haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

neşecim ağustosta tasınıcam inşallah eş durumu belli olduktan sonra...
annem gelecek çarsamba günü evi toplayacağız simdiden.Allah kısmet ederse hamiş olursam hiçbir seye el sürmem zaten

canım tüp bebek ne kadara mal oluyo ben 5 bin diye biliyorum ama yaptıranlar daha iyi bilir inşallah rabbim kimseyi çokkk bekletmez ve yavrularımıza kavuşuruzz

canım ilaçlar cok pahalı dün sadece ikisine 570 verdik daha onlardan 5 kutu daha alcaz bu sadece büyütmek için bide transfer sonrasında alcaklarımız var nettede ilacın fiyatına bakabilirsin menopur 229 tl gonal f 340 tl cetrotide 423 tl ve bunlardan 5 kutu gerisini sen hesapla bide çatlatıcı iğne 0 heralde 120 tl yanılmıyosam

evet canım bende öyle duydum ali bey hakkında çok yufka yürekli ben ilk denememde dr çok acımasızdı düşük yapıyordum benimle alay etti ee eğer kanaman fışkırıyorsa dr git az sa bekle kendi düşsün dedi geri zekalı dr çektiğim acıyıyla bile dalga geçti o yüzden dr fobim başladı benim

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah basarılı bi sekilde atlatırsın transferi de..ardından günler su gibi akıp geçer inşallah....
bi meslektasımız dahaa senin brans ne canım??

Kızlar yumartalık rezerv azlıgını kafanıza takmayın. Bana doktor DHEA verdi. İlacın adı Biesteron. yaklaşık 2.5 ay günde 3 tane kullandım. Hangi doktora sorduysam devam et iyi yapıyorsun dedi. Bu yumurtalıkların kalitesni artırıyormuş. Bir de son 2 hafta 200 mg e vitamini aldım. ama asıl iş DHEA da . yumurta kalitesini artırıyormuş.
Ege universitesinde transferimi oldum. bana 9 eylul'e giderken ordaki doktorlar tavsiye etmişti. internetten gitti gidiyordan daha ucuza alınabiliyor. 10 tl ucuza ama olsun. eczanede 87 tl. gitti gidiyorda 77'ye buldum.

Neyse yumurta toplama günü benden 5 yumurta toplandı. doktor 5. boş 4 tane saglam var dedi. mikro enjeksiyonla 4'ü de dollendi. ve 3. gün geldiginde ikisi bana yerleştirildi. Birinin gelişimi 3. gün durmuş. 3. yumurtamın geliimi zayıflamış. ben embriyolojinin telefonunu alıp her gün takip ettim. 4. gün diğer saglam yumurtam hala yaşadıgından ve sağlıklı oldugundan dondurma kararı aldık. 1 seneliğine 315 tl odedi eşim. bu harika bir şeydi .
Ben hemen telefonunu aldıgım diger kızı aradım. kızdan 11 yumurta toplanmış 8'i dollenmişti. 1 transfer yapıldı 35 yaş altı oldugundan. hemen embriyologun telefonunu verdim . Aradı. ona dondurulacak kalitede bir şey olmadıgı soylenmiş. Zaten yumurta toplanan 7 kişiydik. bie benim 4 bir kızın 3 toplanmıştı digerlerinki hep çoktu ama anlaşılan kaliteli degilmiş.

Onemli olan sayı değil 3. gun sonunda hala saglıklı gelişim sürdürüp sürdürmedikleri.
O yuzden az olsun senin olsun. benim azdı ama kalite çok oldu. geçtiğimiz perşembe transfer oldum. Şimdi beklemedeyim:)

Hayır hayır. İyi bir universite hastanesine git. Çok daha ucuza yapıyorlar. Sonuçta para alsalar bile ticari bir kuruluşta değil. Ben EGE universitesinden müthiş memnunum. ) eylul için bunu soyliyemeyeceğim ama. Bbence yeterince tecrübeli degiller. EGE'nin başında TR'nin ilk tup bebek merkezinin kurucusu Prof. Dr. Erol Tavmergen var. Tüm kararları o veriyor. Sisten çok iyi işliyor bence

Ayrıca kızlar yumurtalık rezerviniz az ise kotu overyen rezervden dolayı rapor çıkartabiliyorsunuz

kızlar ben cıkıyorum görşürüz daha çamaşır sercem akşam olmadan kurusun malum antalya nemli akşam üzeri olunca hafif nemli kalıyo işlerim hepiniz öptim temmuzun hamiş bayanları

iyiyidik böylleee :))) bende bütün işleri bıraktım pc basından kalkmıyorum hiççç :126:
görüşürüz cnmmm

6500 ü geçkin ila.lar zaten doktorada ayrıyeten para verdigini düşünürsek ooo sen nerdesin canım benim bi tanıdık istanbulda yaptırmış tüp bebek ve eşinin spermleri 1 milyonmuş düşün ilk seferde tutmuş ve ilaçlarla beraber 5 bin tutmuş bende yaptırmaya karar verirsem oraya gidecem doktorada çok iyi diyolar ümraniye medicana ömer farukvanlıoglu ama 1 emriyo koymuş ve tutmuş 6 aylık hamile şimdi

kızlar ben cıkıyorum görşürüz daha çamaşır sercem akşam olmadan kurusun malum antalya nemli akşam üzeri olunca hafif nemli kalıyo işlerim hepiniz öptim temmuzun hamiş bayanları

Ege uni. ilaçlar hariç 2700 tl alıyor transfer günü. Transfer iptal olursa para iade ediliyor. Raporlu 100 TL

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim ve maalesef henüz bebeğimiz yok dün gittim tüp bebek merkezine adetin 2. günü yaptırmam gereken tahlilleri verdi bi de eşimden tahlil istedi yani ilk adımı atmış sayılırız..bi de sorum olacaktı tahlil yaptıktan sonra hemen yumurta büyütme işlemine bakacaklar mı yoksa daha sonrakine mi beklemem lazım bilgi verirseniz sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çabalarımız boşa gitmez...

canım simdiden hayırlı olsun ilk adımı atmıssınız...
sen su an adet misin peki??o tahlilleri yaptırdınmı yoksa daha yaptıracakmısın???

Tatlım daha çok yolun var. Senden adetin 7. gunu ile 13. gunu arasında yapılan hsg yani rahim filmi istemediler mi? İstemedilerse hemen merkezi değiştir. tuplerinin açık olup olmadıgından emin olmak lazım ilk once. Hızlı hareket et. Yapılacak çok işin var. Yvaş hareket gereksiz zaman kaybı. Keşke bu işlemleri daha once yapsaydın. once sende en az 2 aşılama yapılacak . hhsg belki gerek olursa histeroskopi..vb yapılacak. bunları onceden tamamlayabilirdin. aşılama için 1 yıllık evlilik şartı aranıyor sadece. 3 yıl tup bebek için geçerli ama aşılama yapmadan ancak eşinde ve ya sende ciddi problem varsa rapor çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…