haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Sen gönlünü ferah tut arkadaşım. Eğer Yüce Rabbim senin, benim ve bizim gibi evlat hasretiyle yanan herkesin alnına nur topu gibi evlat yazdıysa 1 transfer 3 transfer farketmez olur. Yeterki Rabbim ol desin. Gerisi teferruat :)) bu arada benim için yarın büyük gün test günüm.. bir belirti yaşamıyorum, sonuç hakkındada herhangi bir hissim yok. ama transfer esnasında bebeğimi gördüm bana gelirken gördüm ağladım, içim kaynadı resmen. Rabbim yüzümüze güler inşallah.

inşallah cok guzel haberlerle dönersın evıne...benım test gunum persembe bırılerının ıyı pozıtıf haberlerını almaya cok ıhtıyacım var gercekten...dayanamadım gebelık testı yaptım bugun henuz erken oldugunu bılmeme ragmen negatıf cıkması bozdu moralımı ben de transfer anındakı o goruntulerını dusunup sabırlı olmaya olumlu olmaya calısıyorum ama destege ıhtıyacım var sanırım ..hem de cokk

büyük bi sürpriz olmus ama en azından nolacaktı nasıl olacaktı stresini yaşamadan olmus bitmiş..inşallah güzel haberlerini alırız canım yarın büyük gün hadi hayırlısıı

Evet aynen öyle oldu. Ne olduğunu bile anlamadan oldu bitti. Şimdi yarını dört gözle bekliyorum. Ne çok umutluyum nede umutsuz. Ben 6 yıldır evliyim 5 yıldır bekliyorum. 1 gün beklemek zor gelmiyor ama yinede insan sabırsızlanıyor.

Canım umarım ben sana iyi bir haber veririm sende bana iyi bir haber verirsin. Yalnız benim doktorum şöyle bir uyarı yapmıştı. Sakın test gününden önce idrar testi yapma çünkü 12 günde gebelik sadece kanda çıkar bebeğin tutunduğu halde idrar testii negatif verir sonrada senin moralini alt üst eder ve moral bozukluğun stresin onu etkiler dedi. Bende doktorumu dinledim ve sabırsızlanmama rağmen test yapmadım. Keşke yapmasaydın diyecem ama yapmışsın boşver önemseme yapmadın say. Umarım senin bebeğinde sana tutunmuştur. Ayrıca Rabbimize sığınalım hakkımızda hayırlı vereceğine inanalım fazla stres yapmayalım. Yarın kısmetse sonucu yazarım. :))

Canim insallah hayirlisi ile persembe gunu iyi haber alirsin. bence simdi teste aklina takip kendini stresse sokma dikkat et stresden uzak olmalisin.

Bende 2 ay sonra baslicam bakalim insallah herseyde hakkimizda hayirli olur. Dualarimizi eksik etmiyelim yeterki.

canım dediğin gibi çok erken test için hiç bozma moralini stres yapma sakınnn...güzel haberlerini bekliyoruuzzzz

çok haklısın canım heyecandan yerinde duramıyor insan tabiki.hakkımızda hayırlısı inşallah bebişin seninledir pozitif haberlerle dönersin tatlımm...

Bu arada herhangi bir belirtin var mı ? Bende hiç bir belirti yok. Sadece göğüslerim sızlıyor ve acıyor, doktoru aradım sordum bebek tutmuş olabilir, tutmamış olabilir adet olacaksındır veya her gün sabah akşam jel olarak aldığın progesteron hormonu yapmış olabilir gibi üç değişik cevap verdi.

moral verdın bana Allah razı olsun gercekten!! ınsan bılse de baskasından duyması daha ıyı hıssettırıyor kendını :)dualarımda olucaksın Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versın,yüzlerimizi güldürsün inşallah (amin)

doktor bütün ihtimalleri sıralamış...net bir sey söyleyemeyeceği için bütün olasılıkları söylemişş

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Güzel Allah ım sen bizi gör duy Yarabbim :) Güldür şu aciz kullarının yüzlerini boş bırakma ellerimizi umutlarımızı.. Canım Allah ım benim.

sadece kasıklarım adet olucakmısım gıbı agrıyor..goguslerım gecen hafta cok agrıyordu ama o gectı bır de transferın 3.gunu gece cok sık lavaboya kalktım su anda farklı bıse hısssetmıyorum..doktor butun ıhtımallerı saymıs sagolsun:):)bu arada ben prpgesteronu fıtıl olarak alıyorum bır de kalcaya yapıstırılan bant var..karından da fraxeparine iğne ..kendımı ıncelemekten bır hal oldum acaba var mı degısıklık dıyee:) goguslerde damarlanma olabılırmıs dıye okumustum bı yerde de sankı var bende ama onceden de varolan bıse olabılır:):)

şimdi biz sürekli vücudumuzu dinliyoruz acaba bir farklılık varmı diye, bazende beynimiz bize oyun yapıyor olmayan belirtileri varmış gibi gösteriyor. Bence biz belirtilere takılmayalım benim arkadaşım geçen ay transfer yaptı hiç bir belirtisi yoktu ve hamile çıktı şimdi 2 aylık gebe. Ben bu yüzden belirtilere fazla takılmak istemiyorum.

belki de bebişler zaten annelerimiz cok acı cektı baska yanmasın canları dıyolardır bellı etmıyorlardır kendılerını:):)

bence de kızlar belirtilere takılmayın herkeste farklı olurmus ya zaten..inşallah bebişleriniz sizinledir..

belki de bebişler zaten annelerimiz cok acı cektı baska yanmasın canları dıyolardır bellı etmıyorlardır kendılerını:):)

:):)aynen aa bır de öpücem alnından cok gucluymus benım bebegım nasıl guzel tutunmus annesıne dıye:))

Kızlar bir arkadaşım daha var o da tüp bebek yaptı. 10 yıl sonra kızına kavuştu. Kızı şimdi 2 yaşında Allah ona hayırlı ömürler versin çok seviyorum onu çok tatlı. Bazen soruyorum ona sen anneye tutundunmu kızım diye, kafasını sallıyor gülüyor evet tutuydum diyor. Yerim onun ağzını. Bu arkadaşımada 2 transfer yapmışlardı bu cici kız tutundu diğeri tutunamadı. Eşimde göbeğime elini koyuyor bebeğe sesleniyor bak ben senin babanım seni şimdiden çok seviyorum eğer bu güzel anneciğine tutunursan sana neler alıcam neler eve kaydırak bile alıcam diyor :)) rüşvet teklif ediyor bebeğime inşallah o da kabul eder ve bizi hissederde tutunuverir. :))

:):) maşallah o tatlı kıza gulumsettı benı ya..bızde de var bır suru rusvet:) mesela bol bol bademlı dondrma yıyorum ben:):) bana da 2 tane transfer yapıldı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…