haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

arkadaşlar bir yıldır casus gibi sizi takip ediyorum aranıza katılmak bu güne kısmetmiş 5 gün önce tek embriyo transferim yapıldı yaşım 25 meratan ölcem,Allah hepimize dayanma gücü versin

massallah darisi ablama insallah
ablamda bekarken ameliyat oldu sonra geri cikti sonra laporoskopi oldu yine cikti simdi kistleri duruyo hala iyi bir doktor ariyo cunku cok rahatsiz ediyomus
allah yardimcimiz olsun

bende bi sorun yok canım tahlillerim falan yapıldı ama yumurta takibi falan yaptırmadım adetlerim çok şükür düzenli inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzzz

amin cnmmm kısmet artık napalım... yanı hayatımız boyuncada hıc cocuk sahıbı olamayacak olabılırız bunlar gercekten kısmet işi onu bıle düşündüm eğer hamıle kalamazsam bır kac seneye kdr evlatlık edıncez...

canim bizimde sorun esimde.azospermdi ilaclarla simdi sayi 2 MILYON 500 BINI gecti bize tupbebek olmuyo mikroenjeksiyon olacak bir yumurtaya bir sperm.
alakasi yok canim allah yazmissa normal bile olur

canım bizdeki sorunda varikoseldi 4 haziranda çift taraflı ameliyat oldu eşim doktor 3 ay bekleyelim dedi bizim sperm sayımızda düşük ama Allahtan sperm sayımız sıfır degil keçi boynuzu kürü falan yap canım arısütü bal polen ben yediriyorum valla agzını boş bırakmıyom

ablamda bekarken ameliyat oldu sonra geri cikti sonra laporoskopi oldu yine cikti simdi kistleri duruyo hala iyi bir doktor ariyo cunku cok rahatsiz ediyomus
allah yardimcimiz olsun

benım komusumun kızını druma götürdük cıkolata kıstı asla duzelmez dedı bır gebelıkte ıkı menopozda gerılermıs alınmasıda cözum dıılmıs yenıler dedı bu nedenle evlılerde cocuk olmuyosa eger amelıyat yapılıp yenıden olusmasına fırsat vermeden tup bebege baslamak gerek dedı bekarlarda ise bazı ılaclarla azaltılabılıo en aza ındırgenebılıo bu tedavılerı denemek gerek dedi..ve hep dogum kontrol hapı kullanmak sart dedı yanı bebek sahıbı olanlar ıcınde

canım benim inşallah hepimizin bebişleri olacak karamsar olma tatlımm yaaa

canım benim inşallah hepimizin bebişleri olacak karamsar olma tatlımm yaaa

yoo karamsar degılım sadece artık daha gercekcıyım ben bu tup bebek tedavımde herkes olucak dedıgı ıcın cok umutlandım tedavımı bılmeden ınsanlar annemı arıyolardı özü gördük bebek gelıcek fln fılan dıyenler oldu bende hattaaa ya herkesın ıcınemı doguyo dedım tedavım cok umutlandım ama anladımkı cok umutlanmakta ıyı dııl sonuc olmayınca hattaa kımseye söylemıcm bır daha aıle cevremden herkesın arayıp olur uzulme daha yasın ne basın ne kafana takma senn kocan yanında dııl senın sorunun o gıbı seyler soylemesıne bıle tahammulum yok artık ama dondurulmusumla denedıgım zaman bu kdr kaptırmıycam kendımı söz verdim...

allah yardimcimiz olsun
canım benim tek yumurtalığımda vardı sağ yumurtalığımda ama hiç 3 yada 4 santimi geçmedi yani küçükken önlemini aldık 2 ay önce amaliyat oldum kist yok dedi doktor ama tüpler harap olmuş durumda malesef bu kist üreme organlarını mah vediyor bana dr 5 yıl sonra herşey daha zor olabilir dedi bence ablanda fazla beklemesin çünkü zaman aleyhimize işliyor:18:

