haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Çok haklısın bu olmadı yine devam, ama inanın 6 senedir çok yoruldum artık olsun istiyorum..15-20 yıl bekleyen ve defalarca deneyip hüsrana uğrayan arkadaşların bana kızdığını duyar gibiyim Rabbim onlarada nasip etsin ve sabır versin çok zormuş insan başına gelince anlıyor..

Sağolun arkadaşlar bi yandan ağlıyorum bi yandan yazılarınız bana umut oluyor, bu arada bende 31 yaşındayım artık bende pek genç sayılmam :))
aaaaaaa valla bende 31 yaşındayım ve hala kendimi genç ve güzel hissediyorum ne bu canım bırakın yaş konusunu ayol demet akalın bile 40 yaşındaymış yani evlendi kadındaha bebek yapıcak kariyerden fırsat bulursa bizim öylebi derdimiz yok kariyer felan. bebek yapma derdindeyiz biz daha genciz

bende aynı şekildeyim,sabah müthiş bir sıkıntı ile uyandım...huzuru o kadar özledimki

Bende huzurlu olmayı, rahat ve stressiz olmayı, gece yastığa başımı koyduğumda düşüncesiz uykuya dalmayı, bugün ne olacak yarın ne olacak diye düşünmeden yaşamayı öyle çok özledim ki...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaç gündür bakamıyorum sayfaya ben dün çatlatma iğnemi vurdum yarın opum var dualarınızı bekliyorum inş. hayırlı olur. çok sancım var saatler ilerledikçe dahada artıyor... ((

evettttttt kızdım sanayaben napim 15 yılllll daha dur yolun başı rabbim hiç kimseyi 15 yı bekletmesin rabbim tez zamanda versin tatlım ayyyyyyyy siz çok karamsarsınız :2:yapmayın böyle neolur güzel düşünün herşey güzel olacak allahın izniyle

Canlarim bir kac gundur giremiyorum nasilsiniz? Ben anca kendime geldim test yaptircak ve tedavideki arkadaslara Rabbim iyi haberler nasip eder insallah

bende 31 :))))))))))) ama halaaa gencim güzelim 31 dediğiniz nedir ayol:))) ben kendimi daha 16 gibi hissediyorum

allahım yardımcın olsun canım.inşallah herşey dileğince olur hayırlısıyla

ben kullanıyorum canım bende oyle bır sıkıntı olmadı sanırım sen ıgneyı hızlı cekmıssın..gonal f daha zordu hatta

cok guzel haberlerle gelıceksın ınsallahh!!

canım sen nasılsın toparlandınmı bugün test yaptıracak arkadaşlar var merakla bekliyorum:18:

Hala cok topladigimi soyleyemicem regli oldum ayin 10u gibi esim gelicek tatile cikicaz bakalim artik topluycam bi sekilde ne ilkim nede son olucam Allah bisuru insani bununla siniyor bi sonraki e umarim iyi olur hersey

benim derdim hep kariyer ve okullardi o yuzden cok gec evlendim.. etrafi dinleyip erken evlenip cocuk yapmam lazimmis benim.. simdi sinirlari zorluyoruz cocuk icin :) Kismet boyleymis herhalde.. Olacagi varsa olur arkadaslar nolur canimizi sikmayalim.. Esim bana cocuk olmazsa dunyayi gezeriz diyor haha :) bir yandan fikir guzel geliyor aslinda sonrada of sacmalama deyip cocuk derdine dusuyorum :)

Birde kopisim var 2 yasinda.. yemin ederimki cocugum gibi oldu.. Kayinvalidem bana senin kopegin olayim diyor hahaha bir ihtimam bir temizlik bir ilgi.. it yakinda tepemize cikacak :)

Merhaba arkadaşlar, bebişlerimi aldım geldiiiim. Transferim iyi geçti şükür.2 embriyom da donduruldu.İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
PGT yi soran arkadaşlarım bu 3.denememiz olduğu için Aysun Hoca yapalım dedi biz de yaptırdık.8 yumoşum vardı 8 ide pgt ye girdi ve 4 ü geçti.5.gün 2 si transfer edildi 2 si donduruldu.İşte böyle darısı sizlerin başınaaaaa....

hayirlisi olsun tatlim.. insallah iyi sonuc aliriz hepimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…