- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.201
arkadaslar benım aklıma sımdı bıse takıldı:):) ya bıze soylenen 12 gun transfer gununden ıtıbaren mı:)nolur oyle dıyın o zaman bır gun onceye kayıcak test gunumm ..ben 16.sında transfer oldum gecen cumartesı gunu sımdı benım test gunum carsamba mı persembe mı:=)
Merhaba arkadaşlar, bebişlerimi aldım geldiiiim. Transferim iyi geçti şükür.2 embriyom da donduruldu.İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
PGT yi soran arkadaşlarım bu 3.denememiz olduğu için Aysun Hoca yapalım dedi biz de yaptırdık.8 yumoşum vardı 8 ide pgt ye girdi ve 4 ü geçti.5.gün 2 si transfer edildi 2 si donduruldu.İşte böyle darısı sizlerin başınaaaaa....
merhabalar transfer günün 0 sayılıo ertesi gün 1. gün bence günü önemli diil geç olsun güç olmasın öle düşünün 1 gün bile önemli değerler için
ya kizlar birsey soracagim.bana 1 hafta banyo yapma demislerdi,o yuzden transferden beri yapmadim,bu sicaklarda maf oldumm resmen...isin kotu yani abdest alamadim,kuran okuyamiyorum,namaz kilamiyorum.sonucta transferde mahrem yerimiz gorundugu icin abdest almamiz gerekir dimi ? cok huzursuzum ve kendimi cok pis hissediyorum.siz ne zaman yaptiniz banyo.
ben transferden sonra 3. gün banyo yaptım ama onun öncesinde namaz da kıldım kuran da okudum. gusül abdesti almak içimizden geliyor ama şart değil çünkü gerektirecek bişey yaşamadık. artık banyo yapabilirsin. ama yapmayacaksan da için rahat etsin namaz kılabilirsn.
ya kizlar birsey soracagim.bana 1 hafta banyo yapma demislerdi,o yuzden transferden beri yapmadim,bu sicaklarda maf oldumm resmen...isin kotu yani abdest alamadim,kuran okuyamiyorum,namaz kilamiyorum.sonucta transferde mahrem yerimiz gorundugu icin abdest almamiz gerekir dimi ? cok huzursuzum ve kendimi cok pis hissediyorum.siz ne zaman yaptiniz banyo.
cok sagol cevabin icin,inan icim icimi yiyordu,bende bu aksam okumaya baslayayim o zaman.
yaa cnmmm öle sacmalıkmı olur transferın ertesı gununden ıtıbaren ayakta ılık dus alabılırsın hadı ertesı gun alamadın gun asırı al sonucta bebek tutunuyosa o ıkı gunde tutunuyo bız sadce en erken 12. gunde ögrenmıs oluyoruz degerlerde cıkmadıgı ıcın daha erken
Dünya cm yakaladım seniii nasılsın bize de takil ok mii hep dua ediyorum sana öptüm cnm
bu arada ahunisa dan haber yok daha degilmi? cok merak ettim onu,insallah guzel sonucu almistir.
bu arada ahunisa dan haber yok daha degilmi? cok merak ettim onu,insallah guzel sonucu almistir.
saatlerdır onu beklıyorum burda ben merakla:)
valla sacmami degilmi bilmiyorum ama hemsire bana ilk bir hafta dus alma dayan biraz dedi.benim ilk denemem kim derse yapiyoruz iste
cnm benım tutucagı varsa hamamada gırsen tutucak ben onu bılır onu soylerım ornegın druma sordugumda bana sey demıstı bız ınsanlara aslında 2 gunden sonra gunluk yasantılarına donmelerını söyluyoruz ama olumsuz oldugu zamanlarda kendılerını suclamasınlar dıye bazı uyarılarda bulunuyoruz aslında hıcbır etkısı yok demıstı o yuzden rahat ol ama hamılelıkte sıcak su ztn ıyı dııl 9 ay boyunca ılık suyla yıkanmak gerek
aynen bende,ben cikinca gelirde yazar gormem diye pc basindanda ayrilamiyorum.keske numarasini filan isteseydik oldum meraktan
meryemim canım arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın bizede verirsin biliyosun sonucta bız elımızden gelenı yapıyoruz gerisi nasip senın ıcın bugun 200 salatı tefrıcıye okudum her ne kdr olumsuz almıs olsamda bana dua okuyan tum arkadaslarımın dualarında yanlarındayım...bu arada benımde 2. denememdi sımdı 3. denemem ıcın 2 tane daha dondurulmuşum var artık cesaretım ne zaman gelırse ozaman koydurcam ama benım bu sefer olumsuz sonuc almamda drumunda hatası var 5 nısanda drıllıng ve myom amelıyatı yaptırmıs olmamdan dolayı 2 ay cok erken kondugunu dusunuo herkes rahım belkı hala toplamadı kendını o yuzden sımdı 3 4 ay ara vermem gerekıo yıl bıtmedende koydurmam gerekkı yoksa 450 tl dondurma ıcın vermem gerekıo yenı yıla gırmeden denıcem mecburen kasım gıbı dusunuyorum bakalım cesaret gelırse benımde drum pgt yapalım dedı dondurulmuşlara yapılmıo sanırım bu nedenle bır sonrakı denememde de olmazsa başka klınığe gecıcem bu arada sen nerde tedavı görüyosun?drun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?