- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.301
Eki Görüntüle 452404 günaydın herkeze nasılsınız bugün inşallah herşey gönlünüze göre olsun canlarım
canım benim hiç dondurulmuş şansım olmadı malesef bizden tedaviden önce kan aldılar eşim ve benden biz özel yaptırdık çabuk çıktı yoksa 2 ayı buluyor bizde sorun çıkmadı kan pıhtılaşması hariç dondurulmuş hakkında bi bilgim yokGunaydin cnm sana birsey sorucam sen genetik tani yaptirmistin asamalari nasil once daha tedaviye baslamadan ciftlerden once kan tahlilleri istiyorlarmi yoksa direk opu dan sonra dolleneerdenmi yapilio birde dondurulmuslara yapiolarmi bilgin varmi
h_derya canım doktorun kim
Eki Görüntüle 452404 günaydın herkeze nasılsınız bugün inşallah herşey gönlünüze göre olsun canlarım
Güzelllll dileklerin için teşekkür ederim kaderdaşım :))) şu anda gecenin üçü eve yeni geldik mesajlara bakıyım dedim.. mesajını gördüm..haberi ilk aldığımda çooook üzülmüştüm çok ağladım zırladım başıma ağrı girdi...ama şimdi daha iyiyim...eşim ve ailem çok destek oldular beni eğlendirmek için ellerinden geleni yaptılar...dediğin gibi dondurulmuşlarımın olması beni teselli ediyor en azından aynı işlemlerden geçmeyecem. eşimle 1 ay kadar dinlenmeye rahatlamaya ve tatil yapmaya karar verdik...6 yıldır bekliyorum 1 ay daha beklerim geç olsun hayırlı olsun düşüncesindeyim...tabiki kendimi şanslı hissediyorum dondurulmuşlarım olduğu için...bu arada senin sonucuda merak ediyorum acaba dondurulmuşlarda şans nasıl diye...umarım hayırlı güzel haberini verirsin hep beraber sevincini paylaşırız..eğer bu denememde bebişim tutmuş olsaydı balık burcu olacaktı yani benim burcum....1 ay sonra denersek ve tutarsa bu defa koç burcu olacak yani eşimin burcu ne hoş bir sıralama olmuş dimi bugün dikkatimizi çekti kendi kendimize güldük..hatta eşim şaka yaptı bir balık yeter iki balık fazla olurmuş ev çok duygusal olurmuş dedi :)))
nasılsınız arkadaşlar? inşallah herkes iyidir.
test günüme 5 gün var.her geçen gün biraz daha azalıyor umudum. üzerime bir hüzün çöküyor. eğer sonucum negatif olursa ne yapacağımı bilmiyorum. nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum. sanki varolan bütün umudumu bu tüp bebek tedavisine saklamışım gibi. büyük bir umut ve çoşkuyla başlamıştım ama ikisi de kalmadı nedense. belki çok negatif haberi aldığımızdan bilmiyorum.
gözlerim hep ağlamaklı, sürekli sonuç negatif olursa neler hissedeceğimi düşünüyorum.
ama bütün bu olumsuz duygulara rağmen ağlamaya başlayacağım sırada tutuyorum kendimi, ağlamıyorum. olur ya küçücük de olsa bir ihtimal eğer bebeğim içimdeyse üzüldüğümü düşünmesin etkilenmesin diye. allahım bu günden sonra iyi haberler vermeyi nasip etsin bana ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma. iyi haber verelim ki bizden sonra gelip okuyanlar umutlansınlar. hüzünlenmektense sevinç kaplasın içlerini.
allahım imtihanımızı uzatma. belimizi büken bu derdi bizden gider. gözümüzün nuru olacak, şükrümüzün daim olmasına vesile olacak hayırlı evlatlar nasib et bize. sen karşılıksız verensin...
