam
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve maalesef henüz bebeğimiz yok dün gittim tüp bebek merkezine adetin 2. günü yaptırmam gereken tahlilleri verdi bi de eşimden tahlil istedi yani ilk adımı atmış sayılırız..bi de sorum olacaktı tahlil yaptıktan sonra hemen yumurta büyütme işlemine bakacaklar mı yoksa daha sonrakine mi beklemem lazım bilgi verirseniz sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çabalarımız boşa gitmez...
kızlar fiyat anladıma göre hastane ve hastaya göre değişiyorrr
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve maalesef henüz bebeğimiz yok dün gittim tüp bebek merkezine adetin 2. günü yaptırmam gereken tahlilleri verdi bi de eşimden tahlil istedi yani ilk adımı atmış sayılırız..bi de sorum olacaktı tahlil yaptıktan sonra hemen yumurta büyütme işlemine bakacaklar mı yoksa daha sonrakine mi beklemem lazım bilgi verirseniz sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çabalarımız boşa gitmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?