haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Eki Görüntüle 452404 günaydın herkeze nasılsınız bugün inşallah herşey gönlünüze göre olsun canlarım

Gunaydin cnm sana birsey sorucam sen genetik tani yaptirmistin asamalari nasil once daha tedaviye baslamadan ciftlerden once kan tahlilleri istiyorlarmi yoksa direk opu dan sonra dolleneerdenmi yapilio birde dondurulmuslara yapiolarmi bilgin varmi

Gunaydin cnm sana birsey sorucam sen genetik tani yaptirmistin asamalari nasil once daha tedaviye baslamadan ciftlerden once kan tahlilleri istiyorlarmi yoksa direk opu dan sonra dolleneerdenmi yapilio birde dondurulmuslara yapiolarmi bilgin varmi
canım benim hiç dondurulmuş şansım olmadı malesef bizden tedaviden önce kan aldılar eşim ve benden biz özel yaptırdık çabuk çıktı yoksa 2 ayı buluyor bizde sorun çıkmadı kan pıhtılaşması hariç dondurulmuş hakkında bi bilgim yok

S.A. arkadaşlar, sizlere bir önerim olacak.Sanırım çoğunuz facebook kullanıyorsunuzdur.Belki bileniniz vardır Facede KABEDE ANILMAK İSTEYENLER diye bir topluluk var, niyetiniz adına okumuş olduğunuz dualarınızı mesaj atarsanız onlar sizlerin adına Kabede duasını yapıyorlar.Yer gök duayla.....

Canım benim herşeyin hayırlısı..inşallah bir sonraki denemende bebişlerine sağlıkla sıhhatle kavuşursun...hani geç olsun güç olmasın denirya aynen öyleee.....bak 10 yıldır bekliyorumm.bu forumda daha uzun süre bekleyenler var....rabbim sabır versin hepimizee...dinlen eğlen..kafanı dağıt.....inşallah herşey çoooooooooooook güzel olacak....emin ol.....dua et sabret...çok öptüm tatlım inşallah bende hayırlı haberler alırım ne diyeyim çooook korkuyorum artık......dualarınızı esirgemeyin....

Amiinnn!!! ben de aynı durumdayım hatta dayanamayıp gıttım bır de 9.gunumde kan testı yaptırdım..uyku uyuyamıyorum hareketlerımı sınırlamaktan yoruldum bu arada sonuc 1.20 cıktı cok moralım bozuldu

Kızlar bugün yola çıkıyorum yarın transferim var..yarın büyük gün..inşallah bebişlerim annelerine sıkı sıkı sağlıkla tutunurlar.....kızlar dualarınızı eksik etmeyin çoooooooooooooook ihtiyacım var...içimde garip bir duygu var heyecan korku..karmakarışığım.....rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için.....çooooooooooook öpüyorum hepinizi....inşallah hepimiz mutlu ve hayırlı haberlerle sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşur güzel yuvamızın eksiğini tamamlarızzzz.....
uykusuz kalırız....endişeleniriz.....sabrederiz.....hoşgörürüz....kızarız.....ama meleklerimizi inanın çoooooooooook ama çoooooooooooook severizzzzz....rabbim sen dualarımızı kabul eyleeee.....testten geçmeyi, sağlıkla sıhhatle hamileliğimizi tamamlamayı ,hayırlı evlat sahibi olmayı eşimizle sevdiklerimizle birlikte nasip eyleeeeeeeeeeee........inşallah görüşmek üzere melek anneleri...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnn......
bu arada 500 tefriciye okurum demiştim sıradaki arkadaş için inanın heyecandan koşturmadan tamamlayamadım henüz en azından 200ünü tamamlarımm..kusuruma bakmayın nolur....

Dilerim güzel yüreğine göre verir Allah'ım yüzünü güldürsün . heyecanını çok iyi anlıyorum . Hayırlı bir evlat nasip etsin Allah Sana . Bu yolda olan herkese güç kuvvet versin .

