haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

arkadaslar benım aklıma sımdı bıse takıldı:):) ya bıze soylenen 12 gun transfer gununden ıtıbaren mı:)nolur oyle dıyın o zaman bır gun onceye kayıcak test gunumm ..ben 16.sında transfer oldum gecen cumartesı gunu sımdı benım test gunum carsamba mı persembe mı:=)

merhabalar transfer günün 0 sayılıo ertesi gün 1. gün bence günü önemli diil geç olsun güç olmasın öle düşünün 1 gün bile önemli değerler için

meryemim canım arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın bizede verirsin biliyosun sonucta bız elımızden gelenı yapıyoruz gerisi nasip senın ıcın bugun 200 salatı tefrıcıye okudum her ne kdr olumsuz almıs olsamda bana dua okuyan tum arkadaslarımın dualarında yanlarındayım...bu arada benımde 2. denememdi sımdı 3. denemem ıcın 2 tane daha dondurulmuşum var artık cesaretım ne zaman gelırse ozaman koydurcam ama benım bu sefer olumsuz sonuc almamda drumunda hatası var 5 nısanda drıllıng ve myom amelıyatı yaptırmıs olmamdan dolayı 2 ay cok erken kondugunu dusunuo herkes rahım belkı hala toplamadı kendını o yuzden sımdı 3 4 ay ara vermem gerekıo yıl bıtmedende koydurmam gerekkı yoksa 450 tl dondurma ıcın vermem gerekıo yenı yıla gırmeden denıcem mecburen kasım gıbı dusunuyorum bakalım cesaret gelırse benımde drum pgt yapalım dedı dondurulmuşlara yapılmıo sanırım bu nedenle bır sonrakı denememde de olmazsa başka klınığe gecıcem bu arada sen nerde tedavı görüyosun?drun kim?

ya kizlar birsey soracagim.bana 1 hafta banyo yapma demislerdi,o yuzden transferden beri yapmadim,bu sicaklarda maf oldumm resmen...isin kotu yani abdest alamadim,kuran okuyamiyorum,namaz kilamiyorum.sonucta transferde mahrem yerimiz gorundugu icin abdest almamiz gerekir dimi ? cok huzursuzum ve kendimi cok pis hissediyorum.siz ne zaman yaptiniz banyo.

Son düzenleme:

ben transferden sonra 3. gün banyo yaptım ama onun öncesinde namaz da kıldım kuran da okudum. gusül abdesti almak içimizden geliyor ama şart değil çünkü gerektirecek bişey yaşamadık. artık banyo yapabilirsin. ama yapmayacaksan da için rahat etsin namaz kılabilirsn.

cok sagol cevabin icin,inan icim icimi yiyordu,bende bu aksam okumaya baslayayim o zaman.

yaa cnmmm öle sacmalıkmı olur transferın ertesı gununden ıtıbaren ayakta ılık dus alabılırsın hadı ertesı gun alamadın gun asırı al sonucta bebek tutunuyosa o ıkı gunde tutunuyo bız sadce en erken 12. gunde ögrenmıs oluyoruz degerlerde cıkmadıgı ıcın daha erken

valla sacmami degilmi bilmiyorum ama hemsire bana ilk bir hafta dus alma dayan biraz dedi.benim ilk denemem kim derse yapiyoruz iste

valla sacmami degilmi bilmiyorum ama hemsire bana ilk bir hafta dus alma dayan biraz dedi.benim ilk denemem kim derse yapiyoruz iste

cnm benım tutucagı varsa hamamada gırsen tutucak ben onu bılır onu soylerım ornegın druma sordugumda bana sey demıstı bız ınsanlara aslında 2 gunden sonra gunluk yasantılarına donmelerını söyluyoruz ama olumsuz oldugu zamanlarda kendılerını suclamasınlar dıye bazı uyarılarda bulunuyoruz aslında hıcbır etkısı yok demıstı o yuzden rahat ol ama hamılelıkte sıcak su ztn ıyı dııl 9 ay boyunca ılık suyla yıkanmak gerek

ahh be canim bir hamile kalayim buz gibi soguk sularla bile yikanirim ben o zaman bu gece yikanayim ben, keske daha once sorsaydim ya bu kadar beklemezdim bu halde

Bana dus iel ilgili hicbirsey soylenmedi veya yazili olarak verilmedi.. Ben transfer gununden beri sipir sipir aliyorum valla hergun..

Çok sağol cnm arkadaşım, hepimiz geçirdik bu günLeri ,elbette ki çok zor ama zaman öyle bir geçiyor ki bir bakmışsın yeni deneme için can atıyorsun. Okuduğun dualar için çok sağol Allah razı olsun.Evet ameliyat sonrası tedavin erken olmuş, düşünsene tüp doktorum denemeden sonra en az 3 ay ara verin yumurtalıklardan iğneyle yumurta alıyoruz bunun iyileşmesi rahmin toparlaması en az 2-3 ay sürer demişti, kaldi ki ameliyatta daha uzun iyileşme süreci.Canım biz Genartta tedavi gördük, eşim Prof.Kaan Hocanın hastasıydı bizi kendisi Genarta yönlendirdi.Tedavimle Aysun Hoca ilgilendi, çok samimi çok candan ve işini iyi yapan bir doktor.Ekipten doktorumdan çok memun kaldım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.İnşallah bundan sonraki tedavinde Rabbim kucağını mis kokulu evlatlarla doldurur.Samimiyetini sıcaklığını sanal ortamda da olsa hissettirdin bana seni seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…