haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Canım yolun açık olsunn tedavin hayırlı olsun inşallah...bilmiyorum bende en azından 3 gün rapor alayım diyorum..yarın giderim salı, çarş ve perş rapor alırım....cuma zaten son gün bişey yapılmıyor....gider gelirim...inşallah diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.....ben söylemedim bir arkadaşım tüpbebek için rapor aldı...müdür ağzından kaçırdı....o yüzden söylememeye karar verdimmm.....inşallah tutarda hayırlısıyla o zaman söylerim sadece hamile olduğumu.....

canım iğneyi kullanmadım ama yaptığın bütün iğnelerde de aynı sorunu yasadınmı yoksa bir kerelik mi oldu???iğneyi hızlı çekmen daha iyi zaten.birde yaptıktan sonra biraz bekliyormusun su anki kullandığım iğnede yaptıktan sonra 5 6 sn bekleyip öyle çekiyorum.sen daha iyi bilirsin tabi de yardımcı olmak adına kıyaslama yapmak istedim.
peki kan sulandırıcı iğne yakıyor mu hiç???:26:

Canım bugün ilk kan sulandırıcı iğnemi yaptım..hem yakıyor (çok değil)hem iğnesi diğerlerine göre daha uzun ve kalın....iğneyi yaptıktan sonra 5e kadar saydım...bakalım bundan sonra ne olacak....ben 23 gündür lucrin kullanıyordum...bugün onu kestim..kan sulanrıcıya , crinone jele başladım birde 5 günlük antibiyotiğe...estrofemi içiyodum zaten adetin 2. günü itibariyle...ona aynen devam ediyom..sanırım estrofem beni salak gibi yapıyor....başım sanki 10 tonmuş gibi oluyor..mide bulantısı baş ağrısı.....artık sonumuz hayır olsun.....işte böyle tatlımmm...meleklerim için her türlü acıya razıyım...napalımmmmmmmmmm....

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim ben Kanada da yasiyorum ama simdi Istanbul'dayim.. Tedaviyi Amerikan Hastanesinde goruyorum.. 32 yasindayim ve 3 senelik evliyim.. Son 1 senedir bebek istiyoruz.. Bizde gorulen bi problem yok aslinda Unidentified Intertility tanisi koydular (Sebepsiz Kisirlik) ama tedavi sonrasinda sadece 2 gelismis yumurta vardi ve ikisi toplandi.. Birkac tane daha vardi aslinda ama onlar cok kucuktu.. Ikiside dollendi ama biri 2.kalite digeri ise 3.kalite.. Ikiside transfer edildi.. Canim yumurta kalitesine cok sikildi aslinda ama yinede umutluyum:)

Hayirli olsun canim INSALLAH olumlu sonuc aliriz hepimiz

haklısın canım yeterki bebişlerimize kavusalım da hayırlısıyla acılara katlanırız...
ben su anda gonalf kullanıyorum.ayrıca bebe asprini folbiol ve glukofen(antidiyabetik) kullanıyorum pco olduğu için.bana da antibiyotik vereceklerdi eşime de aynı sekilde.biz bu hafta diş çektirdik ikimizde geçen hafta kullanmıstık zaten o yüzden gerek yok dediler.

Kizlar bu arada su vajinadan sikilan jel varya ben onu istemedigim icin bana igne verdi doktor.. Ismi Pregnyx.. Allahim popomda nereye vurulyorsam sanki morarmis gibi aciyor iki gun.. Eee hergun vurdugum icin yerime oturamiyorum simdi :) Aranizda kullanan varmi?

jeli neden istemedinki canım yaa..iğne yerine jel her zaman tercihimdir

Canım geçmiş olsun..ben bu tür sıkıntıyı okuyup duyduğum için iğne istemedim.cirnone jel kullanıyorum..zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o da sanırım senin dediğin gibi yapacak....bebişler için morarmaya devammmmmmmmmmm......

cnm teşekkur ederim iyiyim bizde dışarı gezmeye gitmiştik akşam geldik gelince topikte bir sure gezindim seni görmeyince slm atm dedim

sağol tatlım hatırlanmak güzelll çok mutlu olduummm
bende o kadar alıstım ki pc basından kalkamıyorum.yatıcam ama birazdan sabah erkenden çıkmam gerek evden.8.30da hastanede olmalıyım..

sağol tatlım hatırlanmak güzelll çok mutlu olduummm
bende o kadar alıstım ki pc basından kalkamıyorum.yatıcam ama birazdan sabah erkenden çıkmam gerek evden.8.30da hastanede olmalıyım..
iğnelere başladığının ilk kontorolumuydu cnm inşşş yumuşlardan iyi haber getir bize

merhaba arkadaslar,

nasilsiniz? ben bugun 2. ignemi yaptirdimm. puregon 300 kullaniyorum, 175 dozajim. carsamba kontrolum var.
bakalim artik rabbim sonumuzu hayra cikarir insallah.

ben de düğüne gitmiştim yenı geldım:) aklımda ve dualarımdasın hadı bakalım saatler kaldı:):)

Canim sen kalitesine bakma yoktan var eden allahim nelere kadir rabbim ol desin yeter.bol bol dua oku rabbim emegini bosa cikarmasin insallah.
insallah ikizin olur canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…