- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.121
inşallah bir sorun yoktur2 gündür haber yok canım bende merak ediyorum:26:
inşallah tatlım yoktur güzel haberler verir bize umarıminşallah bir sorun yoktur
ı
cnm hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gitsin dualarımız seninleKızlaaarrrr çok şükür embriyolarım pgt den çıktı.Yarın 9.30 da transferim var.Dualarınızı bekliyoruuuummm...
Kızlaaarrrr çok şükür embriyolarım pgt den çıktı.Yarın 9.30 da transferim var.Dualarınızı bekliyoruuuummm...
Kızlaaarrrr çok şükür embriyolarım pgt den çıktı.Yarın 9.30 da transferim var.Dualarınızı bekliyoruuuummm...
kızlar herkese merhaba sayfalar okadar ilerlemiş ki bakamadım fazla geriye dönük..
benim bir yumurtam döllenmişti ya işte sağlam kalmış ve cumartesi transfer edildi.. artık sonuç bekleyeceğiz..
bu arada benim için okunan duaları takip etmedim zaten sayı önemli değildi benim için okuyan herkesten Allah razı olsun
sırada Meryem vardı onun için başladınız mı ? ben ancak yarın akşam başlayabilirim okuyablirim.
cnm çok sevindim allah tamamna erdirsin kucağna almayı nasp etsinkızlar herkese merhaba sayfalar okadar ilerlemiş ki bakamadım fazla geriye dönük..
benim bir yumurtam döllenmişti ya işte sağlam kalmış ve cumartesi transfer edildi.. artık sonuç bekleyeceğiz..
bu arada benim için okunan duaları takip etmedim zaten sayı önemli değildi benim için okuyan herkesten Allah razı olsun
sırada Meryem vardı onun için başladınız mı ? ben ancak yarın akşam başlayabilirim okuyablirim.
neden pgt yapıldı genetik bir sorun mu vardı sonuçta kaç embiriyon kalmış cnmKızlaaarrrr çok şükür embriyolarım pgt den çıktı.Yarın 9.30 da transferim var.Dualarınızı bekliyoruuuummm...
deryaaaaaa nerelerdesinnnnnn
özlettin kendini cnm muck muck.....geldiim canımmmm:)))) naber napıyosunuz bakalımmmm
h_derya canım senin transfer ne zaman.....son hafta için ek ders ücreti ödenmeyecek galiba....bir bilgin var mı??bende mecburen son hafta en az 3 gün rapor alacam...inşallah sorun çıkarmazlar......
kızlar herkese merhaba sayfalar okadar ilerlemiş ki bakamadım fazla geriye dönük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?