- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.101
canım simdiden hayırlı olsun ilk adımı atmıssınız...
sen su an adet misin peki??o tahlilleri yaptırdınmı yoksa daha yaptıracakmısın???
Tatlım daha çok yolun var. Senden adetin 7. gunu ile 13. gunu arasında yapılan hsg yani rahim filmi istemediler mi? İstemedilerse hemen merkezi değiştir. tuplerinin açık olup olmadıgından emin olmak lazım ilk once. Hızlı hareket et. Yapılacak çok işin var. Yvaş hareket gereksiz zaman kaybı. Keşke bu işlemleri daha once yapsaydın. once sende en az 2 aşılama yapılacak . hhsg belki gerek olursa histeroskopi..vb yapılacak. bunları onceden tamamlayabilirdin. aşılama için 1 yıllık evlilik şartı aranıyor sadece. 3 yıl tup bebek için geçerli ama aşılama yapmadan ancak eşinde ve ya sende ciddi problem varsa rapor çıkar.
cancanımm
kaç yaşındasın?
Sağol tatlım inşallah çektiğimiz bu sıkıntılar birer güzel anı olarak kalır bizlere....sende mi öğretmensin....sevindim başka öğretmen olan var mı??branşım ilköğretim yada artık ortaokul diyeyim sosyalbilgiler...bakalım 4+4+4 le okullar epey bir karışacak.......ALlah sonumuzu hayır etsin...
merhaba kızlar,benimde transferimin 4. gunu...kasiklarimda cok agrim var,yan yatarken,donerken bile tramp giriyor resmen...nasil gececek bu bir hafta bilmiyorum...cok heyecanliyim vede meraklii
kizlar meraba.
bugun ignelere 9 gun olacak ve simdi benden ayni yumurtlama doneminde bir akinti gelir ya ayni oyle akinti geldi ve baya buyuktu. rengi beyaz di sizlerde de boyle oldu mu? normal mi? acaba yumoslarima biseymi oluyo
canim bendede akinti olmustu gayet normal.. hormonlarimiz ile o kadar cok oynuyorlar ki hersey normal su anda:)
cnm o akıntı iyi bişey yumurtalarının geliştiğinin bir göstergesikizlar meraba.
bugun ignelere 9 gun olacak ve simdi benden ayni yumurtlama doneminde bir akinti gelir ya ayni oyle akinti geldi ve baya buyuktu. rengi beyaz di sizlerde de boyle oldu mu? normal mi? acaba yumoslarima biseymi oluyo
iyyim tatlım sen nasılsın bende yeni geldim malum pazar koçiş evdeencan nasılsın cnm göruşmeli ben dışardaydım yeni geldim
evet ya bizde öyle sıcak olduğu için bizde biraz baraja gittikiyyim tatlım sen nasılsın bende yeni geldim malum pazar koçiş evde:13:
cnm o akıntı iyi bişey yumurtalarının geliştiğinin bir göstergesi
2 gündür haber yok canım bende merak ediyorum:26:kızlar lichia dan nehaber onun cumartesi değilmiydi transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?