- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.241
arkadasm cok üzüldüm rabbim sabır wersin., ya kızlar bugün benim transferimin 7. günü ama bi agrm bi belirtim yok halen cok korkuyorum
negatif sonuc alan arkadaslari gordukce korku sardi beni allahim bu topikte hep hamile haberleri almak nasip olsun
yanlıs anlamışım sanırım ben br dahakı ay yenı deneme yapmak ıstıyorz dıyınce :) üzülme cnmm yaz ustu bende esımın gemıden gelmesını beklıyorum 2 haftalık tatıl programımız var kısmetse dınlenmek ıyı gelıcek bırde sende cıkıcaksan tatıle bol bol sıcak kumaa yat cok ıyı gelıo yumurtlamayı saglıo ablam yegenıme resmen bodrumun kumlarında sıcak sıcak yattıgı ay hamıle kaldı Rabbım buyuk bırde bı bakıyomusun beklemede oldugumuz an kendılıgımızden hamıle kalmısız ınan okdar cok örnek varkı cevremde sıkıntılı olan ama bole 2 ay sora tedavıye baslıcam dıye kendını rahat bırakıp sora kendılıgınden hamıle kalan o kader bizede gülmüyomu bu ay:)
Benim dondurulmuş 17 tane embriyom var. Biz karar verdiğimiz zaman direk transfer olacak sadece. Yumurtalarla ilgili bir durum kalmadı çok şükür. Bu arada sana sonuna kadar katılıyorum. Allah a inancım sonsuz, bundan hiç şüphe yok.. Zaten eve gelince ilk yaptığım şey şükür namazı kılmaktı. Öğlen namazı kılıp çıkmıştım, ikindiyi kıldım sonra şükrettim hakkımda hayırlısını verdiğine inanıyorum..
Benim dondurulmuş 17 tane embriyom var. Biz karar verdiğimiz zaman direk transfer olacak sadece. Yumurtalarla ilgili bir durum kalmadı çok şükür. Bu arada sana sonuna kadar katılıyorum. Allah a inancım sonsuz, bundan hiç şüphe yok.. Zaten eve gelince ilk yaptığım şey şükür namazı kılmaktı. Öğlen namazı kılıp çıkmıştım, ikindiyi kıldım sonra şükrettim hakkımda hayırlısını verdiğine inanıyorum..
kızlar benimde haziran 8 de transferim yapıldı sizleri uzun süredir takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş 14. gün yani 21 haziran test günümdü beta hcg 82 çıktı tabi dünyalar bizim oldu tam meleğim benimle derken testi bugün tekrarladık ve 95 e yükselmiş sadece yıkıldım çok kötüyüm ç.şamba tekrar kan vericem hepiniz dualarımdasınız değerler hakkında fikir sahibi olan var mı değerleri düşük olup sonradan yükselen
korkma cnm bızlerın vaktı gelmemıs demekkı belkı senın geldı öle düşün...
csanım benım yalvarırım su belırtılere takılmayın nolur etkılıosunuz kendınızı bak benım 2 yumurta takıbı 2 tup denemesı hepsi negatıf benımde delı gıbı karnım agrıyodu kasıgımda batma oluyodu o yuzden ınan belırtı yoksa pozıtıf cıkan daha cok olmus ben aldım negatıfımı reglı oldum ctesı hala belım agrıo kasıgım agrıo demekkı reglı olucakmısım ondan agrıyomus o yuzden belırtı arama dusunmede bunları duanı et Rabbımden iste sadece...
kurban oldugum allahim insallah negatif sonuc alan arkadaslarima bir daha ki seferde verir mucizesini
inanin cok uzuldum rabbim tedavide olanlara insallah guzel haber vermek nasip olur
biz iki kardesiz ablam ve ben.ikimizinde cocugu olmuyor ablam tedavi bile olamiyor kocasi tupbebege para vermek istemiyo cunku onun daha zor
bizlerin hic olmassa tedavi olma imkanimiz var
Kızlar sizdeki sorun ne ögrenebilirmiyim tüp bebek neden dolayı yaptırıyosunuz benim eşimde sperm sorunu ondan dolayı yaptıracam acaba bizimdemi ilk denemede tutmaz
Allah yardımcın olsun canım..bozma moralını sayı degıl kalıte onemlıymıs zaten
cnm benım ablanada üzüldüm ama kocası enınde sonunda ıstıcek hep böle mı gıdıcek ama gec kalmışınız derse ilerde drlar ozaman daha cok üzülür olanda ablana olur..Allah hepimizin yüzüne baksın ne diim canım benim herşeyin hayırlısı bizimde bebeğimizin dogacagını gördüğümüz onlara isim sectıgımız cıcıler baktıgımız gun gelıcek inşallah....
Kızlar sizdeki sorun ne ögrenebilirmiyim tüp bebek neden dolayı yaptırıyosunuz benim eşimde sperm sorunu ondan dolayı yaptıracam acaba bizimdemi ilk denemede tutmaz
cnm benım bızde sorun bende pkoluyum yumurtlama bozuklugu esımde hıcbırsey yok hatta 50 mılyyonlarda cıktı sperm kalıtesı ama sunu soyleyebılırım daha sanslı grupsun erkek ınterfılıtesı daha cabuk cozuluo bır tek sperm bıle bulsalar yetebılıo sende sorun yoksa rahım bebegı kabul eder ama kadın problemlılerde zor ısste bende oldugu gıbı 2. denemede olumsuz oldu...o yuzden sen yüreğini ferah tut ılkınde tutar senın...
canim ben evliliğim boyunca bu kistle uğraştım amaliyat oldum tekrar oluştu çok şükür 1 yıldır düzenli olarak kontrollere gittim kist yok oldu ama çok doğumkontrol hapı kullandım canım bu kistin tedavisi yok ya amaliyat eğer büyükse yada doğumkontrol hapıinsallah canim benim
ablamin fazla beklemesi iyi degil yasi 34 ve cikolata kisti var esininse hiiiiiicccc umrunda degil allah yardimcisi olsun
encan canim benim senin de cikolata kistin var bildigin iyi bir doktor varmi bu kist icin
canım sakın böyle düşünme bak benim ilk denememde tutmuştu ama kaybettim bi arkadaşım ilk denemesinde ikiz bebek sahibi oldu bunlar şans işi hyırlısı olsun inşallahKızlar sizdeki sorun ne ögrenebilirmiyim tüp bebek neden dolayı yaptırıyosunuz benim eşimde sperm sorunu ondan dolayı yaptıracam acaba bizimdemi ilk denemede tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?