haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlar başladık bugun ignelere puregon 250 ile her gun vurcam göbüşten bu hafta bi kere gtcm kontrole dger gunler de gezcm foruma da bi kaç topgm var bu topkle beraber onlara bşeyler yazmak için grcem eşim araştrma yapıp yapıp bozma moralini dıo orda ble çok bşey sormuorm ne derlerse o onlara emanet biz elmzden geleni yapalm da gerisi allahtan kızlar bnm krmızılar az kaldı btıo kmde sıra yazın da okumaya dvm edeym ben opyrm sizi görşmeeeek üzerreeee

tedavin hayırlı olsun canım Allah sonunda güzel sürprizler verir inşallah...

bende bugün doktora gittim e2 sonucumun çok iyi olduğunu söylediler.doktor en büyüğü 12 en küçüğü 9 olan bir sürü yumurta saydı gayet güzel cevap veriyo yumurtalar dediler.göbekten iğnem 2ye çıktı bi gonalf bir de yumurtanın çatlamasını önleyici iğne.alıstım dedim yaa vuruuunnn vuurruunnn
moralim biraz olsun düzeldi hayırlısı bakalım...

arkadaşlar bende şuan iğneye başladım yumurta takibimdeyim büyük bir ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemi olur.hatta yarında merkezdeyim inşallah .rabbim herkese hayırlı nesiller nasip etsin

h_derya canım hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız .erken çatlamasın diye banada verdi bende iki gün önce vuruldum.bakalım yarın sonuç ne durumda öğrenicem

çok sevindim canımnegüzel birsürü yumoşun var inşallah herşey güzel gelişecek ve 2012 sanada bizede uğur getirecek

h_derya canım hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız .erken çatlamasın diye banada verdi bende iki gün önce vuruldum.bakalım yarın sonuç ne durumda öğrenicem
sağol canım senin tedavin de hayırlı olsun..senin kaçıncı iğnen yani kaçıncı günün diyeyim artık

çok sevindim canımnegüzel birsürü yumoşun var inşallah herşey güzel gelişecek ve 2012 sanada bizede uğur getirecek

sağolasın canım inşallah hepimize uğur getirir bizde bebişlerimize kavusuuruuuzzzz

sağol canım senin tedavin de hayırlı olsun..senin kaçıncı iğnen yani kaçıncı günün diyeyim artık

sağolasın canım inşallah hepimize uğur getirir bizde bebişlerimize kavusuuruuuzzzz

canım ben ayın 18 haziranda ilk iğneme başladım bugün 8 ci iğnemi yaptırdım senin kaçıncı iğnen

Güzelllll dileklerin için teşekkür ederim kaderdaşım :))) şu anda gecenin üçü eve yeni geldik mesajlara bakıyım dedim.. mesajını gördüm..haberi ilk aldığımda çooook üzülmüştüm çok ağladım zırladım başıma ağrı girdi...ama şimdi daha iyiyim...eşim ve ailem çok destek oldular beni eğlendirmek için ellerinden geleni yaptılar...dediğin gibi dondurulmuşlarımın olması beni teselli ediyor en azından aynı işlemlerden geçmeyecem. eşimle 1 ay kadar dinlenmeye rahatlamaya ve tatil yapmaya karar verdik...6 yıldır bekliyorum 1 ay daha beklerim geç olsun hayırlı olsun düşüncesindeyim...tabiki kendimi şanslı hissediyorum dondurulmuşlarım olduğu için...bu arada senin sonucuda merak ediyorum acaba dondurulmuşlarda şans nasıl diye...umarım hayırlı güzel haberini verirsin hep beraber sevincini paylaşırız..eğer bu denememde bebişim tutmuş olsaydı balık burcu olacaktı yani benim burcum....1 ay sonra denersek ve tutarsa bu defa koç burcu olacak yani eşimin burcu ne hoş bir sıralama olmuş dimi bugün dikkatimizi çekti kendi kendimize güldük..hatta eşim şaka yaptı bir balık yeter iki balık fazla olurmuş ev çok duygusal olurmuş dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…