haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

herkese i geceler i uykular temmuz annecikleri yarın transferi olcak annelere bol şans dualrım sizle sorunsuz ve güzel olsun sonuç öğrenicekler içinse i şanslar eminim yarın topikte yeni anne adayları olcak bu yeni anne adaylarıda bana meryeme encana deryaya neşeye pinpole dilek sultan ssönmeze suere aed ye su2333 e ve daha adını sayamadığım bi çok kişiye umut olcak allahın izniyle ahu nisa patlat güzel haberi oldumu canım benimde yarın dr randevum başlıyoruz kızlar dualarınızda bende olayım yarın saat 1 de gidicem hepiniz rüyanızda bebişlerinizi görün allaha emanet olun i geceler allah rahatlık versin

herkeze günaydınlar olsun bugün çok mutlu bi gün dileğiyle test yapacak arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun tıransveri olan kaderdaşlarım hayırlısıyla bebişlerinizi alıp gelin inşallah

Bugün test günüm.......eşim işe gitti..öğleden sonra gelip beni alacak kısmetse doktora gideceğiz....aptal gibiyim......ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum sürekli bir odadan diğer odaya sanki bi işim varmış gibi gidip geliyorum....doktorun kötü haberi nasıl, iyi haberi nasıl vereceğini düşünüyorum....şu anda karışık duygular içindeyim....kötü haberi anneme nasıl veririm çok üzülür.....güzel haberler versem havalara uçar....valla şu anda kendimden çok eşimi ve ailemi düşünüyorum.....şimdi bunu okuyan arkadaşlar çok karamsar olduğumu düşünecekler aslında değilim ama iyisinide kötüsünüde düşünürken buluyor insan kendini.....insanlar hep şunu söyledi " kendini çok kaptırma ama çok umutsuzda olma" bunu söylemek ne kadar kolay fakat yapması çok zor. İnsan hem çok umutluyken nasıl umutsuz olabilir ikisi aynı anda olmuyor...

canım Allahın izni ile güzel haberler ile geleceksin buraya,bu imtihan sizin için bitmiş olacak,bebişin ile beraber bu sıkıntılı günleri unutacaksın inşallah...Allahım yardımcın olsun,senın i,çin hayırlısını nasip etsin inşallah..

Zaten sabah uyandığımdan beri ağlıyorum, senin mesajınla dahada coştum...inşallah dediğin gibi olur, kendimi çok yorgun hissediyorum..çok sağol Allah seninde hepimizin gönlüne göre versin..

of cok aciyo.. vurulurken degil sonradan.. kolay gelsin sanada canim :))

Canim benim.. Seni cok iyi anliyoruz hepimiz.. INSALLAH olumlu sonucu alacaksin bugun almaz isende durmak yok.. bebis denemelerine devam.. daha genciz, guzelizzzzzzz (bu arada 32 yim pekte genc sayilmam artik )

Zaten sabah uyandığımdan beri ağlıyorum, senin mesajınla dahada coştum...inşallah dediğin gibi olur, kendimi çok yorgun hissediyorum..çok sağol Allah seninde hepimizin gönlüne göre versin..

benim de 2 gündür cinlerim tepemde ağlamam burnumun ucunda nedense ama direniyorum ağlamamk için. eğer bebişim içerideyse ağladığımı hissetmesin diye tutuyorum kendimi...

sırtladığın yük çok büyük. ama bak ne kadar mantıklı yazmışsın.
inşallah güzel haber alacaksın bugün. olmazsa tabii üzülürsün, en doğal hakkın.
güçlü olacağım diye kendini zorlamana gerek yok.
ama umudunu kaybetme kısmı çok önemli.
bugün olmasa da yarın olur diye düşünüp devam etmek gerek.
kolayg elsin sana. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım insan zaten ümüt ve korku arasında olmalıymış hem ümit edip hem korkmak zaten bizim yaşadığımızda böylebi duygu deyilmi bidüşün sene bazen kendimizi kaptırıp hamile bile sanıyoruz bazende yok olmadı deyip karamsar oluyoruz seni çok iyi anlıyorum ama şimdi pozitif ol

Canim benim.. Seni cok iyi anliyoruz hepimiz.. INSALLAH olumlu sonucu alacaksin bugun almaz isende durmak yok.. bebis denemelerine devam.. daha genciz, guzelizzzzzzz (bu arada 32 yim pekte genc sayilmam artik )

Sağolun arkadaşlar bi yandan ağlıyorum bi yandan yazılarınız bana umut oluyor, bu arada bende 31 yaşındayım artık bende pek genç sayılmam :))

aynen dediğin gibi arkadaşım bi hamileyim diyorum bi olmadı diyorum herhalde şu test zamanı 13 değilde 23 gün olsa kalpten gidecem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…