- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.221
Dünya cm yakaladım seniii nasılsın bize de takil ok mii hep dua ediyorum sana öptüm cnm
hayirlisi olsun tatlim.. insallah iyi sonuc aliriz hepimizz
Çok sağol cnm arkadaşım, hepimiz geçirdik bu günLeri ,elbette ki çok zor ama zaman öyle bir geçiyor ki bir bakmışsın yeni deneme için can atıyorsun. Okuduğun dualar için çok sağol Allah razı olsun.Evet ameliyat sonrası tedavin erken olmuş, düşünsene tüp doktorum denemeden sonra en az 3 ay ara verin yumurtalıklardan iğneyle yumurta alıyoruz bunun iyileşmesi rahmin toparlaması en az 2-3 ay sürer demişti, kaldi ki ameliyatta daha uzun iyileşme süreci.Canım biz Genartta tedavi gördük, eşim Prof.Kaan Hocanın hastasıydı bizi kendisi Genarta yönlendirdi.Tedavimle Aysun Hoca ilgilendi, çok samimi çok candan ve işini iyi yapan bir doktor.Ekipten doktorumdan çok memun kaldım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.İnşallah bundan sonraki tedavinde Rabbim kucağını mis kokulu evlatlarla doldurur.Samimiyetini sıcaklığını sanal ortamda da olsa hissettirdin bana seni seviyorum.
kizlar bugun yumurtalarim toplanma islemi vardi..okadar cok yumurtadan bi tanesi zor bulmuslar. 3ayri doktor ugrasmis haliyle yumurtaliklarimi epey zorlamislar ve narkoz sureside uzamis..kendime zor geldim doktorum tek yymurta ile embriyonun gelismesini bekleyeceklerini soyledi..moralim bozuldu ama tek yumurtaya bagladim tum umidimi.. onca yoldan sonra evime geldim yolda cok halsizlestim gelince yattim..regli agrisi gibi sancilarim var ve cok halsizim.. Neolur dualariniza cok ihtiyacim var..
kizlar bugun yumurtalarim toplanma islemi vardi..okadar cok yumurtadan bi tanesi zor bulmuslar. 3ayri doktor ugrasmis haliyle yumurtaliklarimi epey zorlamislar ve narkoz sureside uzamis..kendime zor geldim doktorum tek yymurta ile embriyonun gelismesini bekleyeceklerini soyledi..moralim bozuldu ama tek yumurtaya bagladim tum umidimi.. onca yoldan sonra evime geldim yolda cok halsizlestim gelince yattim..regli agrisi gibi sancilarim var ve cok halsizim.. Neolur dualariniza cok ihtiyacim var..
Kızlar sonuç belli oldu.....kocamaaaaaaan bir negatif...sizlere umut olmak isterdim ama olmadı...umutlar yıkıldı....bir dahaki sefere kaldı....bende şu anda çok üzgünüm....saatlerdir ağlıyorum eve yeni geldim.......umarım sizler güzel haberler alırsınız...çünkü doktorun sonuç olumsuz hayırlısı olsun dediği an benim için çok üzücüydü....o anı yaşamanızı istemiyorum....bizde bir dahaki ay yeni deneme yapacağız inşallah...
cok ama cok uzgunumgıttıgınden berı heyecanla bekledım senı, hakkinda hayirlisi olsun arkadasim...
Kızlar sonuç belli oldu.....kocamaaaaaaan bir negatif...sizlere umut olmak isterdim ama olmadı...umutlar yıkıldı....bir dahaki sefere kaldı....bende şu anda çok üzgünüm....saatlerdir ağlıyorum eve yeni geldim.......umarım sizler güzel haberler alırsınız...çünkü doktorun sonuç olumsuz hayırlısı olsun dediği an benim için çok üzücüydü....o anı yaşamanızı istemiyorum....bizde bir dahaki ay yeni deneme yapacağız inşallah...
Canim benim.. uzulmen gayet normal.. lutfen uzuntunun senin hayallerini yikmasina, umutlarini yitirmesine izin verme.. Sen guclu bir kadinsin.. Hepimiz oyleyiz burda.. Lutfen kendini en kisa zamanda topla ve onune bak..Hersey cok guzel olacak INSALLAH!!!!!
cnm Allah yardımcın olsun benımde 4.gunum negatıfı aldıgımın 8 saat aralıksız agladım halada aklıma geldıkce ara ara aglıyorum 2. denememde olumsuz oldu ve uzunca bı sure deneme cesaretım yok ınsallah bı sonrakı sefer gelır bebeklerımız ne dıyımm sözlerın tükendiği an ama senın yerınde olsam yaz ustu bu kdr yormazdım hormonları 1 2 ay ara bence ıyı gelıyo ama sen bılırsın yınede
zaten tekrar denemeye cesaretim yok, biraz dinlenmek istiyorum, iğnelerdi, kontrollerdi, yumurta toplamaydı transferdi beklemeydi derken çok sıkıntı çektim biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum..
Kızlar sonuç belli oldu.....kocamaaaaaaan bir negatif...sizlere umut olmak isterdim ama olmadı...umutlar yıkıldı....bir dahaki sefere kaldı....bende şu anda çok üzgünüm....saatlerdir ağlıyorum eve yeni geldim.......umarım sizler güzel haberler alırsınız...çünkü doktorun sonuç olumsuz hayırlısı olsun dediği an benim için çok üzücüydü....o anı yaşamanızı istemiyorum....bizde bir dahaki ay yeni deneme yapacağız inşallah...[/QUOTEcanım benim inan çok üzüldüm merakla seni bekliyordum hayırlısı olsun canım rabbim enkısa zamanda versin hayırlısıyla bebişini inşallah
uzuldum canim ya allah yardimcin olsun insallah bi daha ki sefere hamile kalirsinKızlar sonuç belli oldu.....kocamaaaaaaan bir negatif...sizlere umut olmak isterdim ama olmadı...umutlar yıkıldı....bir dahaki sefere kaldı....bende şu anda çok üzgünüm....saatlerdir ağlıyorum eve yeni geldim.......umarım sizler güzel haberler alırsınız...çünkü doktorun sonuç olumsuz hayırlısı olsun dediği an benim için çok üzücüydü....o anı yaşamanızı istemiyorum....bizde bir dahaki ay yeni deneme yapacağız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?