- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.261
canim ben evliliğim boyunca bu kistle uğraştım amaliyat oldum tekrar oluştu çok şükür 1 yıldır düzenli olarak kontrollere gittim kist yok oldu ama çok doğumkontrol hapı kullandım canım bu kistin tedavisi yok ya amaliyat eğer büyükse yada doğumkontrol hapı
bende bi sorun yok canım tahlillerim falan yapıldı ama yumurta takibi falan yaptırmadım adetlerim çok şükür düzenli inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzzz
canim bizimde sorun esimde.azospermdi ilaclarla simdi sayi 2 MILYON 500 BINI gecti bize tupbebek olmuyo mikroenjeksiyon olacak bir yumurtaya bir sperm.
alakasi yok canim allah yazmissa normal bile olur
massallah darisi ablama insallah
ablamda bekarken ameliyat oldu sonra geri cikti sonra laporoskopi oldu yine cikti simdi kistleri duruyo hala iyi bir doktor ariyo cunku cok rahatsiz ediyomus
allah yardimcimiz olsun
amin cnmmm kısmet artık napalım... Yanı hayatımız boyuncada hıc cocuk sahıbı olamayacak olabılırız bunlar gercekten kısmet işi onu bıle düşündüm eğer hamıle kalamazsam bır kac seneye kdr evlatlık edıncez...
canım benim inşallah hepimizin bebişleri olacak karamsar olma tatlımm yaaa
canım benim tek yumurtalığımda vardı sağ yumurtalığımda ama hiç 3 yada 4 santimi geçmedi yani küçükken önlemini aldık 2 ay önce amaliyat oldum kist yok dedi doktor ama tüpler harap olmuş durumda malesef bu kist üreme organlarını mah vediyor bana dr 5 yıl sonra herşey daha zor olabilir dedi bence ablanda fazla beklemesin çünkü zaman aleyhimize işliyormassallah darisi ablama insallah
ablamda bekarken ameliyat oldu sonra geri cikti sonra laporoskopi oldu yine cikti simdi kistleri duruyo hala iyi bir doktor ariyo cunku cok rahatsiz ediyomus
allah yardimcimiz olsun
Kızlar sizdeki sorun ne ögrenebilirmiyim tüp bebek neden dolayı yaptırıyosunuz benim eşimde sperm sorunu ondan dolayı yaptıracam acaba bizimdemi ilk denemede tutmaz
yoo karamsar degılım sadece artık daha gercekcıyım ben bu tup bebek tedavımde herkes olucak dedıgı ıcın cok umutlandım tedavımı bılmeden ınsanlar annemı arıyolardı özü gördük bebek gelıcek fln fılan dıyenler oldu bende hattaaa ya herkesın ıcınemı doguyo dedım tedavım cok umutlandım ama anladımkı cok umutlanmakta ıyı dııl sonuc olmayınca hattaa kımseye söylemıcm bır daha aıle cevremden herkesın arayıp olur uzulme daha yasın ne basın ne kafana takma senn kocan yanında dııl senın sorunun o gıbı seyler soylemesıne bıle tahammulum yok artık ama dondurulmusumla denedıgım zaman bu kdr kaptırmıycam kendımı söz verdim...
canm benim eşimde azospermdi eşimden m.tese ameliyatyla cok sayıda sperm buldular ve mikroenjeksyon yaptlar şu an transferimin 7.günü rabbim hepimizn yüzünü güldürsün insallah
Kızlar sonuç belli oldu.....kocamaaaaaaan bir negatif...sizlere umut olmak isterdim ama olmadı...umutlar yıkıldı....bir dahaki sefere kaldı....bende şu anda çok üzgünüm....saatlerdir ağlıyorum eve yeni geldim.......umarım sizler güzel haberler alırsınız...çünkü doktorun sonuç olumsuz hayırlısı olsun dediği an benim için çok üzücüydü....o anı yaşamanızı istemiyorum....bizde bir dahaki ay yeni deneme yapacağız inşallah...
hadi inşallah canım benimm bebişin gelir sana annesini çok bekletmesin demi:118::118::118::118: Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu canım 3 ay beklicegiz eger sperm sayımızda düzelme olmamışsa tüp bebek yaptıracaz bizde:26::26::26::26:
insallah cok bekletmez teyzesi insallah.. Rabbim senin eşinede şifa wersin inşallah ummadgnz kadar cok artar spermleriniz sende hemen hamile kalırsı insallah
Kızlar sonuç belli oldu.....kocamaaaaaaan bir negatif...sizlere umut olmak isterdim ama olmadı...umutlar yıkıldı....bir dahaki sefere kaldı....bende şu anda çok üzgünüm....saatlerdir ağlıyorum eve yeni geldim.......umarım sizler güzel haberler alırsınız...çünkü doktorun sonuç olumsuz hayırlısı olsun dediği an benim için çok üzücüydü....o anı yaşamanızı istemiyorum....bizde bir dahaki ay yeni deneme yapacağız inşallah...
Merhaba arkadaşlar, bebişlerimi aldım geldiiiim. Transferim iyi geçti şükür.2 embriyom da donduruldu.İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
PGT yi soran arkadaşlarım bu 3.denememiz olduğu için Aysun Hoca yapalım dedi biz de yaptırdık.8 yumoşum vardı 8 ide pgt ye girdi ve 4 ü geçti.5.gün 2 si transfer edildi 2 si donduruldu.İşte böyle darısı sizlerin başınaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?