haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Dünya cm yakaladım seniii nasılsın bize de takil ok mii hep dua ediyorum sana öptüm cnm

Karasu merhabalar, seninle 2011 eylül ekim tüp bebek yaptıracaklar topiğinde tanışmıştık.Maşallah hamileliğin ilerlemiş az kalmış.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Benn de bu gün transfer oldum bana da dua et olur mu cnm,Sağlıcakla kal.

Son düzenleme:

amin cnm ben şimdi ön görüşme yapıcam bır kac tane klınkle memorial semra hanım, acıbadem kozyatagı cem bey ve bahceci klınıgıyle bakalım hepsi ne sölıcek sonucta 1 dondurulmuşum daha var ve onu koydurmam gerek sonrasında olmaz ise eğer bır klınk arastırıcam tabı bırde eşimin yanına gemiye gidemezsem tabıkı bır kac ay bızım bırlıkte yanyana olup denememız gerekıyo bızım en buyuk sorunumuz bu deneyemıyoruz kı... bırde ben drıllıng amelıyatı oldum bu pko luların yumurtalarına gırıp delıkler acılıo ve pko sorunu %80 ortadan kalkıoo umarım bu aydan sonra ılacsız reglı olursam duzelmıs oldugunu anlıcamm hıc yoktan yumurta takıbı de yapabılırımm ondan sonra artık kısmet ama ben gercekten normal denemek ıstıyorum bi süre artık...bende cok sevıyorum canımm telını özelden yazarsan bana cnmm ararımm telımıde vermıs olurum böylece öpüyorumçok.....

kizlar bugun yumurtalarim toplanma islemi vardi..okadar cok yumurtadan bi tanesi zor bulmuslar. 3ayri doktor ugrasmis haliyle yumurtaliklarimi epey zorlamislar ve narkoz sureside uzamis..kendime zor geldim doktorum tek yymurta ile embriyonun gelismesini bekleyeceklerini soyledi..moralim bozuldu ama tek yumurtaya bagladim tum umidimi.. onca yoldan sonra evime geldim yolda cok halsizlestim gelince yattim..regli agrisi gibi sancilarim var ve cok halsizim.. Neolur dualariniza cok ihtiyacim var..

Allah yardımcın olsun canım..bozma moralını sayı degıl kalıte onemlıymıs zaten

canım veren Allah verıyo bak benım 16 tane yumurtam vardı 12ye dustu 8e dustu son 6 kaldı blastosıst transferı ılkınde 2 kondu tutmadı sora 2 kondu yıne persembe gunu negatıf aldık cnm demekkı gunum gelmemiş benim.... dıycegım sukı nasip olucagı varsa oluyo yoksada benım gıbı ölsen gebersen olmuyo o yüzden ne kendını dınle nede başka bıse sadece kaderını yaşa....

Kızlar sonuç belli oldu.....kocamaaaaaaan bir negatif...sizlere umut olmak isterdim ama olmadı...umutlar yıkıldı....bir dahaki sefere kaldı....bende şu anda çok üzgünüm....saatlerdir ağlıyorum eve yeni geldim.......umarım sizler güzel haberler alırsınız...çünkü doktorun sonuç olumsuz hayırlısı olsun dediği an benim için çok üzücüydü....o anı yaşamanızı istemiyorum....bizde bir dahaki ay yeni deneme yapacağız inşallah...

Geçmiş olsun canım moralini bozma bize gereken tek sğlıklı yumurta inşallah embriyon oluşur ve tranferin yapılır. Unutma 1 0'dan büyüktür.

3 kez tüp bebek denedim 3. bu ayın başındaydı ve 2 folikül vardı 2 si de boş çıktı. 4. deneme ay sonu hayırlısıyla bu sefer başaracağız.

cok ama cok uzgunum gıttıgınden berı heyecanla bekledım senı, hakkinda hayirlisi olsun arkadasim...

Canim benim.. uzulmen gayet normal.. lutfen uzuntunun senin hayallerini yikmasina, umutlarini yitirmesine izin verme.. Sen guclu bir kadinsin.. Hepimiz oyleyiz burda.. Lutfen kendini en kisa zamanda topla ve onune bak..Hersey cok guzel olacak INSALLAH!!!!!

cnm Allah yardımcın olsun benımde 4.gunum negatıfı aldıgımın 8 saat aralıksız agladım halada aklıma geldıkce ara ara aglıyorum 2. denememde olumsuz oldu ve uzunca bı sure deneme cesaretım yok ınsallah bı sonrakı sefer gelır bebeklerımız ne dıyımm sözlerın tükendiği an ama senın yerınde olsam yaz ustu bu kdr yormazdım hormonları 1 2 ay ara bence ıyı gelıyo ama sen bılırsın yınede

İnşallah herşey güzel olur, hakkımızda hayırlı olan buymuş diyoruz eşimle beraber, o da çok üzüldü ama beni teselli etmekten adam kendi üzüntüsünü bile yaşayamadı..

canım benim yaaa inşallah bidaha sefere bebişin sana gelir ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ

zaten tekrar denemeye cesaretim yok, biraz dinlenmek istiyorum, iğnelerdi, kontrollerdi, yumurta toplamaydı transferdi beklemeydi derken çok sıkıntı çektim biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum..

zaten tekrar denemeye cesaretim yok, biraz dinlenmek istiyorum, iğnelerdi, kontrollerdi, yumurta toplamaydı transferdi beklemeydi derken çok sıkıntı çektim biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum..

yanlıs anlamışım sanırım ben br dahakı ay yenı deneme yapmak ıstıyorz dıyınce :) üzülme cnmm yaz ustu bende esımın gemıden gelmesını beklıyorum 2 haftalık tatıl programımız var kısmetse dınlenmek ıyı gelıcek bırde sende cıkıcaksan tatıle bol bol sıcak kumaa yat cok ıyı gelıo yumurtlamayı saglıo ablam yegenıme resmen bodrumun kumlarında sıcak sıcak yattıgı ay hamıle kaldı Rabbım buyuk bırde bı bakıyomusun beklemede oldugumuz an kendılıgımızden hamıle kalmısız ınan okdar cok örnek varkı cevremde sıkıntılı olan ama bole 2 ay sora tedavıye baslıcam dıye kendını rahat bırakıp sora kendılıgınden hamıle kalan o kader bizede gülmüyomu bu ay:)

arkadasm cok üzüldüm rabbim sabır wersin., ya kızlar bugün benim transferimin 7. günü ama bi agrm bi belirtim yok halen cok korkuyorum

kızlar benimde haziran 8 de transferim yapıldı sizleri uzun süredir takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş 14. gün yani 21 haziran test günümdü beta hcg 82 çıktı tabi dünyalar bizim oldu tam meleğim benimle derken testi bugün tekrarladık ve 95 e yükselmiş sadece yıkıldım çok kötüyüm ç.şamba tekrar kan vericem hepiniz dualarımdasınız değerler hakkında fikir sahibi olan var mı değerleri düşük olup sonradan yükselen

uzuldum canim ya allah yardimcin olsun insallah bi daha ki sefere hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…