Kızlar sizdeki sorun ne ögrenebilirmiyim tüp bebek neden dolayı yaptırıyosunuz benim eşimde sperm sorunu ondan dolayı yaptıracam acaba bizimdemi ilk denemede tutmaz

canm benim eşimde azospermdi eşimden m.tese ameliyatyla cok sayıda sperm buldular ve mikroenjeksyon yaptlar şu an transferimin 7.günü rabbim hepimizn yüzünü güldürsün insallah

yani canım tüp bebek yaptırdıgını kimseye söyleme ve bence devam et yılmak yol canım yaa olacak inşallahhh benim bile eşim ameliyat oldu hiç kimseye söylemedik düşün yani kimsenin bilmesine gerek yok zaten bilen olunca zırt pırt ararlar iyice sinir olur insan ilk evlendim soruyolar bebek yokmu bebek yokmu diye bende sorana düşünmüyoruz dedim kimse sormuyor daha sorduklarında insan ister istemez daha çok kafaya takıyo psikolojikmen çöküyo şahsen ben öyleyim rabbim bebişimizi verecegi zamanı bilir canım benimmmmmm uzun yıllar beklemeyiz inşallahhhhhhh

canm benim eşimde azospermdi eşimden m.tese ameliyatyla cok sayıda sperm buldular ve mikroenjeksyon yaptlar şu an transferimin 7.günü rabbim hepimizn yüzünü güldürsün insallah

hadi inşallah canım benimm bebişin gelir sana annesini çok bekletmesin demi:118::118::118::118: Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu canım 3 ay beklicegiz eger sperm sayımızda düzelme olmamışsa tüp bebek yaptıracaz bizde:26::26::26::26:

ahunisa ne diyeceğimi bilemiyorum..bunda da vardır bir hayır ..dondurulmuşların varmış onlarla bir daha denersin tatlım..bende şu an dondurulmuşlarla deniyecem çarşambaya transferim var..inan dondurulmuş tansferine hazırlanmak daha kolay...gerçi hiç bişey kolay değil ama en azından narkoz almıyorsun..daha rahat sadece rahim kalınlığı için kontrole gidiyorsun..o da toplam 3 yada 4 kez...tabi ilaç kullanacaksın....canım inşallah rabbim sana hayırlısını versinnnnn....üzülme birazcık kafanı dinle ve sonra tekrar dene tatlım..rabbim sabır versin..2 kez negatif sonuç alan biri olarak seni çooooooooooooook iyi anlıyorummmm......çok öptüm sevgilerle..

insallah cok bekletmez teyzesi insallah.. rabbim senin eşinede şifa wersin inşallah ummadgnz kadar cok artar spermleriniz sende hemen hamile kalırsı insallah

bu topikte müjdeli haber alamadık bir türlü moralim iyiden iyiye bozulmaya başladı. allah tekrarını göstermesin sana da diğer tüm negatif alan arkadaşlara da. inşallah bir tane deha bile kötü haber almayız..

nasılsınız arkadaşlar? inşallah herkes iyidir.
test günüme 5 gün var.her geçen gün biraz daha azalıyor umudum. üzerime bir hüzün çöküyor. eğer sonucum negatif olursa ne yapacağımı bilmiyorum. nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum. sanki varolan bütün umudumu bu tüp bebek tedavisine saklamışım gibi. büyük bir umut ve çoşkuyla başlamıştım ama ikisi de kalmadı nedense. belki çok negatif haberi aldığımızdan bilmiyorum.
gözlerim hep ağlamaklı, sürekli sonuç negatif olursa neler hissedeceğimi düşünüyorum.
ama bütün bu olumsuz duygulara rağmen ağlamaya başlayacağım sırada tutuyorum kendimi, ağlamıyorum. olur ya küçücük de olsa bir ihtimal eğer bebeğim içimdeyse üzüldüğümü düşünmesin etkilenmesin diye. allahım bu günden sonra iyi haberler vermeyi nasip etsin bana ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma. iyi haber verelim ki bizden sonra gelip okuyanlar umutlansınlar. hüzünlenmektense sevinç kaplasın içlerini.

allahım imtihanımızı uzatma. belimizi büken bu derdi bizden gider. gözümüzün nuru olacak, şükrümüzün daim olmasına vesile olacak hayırlı evlatlar nasib et bize. sen karşılıksız verensin...

canım gerçekten çok üzüldüm ağlayarak rahatlayacaksın içinden geldiğince ağla.yaşadıklarımız hiç de kolay değil.diğer msjında dediğin gibi inancımız tam çok şükür hakkımızda hayırlısı....

transferin hayırlı olsun canım bebişlerin sana sıkıca tutunur inşşaalllaaahhhhhhhhhhhhhhhh........

ahunisa ben de ne dicegimi blmıorm cnm dilim kilitlenıo boyle durumlarda herşey Allahtan ...bugun olmazsa yarın gelck bebişlerimiz allah hepmzn yardımcımız olsun senn yanındayz hepmz bu zor gunler geçmişte kalacak inşşş ... ağlamak iidir temzler insanın içini bundan sonra hep gul inşşş arkdasım dualarım sennleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…