Allah yolunu izini açık etsin cnm, Rabbim yardımcın olsun. Sağlıcakla git gel.

Meryemcim, aselcim çoooooooooooooooook teşekkür ederimmmm Allah sizlere hayırlı haberlerle hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn....öyle acayip bir duyguki bu yazdıklarınızı okudukça ağlayasım geliyo..zaten bu aralar herşeye ağlayasım varrr...ilaçlardan herhalde...

hiç heyecan yapma sakin olmaya çalış lütfen . bu süreç çok önemli . Ben daha önce 1 kez yaptırdım ve bana iyi bir deneyim oldu . canım sakın transferden sonra kalkma hemen mümkün olduğu kadar hastanede kal . eve geldiğinde de yatıp dinlen . film izle , kitap oku kendini başka şeyler le oyala . buraya bile mümkünse girme psikolojik olarak çok etkilenirsin . Dilerim 12. günün sonunda o sevinci yaşarsın . Allah isteyen herkese versin . Bende regl dönemimi bekliyorum kısmetse Temmuzda ikinci yolculuğuma başlayacağım :)

Sağolasın tatlım benim bu 3. denemem olacak....hayırlısıyla bundan yüzümün akıyla çıkar hayırlı haber alırım....ilk 2sinde de dediğin gibi yattım kalkmadım ama bu sefer çoook fazla yatmaya niyetim yok....
Canım seninde Rabbim yardımcın olsun tedavin su gibi yolunda aksın..herşey güzel olsunnn..şimdiden hayırlı olsun tedavin..en kısa zamanda bebişlerine kavuşmanı dilerim....

canım benim Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallah artık bekleyişin sona erer ve meleklerine kavusursun tatlım.inanki yazdıklarını okurken hıçkıra hıçkıra ağladım.bende tedavinin ilk gününden beri çok hassasım her seye ağlıyorum.Allah a emanet ol....

günayydıın tatlııımmmm:)) 12 ye doğru uyandım yaaa dün çok yorulmustum....eşim geldi sonra iğneyi yaptı gitti:)) kalkar kalkmaz 2 iğneyi yedim yani
merhaba canım iğneleri olmuşsun hadi hayırlısı rabbim eneğini boşa çıkarmasın benimde bugün izmirden yiğenim geliyor şuan yolda 11 aylık oğlu var hiç görmedim yeni görücem haziran 30 diğer yiğenimin düğünü var gelen giden düğün telaşı işte sonrada benim telaş başlicak hayırlısıyla

Hoşçakalın melek anneleri Allah'a emanet olun....inşallah görüşmek üzere....Dualarınızı eksik etmeyinnnnnn........
hadi hayırlısıyla git gel tatlım yolunda bahtında açık olsun rabbim muradını tez zamanda nasip etsin seni merakla beklicem öptüm seni ve bebişlerini

kızlar psıkolojınız ne durumda ? ben cok yoruldum artik bu surecten,beklemekten.sabahlari erkenden aciliyor gozum sonra uyuyamiyorum...icim daraliyor resmen.benim agrilarim hic bitmedi kasiK,bel,karin agrisi simdide goguslerim sisti damarlar fiskirdi her yerinden...ya adet olacagim yada bilemiyorum iste yaa...gercekten cok zormus bu yasadiklarimiz.3 ay oncesinde hayatim nasildi,mutlu olmak nasil bir duygu hele huzurla uyumak ve uyanmak,hatirlamiyorum.gozlerim surekli dolu dolu.umutsuz olmamaliyim biliyorum ama ah iste gelde anlat bunu icime.daha bugun 6. gunum bir bu kadar daha var beklenilmesi gereken gun.test tarihine kadar ben siyiririm sanirim.ALLAHIM SEN YARDIM ET,SABIR VER YALVARIRIM

Son düzenleme:

sağol canım 7. iğnem de oldu bugün...
ne güzel yaa gözün aydın ısırr herr yyeerriinniiiii
zaman çabuk geçer böylelikle kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…