- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.141
özlettin kendini cnm muck muck.....
canım ben daha iğne aşamasındayım 5.iğnemdi bugün..
bi ara ödenebilir dediler sonra ödenmeyecek dediler son karar ne oldu bilemiyorum..bende bu hafta gün aşırı doktora gideceğim için 5 gün rapor alıcam yarın.
rapor alan çok yoksa okulda sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum.ben cuma günü söyledim tedavimden dolayı rapor alıcam diye...
Kızlar aranızda fraxiparine kan sulandırıcı iğne kullanan var mı??? bu iğne diğerlerine göre daha zor geldi bana....iğne yaptığım yer yavaş yavaş kan topluyor gibi oldu..acaba iğneyi hızlı mı çektim...aslında çokda dikkat ettim ama.....bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim......
canım iğneyi kullanmadım ama yaptığın bütün iğnelerde de aynı sorunu yasadınmı yoksa bir kerelik mi oldu???iğneyi hızlı çekmen daha iyi zaten.birde yaptıktan sonra biraz bekliyormusun su anki kullandığım iğnede yaptıktan sonra 5 6 sn bekleyip öyle çekiyorum.sen daha iyi bilirsin tabi de yardımcı olmak adına kıyaslama yapmak istedim.
peki kan sulandırıcı iğne yakıyor mu hiç???:26:
canim benim icimi ferahlattin korkmustum baya. diger mesajini sonradan gordum o yuzden sana mesaj atarken yazamadim ben belcika tedavi goruyorum. sen hangi ulkede yasiyorsun? insallah rabbim bebegini sana nasip etmistir genelde o sikayetler bebek tutunurken oluyormus sen kafana bisey takma olumlu dusun olumlu olsun bu arada yasin kac ?hangi merkezde tedavi goruyorsun
kızlar herkese merhaba sayfalar okadar ilerlemiş ki bakamadım fazla geriye dönük..
benim bir yumurtam döllenmişti ya işte sağlam kalmış ve cumartesi transfer edildi.. artık sonuç bekleyeceğiz..
bu arada benim için okunan duaları takip etmedim zaten sayı önemli değildi benim için okuyan herkesten Allah razı olsun
sırada Meryem vardı onun için başladınız mı ? ben ancak yarın akşam başlayabilirim okuyablirim.
canım kaç yumurtan döllenmişti? birde bana pgt yapmadılar?
hayırlısı olsun canım dualarımız seninle
bir de eğer transfer olmazsa merkezler parayı geri veriyormu bilginiz varmı?
Canım bugün ilk kan sulandırıcı iğnemi yaptım..hem yakıyor (çok değil)hem iğnesi diğerlerine göre daha uzun ve kalın....iğneyi yaptıktan sonra 5e kadar saydım...bakalım bundan sonra ne olacak....ben 23 gündür lucrin kullanıyordum...bugün onu kestim..kan sulanrıcıya , crinone jele başladım birde 5 günlük antibiyotiğe...estrofemi içiyodum zaten adetin 2. günü itibariyle...ona aynen devam ediyom..sanırım estrofem beni salak gibi yapıyor....başım sanki 10 tonmuş gibi oluyor..mide bulantısı baş ağrısı.....artık sonumuz hayır olsun.....işte böyle tatlımmm...meleklerim için her türlü acıya razıyım...napalımmmmmmmmmm....
cnm teşekkur ederim iyiyim bizde dışarı gezmeye gitmiştik akşam geldik gelince topikte bir sure gezindim seni görmeyince slm atm dedimnesecim sen nasılsın ne var ne yok???
Kizlar bu arada su vajinadan sikilan jel varya ben onu istemedigim icin bana igne verdi doktor.. Ismi Pregnyx.. Allahim popomda nereye vurulyorsam sanki morarmis gibi aciyor iki gun.. Eee hergun vurdugum icin yerime oturamiyorum simdi :) Aranizda kullanan varmi?
Kizlar bu arada su vajinadan sikilan jel varya ben onu istemedigim icin bana igne verdi doktor.. Ismi Pregnyx.. Allahim popomda nereye vurulyorsam sanki morarmis gibi aciyor iki gun.. Eee hergun vurdugum icin yerime oturamiyorum simdi :) Aranizda kullanan varmi?
cnm teşekkur ederim iyiyim bizde dışarı gezmeye gitmiştik akşam geldik gelince topikte bir sure gezindim seni görmeyince slm atm dedim
iğnelere başladığının ilk kontorolumuydu cnm inşşş yumuşlardan iyi haber getir bizesağol tatlım hatırlanmak güzelll çok mutlu olduummm
bende o kadar alıstım ki pc basından kalkamıyorum.yatıcam ama birazdan sabah erkenden çıkmam gerek evden.8.30da hastanede olmalıyım..
Canım yazmışsın şimdi gördüm bende acıktım bir tarhana yapayım kendime dedim öğle yemeği olarak, sıcaklarda canım yemek yemek istemiyor. Tarhana güzel geliyor. Bu arada bende seni tanıdığıma çok memnum oldum. İyi bir sohbet ortamımız oldu ikimizde hepimizde rahatlıyoruz etrafımızdaki insanlarla fazla konuşulmuyor hepsi sıkıldı benim tüp bebek konularımdan, bizi bizden başkası anlamaz biz şu anda aynı kaderi paylaşıyoruz. biraz klişe oldu ama doğru yani. Bu arada benimde ilk denemem. 7 ay önce gittim ben tüp bebek için fakat benim bazı hastalıklarım çıktı şeker, guatr kansızlık b12 eksikliği gibi bunların tedavisi normal seviyeye gelişi 7 ayı buldu.
Canim ben Kanada da yasiyorum ama simdi Istanbul'dayim.. Tedaviyi Amerikan Hastanesinde goruyorum.. 32 yasindayim ve 3 senelik evliyim.. Son 1 senedir bebek istiyoruz.. Bizde gorulen bi problem yok aslinda Unidentified Intertility tanisi koydular (Sebepsiz Kisirlik) ama tedavi sonrasinda sadece 2 gelismis yumurta vardi ve ikisi toplandi.. Birkac tane daha vardi aslinda ama onlar cok kucuktu.. Ikiside dollendi ama biri 2.kalite digeri ise 3.kalite.. Ikiside transfer edildi.. Canim yumurta kalitesine cok sikildi aslinda ama yinede umutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?