haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Kızlaaarrrr çok şükür embriyolarım pgt den çıktı.Yarın 9.30 da transferim var.Dualarınızı bekliyoruuuummm...

kızlar herkese merhaba sayfalar okadar ilerlemiş ki bakamadım fazla geriye dönük..
benim bir yumurtam döllenmişti ya işte sağlam kalmış ve cumartesi transfer edildi.. artık sonuç bekleyeceğiz..
bu arada benim için okunan duaları takip etmedim zaten sayı önemli değildi benim için okuyan herkesten Allah razı olsun
sırada Meryem vardı onun için başladınız mı ? ben ancak yarın akşam başlayabilirim okuyablirim.

Kızlaaarrrr çok şükür embriyolarım pgt den çıktı.Yarın 9.30 da transferim var.Dualarınızı bekliyoruuuummm...

canım kaç yumurtan döllenmişti? birde bana pgt yapmadılar?
hayırlısı olsun canım dualarımız seninle
bir de eğer transfer olmazsa merkezler parayı geri veriyormu bilginiz varmı?

Hadi geçmiş olsun cnm, bikaç gündür görmeyince merakk etmiştik seni.Çok şükür transferin de olmuş.Rabbim pozitif sonuçlar göstersin.Tek embriyo diye de canını sıkma.Arkadaşımın da 1 yumurtası döllenmişti benim 5 ama onun şimdi kızı var ben daha çabalıyorum.Sonu güzel olacak dualarımız seninle. Bu arada senin adına ben ve birkaç arkadaş daha okuduk, Allah kabul etsin. Sırada ben varım.Ne zaman müsait olursan o zaman başlayabilirsin.

Nur_efsan, lichia, nese77 tşk.edeerim arkadaşlar Rabbim hepimizin işini gücünü rast getirsin. Kucaklarımız mis kokulu evlatlarımızla dolsun inş.

cnm çok sevindim allah tamamna erdirsin kucağna almayı nasp etsin

Lichia transferin hayırlı olsun canım..meryemcim seninde yarınki transferinde Allah yardımcın olsun tatlımm. dualarım sizlerele......rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın..sağlıla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah....

Kızlar aranızda fraxiparine kan sulandırıcı iğne kullanan var mı??? bu iğne diğerlerine göre daha zor geldi bana....iğne yaptığım yer yavaş yavaş kan topluyor gibi oldu..acaba iğneyi hızlı mı çektim...aslında çokda dikkat ettim ama.....bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim......

h_derya canım senin transfer ne zaman.....son hafta için ek ders ücreti ödenmeyecek galiba....bir bilgin var mı??bende mecburen son hafta en az 3 gün rapor alacam...inşallah sorun çıkarmazlar......

h_derya canım senin transfer ne zaman.....son hafta için ek ders ücreti ödenmeyecek galiba....bir bilgin var mı??bende mecburen son hafta en az 3 gün rapor alacam...inşallah sorun çıkarmazlar......

canım ben daha iğne aşamasındayım 5.iğnemdi bugün..
bi ara ödenebilir dediler sonra ödenmeyecek dediler son karar ne oldu bilemiyorum..bende bu hafta gün aşırı doktora gideceğim için 5 gün rapor alıcam yarın.
rapor alan çok yoksa okulda sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum.ben cuma günü söyledim tedavimden dolayı rapor alıcam diye...

canım transferin hayırlı olsun.Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebişin tutunur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…