- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.181
sırtladığın yük çok büyük. ama bak ne kadar mantıklı yazmışsın.
inşallah güzel haber alacaksın bugün. olmazsa tabii üzülürsün, en doğal hakkın.
güçlü olacağım diye kendini zorlamana gerek yok.
ama umudunu kaybetme kısmı çok önemli.
bugün olmasa da yarın olur diye düşünüp devam etmek gerek.
kolayg elsin sana. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
aaaaaaa valla bende 31 yaşındayım ve hala kendimi genç ve güzelSağolun arkadaşlar bi yandan ağlıyorum bi yandan yazılarınız bana umut oluyor, bu arada bende 31 yaşındayım artık bende pek genç sayılmam :))
bende aynı şekildeyim,sabah müthiş bir sıkıntı ile uyandım...huzuru o kadar özledimki
evettttttt kızdım sanaÇok haklısın bu olmadı yine devam, ama inanın 6 senedir çok yoruldum artık olsun istiyorum..15-20 yıl bekleyen ve defalarca deneyip hüsrana uğrayan arkadaşların bana kızdığını duyar gibiyim Rabbim onlarada nasip etsin ve sabır versin çok zormuş insan başına gelince anlıyor..
canım sen nasılsın toparlandınmı bugün test yaptıracak arkadaşlar var merakla bekliyorum:18:Canlarim bir kac gundur giremiyorum nasilsiniz? Ben anca kendime geldim test yaptircak ve tedavideki arkadaslara Rabbim iyi haberler nasip eder insallah
evet canım çok yaptırdım
Hala evdeyim..eşimi bekliyorum..hazırlandım giyindim süslendim bayram çocukları gibi bekliyorum...
aaaaaaa valla bende 31 yaşındayım ve hala kendimi genç ve güzelhissediyorum ne bu canım bırakın yaş konusunu ayol demet akalın bile 40 yaşındaymış yani evlendi kadın daha bebek yapıcak kariyerden fırsat bulursa bizim öylebi derdimiz yok kariyer felan. bebek yapma derdindeyiz biz daha genciz
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bir kaç gündür bakamıyorum sayfaya ben dün çatlatma iğnemi vurdum yarın opum var dualarınızı bekliyorum inş. hayırlı olur. çok sancım var saatler ilerledikçe dahada artıyor...((
Hala evdeyim..eşimi bekliyorum..hazırlandım giyindim süslendim bayram çocukları gibi bekliyorum...
Kızlar aranızda fraxiparine kan sulandırıcı iğne kullanan var mı??? bu iğne diğerlerine göre daha zor geldi bana....iğne yaptığım yer yavaş yavaş kan topluyor gibi oldu..acaba iğneyi hızlı mı çektim...aslında çokda dikkat ettim ama.....bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim......
Bugün test günüm.......eşim işe gitti..öğleden sonra gelip beni alacak kısmetse doktora gideceğiz....aptal gibiyim......ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum sürekli bir odadan diğer odaya sanki bi işim varmış gibi gidip geliyorum....doktorun kötü haberi nasıl, iyi haberi nasıl vereceğini düşünüyorum....şu anda karışık duygular içindeyim....kötü haberi anneme nasıl veririm çok üzülür.....güzel haberler versem havalara uçar....valla şu anda kendimden çok eşimi ve ailemi düşünüyorum.....şimdi bunu okuyan arkadaşlar çok karamsar olduğumu düşünecekler aslında değilim ama iyisinide kötüsünüde düşünürken buluyor insan kendini.....insanlar hep şunu söyledi " kendini çok kaptırma ama çok umutsuzda olma" bunu söylemek ne kadar kolay fakat yapması çok zor. İnsan hem çok umutluyken nasıl umutsuz olabilir ikisi aynı anda olmuyor...
canım sen nasılsın toparlandınmı bugün test yaptıracak arkadaşlar var merakla bekliyorum:18:
aaaaaaa valla bende 31 yaşındayım ve hala kendimi genç ve güzelhissediyorum ne bu canım bırakın yaş konusunu ayol demet akalın bile 40 yaşındaymış yani evlendi kadın daha bebek yapıcak kariyerden fırsat bulursa bizim öylebi derdimiz yok kariyer felan. bebek yapma derdindeyiz biz daha genciz
Sağolun arkadaşlar bi yandan ağlıyorum bi yandan yazılarınız bana umut oluyor, bu arada bende 31 yaşındayım artık bende pek genç sayılmam :))
Merhaba arkadaşlar, bebişlerimi aldım geldiiiim. Transferim iyi geçti şükür.2 embriyom da donduruldu.İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
PGT yi soran arkadaşlarım bu 3.denememiz olduğu için Aysun Hoca yapalım dedi biz de yaptırdık.8 yumoşum vardı 8 ide pgt ye girdi ve 4 ü geçti.5.gün 2 si transfer edildi 2 si donduruldu.İşte böyle darısı sizlerin başınaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?