- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.161
sağol tatlım hatırlanmak güzelll çok mutlu olduummm
bende o kadar alıstım ki pc basından kalkamıyorum.yatıcam ama birazdan sabah erkenden çıkmam gerek evden.8.30da hastanede olmalıyım..
Eki Görüntüle 451342 herkeze günaydınlar olsun bugün çok mutlu bi gün dileğiyle test yapacak arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun tıransveri olan kaderdaşlarım hayırlısıyla bebişlerinizi alıp gelin inşallah
inşallah tatlım bugüzel duana amin diyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnn canımmm inşallah bugün hepimiz için hayırlı güzel bi gün olur.
inşallah tatlım bugüzel duana amin diyorum
Bugün test günüm.......eşim işe gitti..öğleden sonra gelip beni alacak kısmetse doktora gideceğiz....aptal gibiyim......ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum sürekli bir odadan diğer odaya sanki bi işim varmış gibi gidip geliyorum....doktorun kötü haberi nasıl, iyi haberi nasıl vereceğini düşünüyorum....şu anda karışık duygular içindeyim....kötü haberi anneme nasıl veririm çok üzülür.....güzel haberler versem havalara uçar....valla şu anda kendimden çok eşimi ve ailemi düşünüyorum.....şimdi bunu okuyan arkadaşlar çok karamsar olduğumu düşünecekler aslında değilim ama iyisinide kötüsünüde düşünürken buluyor insan kendini.....insanlar hep şunu söyledi " kendini çok kaptırma ama çok umutsuzda olma" bunu söylemek ne kadar kolay fakat yapması çok zor. İnsan hem çok umutluyken nasıl umutsuz olabilir ikisi aynı anda olmuyor...
selam kızlar bu gün çok tuaf hisler içindeyim sanki bişeyler olacak gibi ama ne kalbi küt küt atıyor nedensiz
canım Allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin buraya,bu imtihan sizin için bitmiş olacak,bebişin ile beraber bu sıkıntılı günleri unutacaksın inşallah...Allahım yardımcın olsun,senın i,çin hayırlısını nasip etsin inşallah..
Canım geçmiş olsun..ben bu tür sıkıntıyı okuyup duyduğum için iğne istemedim.cirnone jel kullanıyorum..zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o da sanırım senin dediğin gibi yapacak....bebişler için morarmaya devammmmmmmmmmm......
Canim sen kalitesine bakma yoktan var eden allahim nelere kadir rabbim ol desin yeter.bol bol dua oku rabbim emegini bosa cikarmasin insallah.
insallah ikizin olur canim benim
Bugün test günüm.......eşim işe gitti..öğleden sonra gelip beni alacak kısmetse doktora gideceğiz....aptal gibiyim......ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum sürekli bir odadan diğer odaya sanki bi işim varmış gibi gidip geliyorum....doktorun kötü haberi nasıl, iyi haberi nasıl vereceğini düşünüyorum....şu anda karışık duygular içindeyim....kötü haberi anneme nasıl veririm çok üzülür.....güzel haberler versem havalara uçar....valla şu anda kendimden çok eşimi ve ailemi düşünüyorum.....şimdi bunu okuyan arkadaşlar çok karamsar olduğumu düşünecekler aslında değilim ama iyisinide kötüsünüde düşünürken buluyor insan kendini.....insanlar hep şunu söyledi " kendini çok kaptırma ama çok umutsuzda olma" bunu söylemek ne kadar kolay fakat yapması çok zor. İnsan hem çok umutluyken nasıl umutsuz olabilir ikisi aynı anda olmuyor...
evet canım çok yaptırdımencan sen daha önce hiç hormon testi yaptırdın mı ???
Zaten sabah uyandığımdan beri ağlıyorum, senin mesajınla dahada coştum...inşallah dediğin gibi olur, kendimi çok yorgun hissediyorum..çok sağol Allah seninde hepimizin gönlüne göre versin..
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım insan zaten ümüt ve korku arasında olmalıymış hem ümit edip hem korkmak zaten bizim yaşadığımızda böylebi duygu deyilmi bidüşün sene bazen kendimizi kaptırıp hamile bile sanıyoruz bazende yok olmadı deyip karamsar oluyoruz seni çok iyi anlıyorum ama şimdi pozitif olBugün test günüm.......eşim işe gitti..öğleden sonra gelip beni alacak kısmetse doktora gideceğiz....aptal gibiyim......ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum sürekli bir odadan diğer odaya sanki bi işim varmış gibi gidip geliyorum....doktorun kötü haberi nasıl, iyi haberi nasıl vereceğini düşünüyorum....şu anda karışık duygular içindeyim....kötü haberi anneme nasıl veririm çok üzülür.....güzel haberler versem havalara uçar....valla şu anda kendimden çok eşimi ve ailemi düşünüyorum.....şimdi bunu okuyan arkadaşlar çok karamsar olduğumu düşünecekler aslında değilim ama iyisinide kötüsünüde düşünürken buluyor insan kendini.....insanlar hep şunu söyledi " kendini çok kaptırma ama çok umutsuzda olma" bunu söylemek ne kadar kolay fakat yapması çok zor. İnsan hem çok umutluyken nasıl umutsuz olabilir ikisi aynı anda olmuyor...
Canim benim.. Seni cok iyi anliyoruz hepimiz.. INSALLAH olumlu sonucu alacaksin bugun almaz isende durmak yok.. bebis denemelerine devam.. daha genciz, guzelizzzzzzz (bu arada 32 yim pekte genc sayilmam artik)
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım insan zaten ümüt ve korku arasında olmalıymış hem ümit edip hem korkmak zaten bizim yaşadığımızda böylebi duygu deyilmi bidüşün sene bazen kendimizi kaptırıp hamile bile sanıyoruz bazende yok olmadı deyip karamsar oluyoruz seni çok iyi anlıyorum ama şimdi pozitif ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?