- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.281
kızlar başladık bugun ignelere puregon 250 ile her gun vurcam göbüşten bu hafta bi kere gtcm kontrole dger gunler de gezcmforuma da bi kaç topgm var bu topkle beraber onlara bşeyler yazmak için grcem eşim araştrma yapıp yapıp bozma moralini dıo orda ble çok bşey sormuorm ne derlerse o onlara emanet biz elmzden geleni yapalm da gerisi allahtan kızlar bnm krmızılar az kaldı btıo kmde sıra yazın da okumaya dvm edeym ben opyrm sizi görşmeeeek üzerreeee
kızlar başladık bugun ignelere puregon 250 ile her gun vurcam göbüşten bu hafta bi kere gtcm kontrole dger gunler de gezcmforuma da bi kaç topgm var bu topkle beraber onlara bşeyler yazmak için grcem eşim araştrma yapıp yapıp bozma moralini dıo orda ble çok bşey sormuorm ne derlerse o onlara emanet biz elmzden geleni yapalm da gerisi allahtan kızlar bnm krmızılar az kaldı btıo kmde sıra yazın da okumaya dvm edeym ben opyrm sizi görşmeeeek üzerreeee
bende bugün doktora gittim e2 sonucumun çok iyi olduğunu söylediler.doktor en büyüğü 12 en küçüğü 9 olan bir sürü yumurta saydıgayet güzel cevap veriyo yumurtalar dediler.göbekten iğnem 2ye çıktı bi gonalf bir de yumurtanın çatlamasını önleyici iğne.alıstım dedim yaa vuruuunnn vuurruunnn
moralim biraz olsun düzeldi hayırlısı bakalım...
çok sevindim canımbende bugün doktora gittim e2 sonucumun çok iyi olduğunu söylediler.doktor en büyüğü 12 en küçüğü 9 olan bir sürü yumurta saydıgayet güzel cevap veriyo yumurtalar dediler.göbekten iğnem 2ye çıktı bi gonalf bir de yumurtanın çatlamasını önleyici iğne.alıstım dedim yaa vuruuunnn vuurruunnn
moralim biraz olsun düzeldi hayırlısı bakalım...
sağol canım senin tedavin de hayırlı olsun..senin kaçıncı iğnen yani kaçıncı günün diyeyim artıkh_derya canım hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız .erken çatlamasın diye banada verdi bende iki gün önce vuruldum.bakalım yarın sonuç ne durumda öğrenicem
çok sevindim canımnegüzel birsürü yumoşun var inşallah herşey güzel gelişecek ve 2012 sanada bizede uğur getirecek
sağol canım senin tedavin de hayırlı olsun..senin kaçıncı iğnen yani kaçıncı günün diyeyim artık
sağolasın canım inşallah hepimize uğur getirir bizde bebişlerimize kavusuuruuuzzzz
canım ben ayın 18 haziranda ilk iğneme başladım bugün 8 ci iğnemi yaptırdım senin kaçıncı iğnen
kizlar benimde yarin sabah doktorda ikinci kontrolum var opuya ne kadar var belki ogrenirim
bende 20 haziranda basladım 2 gün var aramızdapeşpeşe gidiyoruz ne güzeellll
kizlar benimde yarin sabah doktorda ikinci kontrolum var opuya ne kadar var belki ogrenirim
ahunisa ne diyeceğimi bilemiyorum..bunda da vardır bir hayır ..dondurulmuşların varmış onlarla bir daha denersin tatlım..bende şu an dondurulmuşlarla deniyecem çarşambaya transferim var..inan dondurulmuş tansferine hazırlanmak daha kolay...gerçi hiç bişey kolay değil ama en azından narkoz almıyorsun..daha rahat sadece rahim kalınlığı için kontrole gidiyorsun..o da toplam 3 yada 4 kez...tabi ilaç kullanacaksın....canım inşallah rabbim sana hayırlısını versinnnnn....üzülme birazcık kafanı dinle ve sonra tekrar dene tatlım..rabbim sabır versin..2 kez negatif sonuç alan biri olarak seni çooooooooooooook iyi anlıyorummmm......çok öptüm sevgilerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?