haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

eşimin değerlerinin düşük olduğunu söyledik 5 milyon civarıydı o yüzden tüp bebek olursa gerek kalmayabilir rahim filmine dedi o yüzden sonuçlara göre bakıcaz aşılama olucaksa rahim filmi yoksa gerek yokmuş rapor da uzun süreli bi işlemmiş ben artık kısa sürede olsun istiyorum yaa tabi Allah hayırlısını versin Rabbim daha iyi bilir de benim gönlümden geçen bu

ben de ogretmenım:)ingilize

merhaba kızlar,benimde transferimin 4. gunu...kasiklarimda cok agrim var,yan yatarken,donerken bile tramp giriyor resmen...nasil gececek bu bir hafta bilmiyorum...cok heyecanliyim vede meraklii

cnmm inşş bu belrtiler bebişnn sımsıkı tutnma hbercisi olsn heycnla beklıorz ii hberlrni Allahın izniylee

kizlar meraba.
bugun ignelere 9 gun olacak ve simdi benden ayni yumurtlama doneminde bir akinti gelir ya ayni oyle akinti geldi ve baya buyuktu. rengi beyaz di sizlerde de boyle oldu mu? normal mi? acaba yumoslarima biseymi oluyo

nur_efsan.. canim ben ozelden mesaj atamiyorum 100'den az mesajim oldugu icin forumda :) Evet ben igneleri vururken sigara ictim.. gunde 10 tane kadar iciyordum.. transfer 2 gun once oldu ve 2 gundur icmiyorum fakat cok sinirli ve stresliyim.. kocami paralicam :)

bu arada bugun transferin ikinci gunu ve hicbir belirti yok.. dun sabah uyandigimda kasiklarimda agri oldu bi 10 dakika kadar ama baskada birsey yok.. of ne stresli beklemek

kizlar meraba.
bugun ignelere 9 gun olacak ve simdi benden ayni yumurtlama doneminde bir akinti gelir ya ayni oyle akinti geldi ve baya buyuktu. rengi beyaz di sizlerde de boyle oldu mu? normal mi? acaba yumoslarima biseymi oluyo

canim bendede akinti olmustu gayet normal.. hormonlarimiz ile o kadar cok oynuyorlar ki hersey normal su anda:)

canim bendede akinti olmustu gayet normal.. hormonlarimiz ile o kadar cok oynuyorlar ki hersey normal su anda:)

canim benim icimi ferahlattin korkmustum baya. diger mesajini sonradan gordum o yuzden sana mesaj atarken yazamadim ben belcika tedavi goruyorum. sen hangi ulkede yasiyorsun? insallah rabbim bebegini sana nasip etmistir genelde o sikayetler bebek tutunurken oluyormus sen kafana bisey takma olumlu dusun olumlu olsun bu arada yasin kac ?hangi merkezde tedavi goruyorsun

merhaba kızlar
bende yeni başladım tedaviye bu gün 3. iğnemi vurdum
Rabbim herkesin kuçağında görmeyi nasip eder inş.

kizlar meraba.
cnm o akıntı iyi bişey yumurtalarının geliştiğinin bir göstergesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…