haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

:):) maşallah o tatlı kıza gulumsettı benı ya..bızde de var bır suru rusvet:) mesela bol bol bademlı dondrma yıyorum ben:):) bana da 2 tane transfer yapıldı bu arada

aaaa iki tane olduğunu bilmiyordum bende iki tane istedim ama 35 yaşın altına ve ilk denemeye 2 tane yasal değilmiş. Senin yaşın kaç ? Ve bu ilk denemenmi ?

aaaa iki tane olduğunu bilmiyordum bende iki tane istedim ama 35 yaşın altına ve ilk denemeye 2 tane yasal değilmiş. Senin yaşın kaç ? Ve bu ilk denemenmi ?

ben 30 yasındayım ve ılk denemem ..hatta bana transfer sırasında soyledıler ıkı tane oldugunu..bak sımdı kafam karıstı.. su olabılır mı acaba 8 tane yumurta toplanmıtı benden..4tanesı dollendıı dıger ıkısı cok ıyı durumda degıl dondurmıcas dedıler dıgr ıkısı ıyı durumda dendı acaba rısklı mı gorduler kı bırının durumunu

Yok canım kafan karışmasın, kafamızda karışmaya ne kadar müsait dimi ? :)) Sen rahat ol hatta sevin bence. Güzel bir şey bu. Rahat ol rahat. Takma kafana böyle şeyleri, hep güzel düşün ki güzel olsun. Şunun şurasında perşembeye ne kaldı. Bak kaç saattir burda konuşuyoruz vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile.

:):)ıyıkı geldın sen gercekten ya :)cok mutlu oldum senı tanıdıgıma ben :) dogru az kaldı yarın senın haberınle oyalanırız ertesı gun baska arkadaslara dua ederız sonra sıra bana gelır hayırlısıyla:) anladıgım kadrıyla senın de ılk denemen o zaman degıl mı..

mrb arkadaşlar perşembe günü transferim yapıldı bugün 4 . günüm oluyo herhalde ilk günler çok kasık ağrım vardı şimdi gitgide azalıyo göğüslerim acıyo bunlar normal mi ayın 2 si test günüm inşallah iyi sonuçlar alırım

mrb cnım hayırlı olsun transferın ınsallah:) bende de vardı oyle ama azaldı gogus agrılarım..ödem gıderıcı bır ılac vermıstı dr um sanırım onun sayesınde azaldı..belırtıler herkeste farklıymıs bız azonce onu konusuyorduk en guzelı belırtı aramamak:):) ılk denemen mı

amin canım evet ilk denememdi belirti olsa daha iyi olacak gibi düşünüyorum o yüzden böyle oldu galiba inşallah bebişler bizimlediler

amin canım evet ilk denememdi belirti olsa daha iyi olacak gibi düşünüyorum o yüzden böyle oldu galiba inşallah bebişler bizimlediler

inşallah canım inşallah..hep bizimle olsunlar ınsallah!! benım test gunu persembe sonra da senın ogrenıces kısmetse:)hadı bakalım bol heyecan bol adrenalın neysekı yuzumuz guluyo:)

canım stres yapma sakın belirti arama lütfen..bol bol dinlen.,inşallah pozitif bir sonuç alırsınnn

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah basarılı bi sekilde atlatırsın transferi de..ardından günler su gibi akıp geçer inşallah....
bi meslektasımız dahaa senin brans ne canım??

Sağol tatlım inşallah çektiğimiz bu sıkıntılar birer güzel anı olarak kalır bizlere....sende mi öğretmensin....sevindim başka öğretmen olan var mı??branşım ilköğretim yada artık ortaokul diyeyim sosyalbilgiler...bakalım 4+4+4 le okullar epey bir karışacak.......ALlah sonumuzu hayır etsin...

beni histeroskopide ble uyuttular tamamen sonra da serum verdler bi kalktım hiçbşeym yok gibiydi ertesi gun az da olsa oldu agrım ki toplama işlemi tahmn edıorm ki daha ciddi bi operasyon bence de uyumadan olmaz sonra agrı oluomş ama ona göre agrı kesici bşeyler verrler heralde neyse yaşancak çare yok sonu ii olsun da hepmzn göbüşleri dolsun inşş
ben de bşey sorcam toplama işlemi adetn kaçncı gunu yaplıo ?
benm şimdi pazrtesi üçncü gün başlancak ignelere beni gun aşırı çagırırlar demi kontrole her gun de ignem olcak sanrm hadi inşşş herşey yolunda gtsn insan başta biraz endişeli oluo hem azcık endşe hem de heyecan var Allah yardımcmız olsun ve sonu ii olsun inşşşşşşşş

bende ilköğretim matematik canım..dediğin gibi çok karısacak yaa benim olduğum ilçede çoğu okul tam günden ikili öğretime dönecek..
eşimin tayini çıktı bende eş durumu bekliyorum.yeni sistemden dolayı tayinler hakkında da açıklama yok hiçç

herrrrşeyyy tam bir arappsaçııııııı

toplama işlemi yumoşlarımız durumuna göre belli olur sanırım gelişimine göre yani.
bende 3.gün başladım iğneye her gün yapıyorum yarın kontrolüm var bundan sonra gün aşırı olacak sanırım kontroller canım..
benim de stresli basladı ilk günden ama zaman ilerledikçe rahatlarım inşallah....

merhaba kızlar,benimde transferimin 4. gunu...kasiklarimda cok agrim var,yan yatarken,donerken bile tramp giriyor resmen...nasil gececek bu bir hafta bilmiyorum...cok heyecanliyim vede meraklii

Canım yazmışsın şimdi gördüm bende acıktım bir tarhana yapayım kendime dedim öğle yemeği olarak, sıcaklarda canım yemek yemek istemiyor. Tarhana güzel geliyor. Bu arada bende seni tanıdığıma çok memnum oldum. İyi bir sohbet ortamımız oldu ikimizde hepimizde rahatlıyoruz etrafımızdaki insanlarla fazla konuşulmuyor hepsi sıkıldı benim tüp bebek konularımdan, bizi bizden başkası anlamaz biz şu anda aynı kaderi paylaşıyoruz. biraz klişe oldu ama doğru yani. Bu arada benimde ilk denemem. 7 ay önce gittim ben tüp bebek için fakat benim bazı hastalıklarım çıktı şeker, guatr kansızlık b12 eksikliği gibi bunların tedavisi normal seviyeye gelişi 7 ayı buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…