Kızlar bugün yola çıkıyorum yarın transferim var..yarın büyük gün..inşallah bebişlerim annelerine sıkı sıkı sağlıkla tutunurlar.....kızlar dualarınızı eksik etmeyin çoooooooooooooook ihtiyacım var...içimde garip bir duygu var heyecan korku..karmakarışığım.....rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için.....çooooooooooook öpüyorum hepinizi....inşallah hepimiz mutlu ve hayırlı haberlerle sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşur güzel yuvamızın eksiğini tamamlarızzzz.....
uykusuz kalırız....endişeleniriz.....sabrederiz.....hoşgörürüz....kızarız.....ama meleklerimizi inanın çoooooooooook ama çoooooooooooook severizzzzz....rabbim sen dualarımızı kabul eyleeee.....testten geçmeyi, sağlıkla sıhhatle hamileliğimizi tamamlamayı ,hayırlı evlat sahibi olmayı eşimizle sevdiklerimizle birlikte nasip eyleeeeeeeeeeee........inşallah görüşmek üzere melek anneleri...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnn......
bu arada 500 tefriciye okurum demiştim sıradaki arkadaş için inanın heyecandan koşturmadan tamamlayamadım henüz en azından 200ünü tamamlarımm..kusuruma bakmayın nolur....
Kızlar bugün yola çıkıyorum yarın transferim var..yarın büyük gün..inşallah bebişlerim annelerine sıkı sıkı sağlıkla tutunurlar.....kızlar dualarınızı eksik etmeyin çoooooooooooooook ihtiyacım var...içimde garip bir duygu var heyecan korku..karmakarışığım.....rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için.....çooooooooooook öpüyorum hepinizi....inşallah hepimiz mutlu ve hayırlı haberlerle sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşur güzel yuvamızın eksiğini tamamlarızzzz.....
uykusuz kalırız....endişeleniriz.....sabrederiz.....hoşgörürüz....kızarız.....ama meleklerimizi inanın çoooooooooook ama çoooooooooooook severizzzzz....rabbim sen dualarımızı kabul eyleeee.....testten geçmeyi, sağlıkla sıhhatle hamileliğimizi tamamlamayı ,hayırlı evlat sahibi olmayı eşimizle sevdiklerimizle birlikte nasip eyleeeeeeeeeeee........inşallah görüşmek üzere melek anneleri...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnn......
bu arada 500 tefriciye okurum demiştim sıradaki arkadaş için inanın heyecandan koşturmadan tamamlayamadım henüz en azından 200ünü tamamlarımm..kusuruma bakmayın nolur....
Meryemcim, aselcim çoooooooooooooooook teşekkür ederimmmm Allah sizlere hayırlı haberlerle hayırlı sağlıklı evlatlar versinnn....öyle acayip bir duyguki bu yazdıklarınızı okudukça ağlayasım geliyo..zaten bu aralar herşeye ağlayasım varrr...ilaçlardan herhalde...
hiç heyecan yapma sakin olmaya çalış lütfen . bu süreç çok önemli . Ben daha önce 1 kez yaptırdım ve bana iyi bir deneyim oldu . canım sakın transferden sonra kalkma hemen mümkün olduğu kadar hastanede kal . eve geldiğinde de yatıp dinlen . film izle , kitap oku kendini başka şeyler le oyala . buraya bile mümkünse girme psikolojik olarak çok etkilenirsin . Dilerim 12. günün sonunda o sevinci yaşarsın . Allah isteyen herkese versin . Bende regl dönemimi bekliyorum kısmetse Temmuzda ikinci yolculuğuma başlayacağım :)
merhaba canım iğneleri olmuşsun hadi hayırlısı rabbim eneğini boşa çıkarmasın benimde bugün izmirden yiğenim geliyor şuan yolda 11 aylık oğlu var hiç görmedim yeni görücem haziran 30 diğer yiğenimin düğünü var gelen giden düğün telaşı işte sonrada benim telaş başlicak hayırlısıylagünayydıın tatlııımmmm:)) 12 ye doğru uyandım yaaa dün çok yorulmustum....eşim geldi sonra iğneyi yaptı gitti:)) kalkar kalkmaz 2 iğneyi yedim yani
Hoşçakalın melek anneleri Allah'a emanet olun....inşallah görüşmek üzere....Dualarınızı eksik etmeyinnnnnn........
hadi hayırlısıyla git gel tatlım yolunda bahtında açık olsun rabbim muradını tez zamanda nasip etsin seni merakla beklicem öptüm seni ve bebişleriniHoşçakalın melek anneleri Allah'a emanet olun....inşallah görüşmek üzere....Dualarınızı eksik etmeyinnnnnn........
merhaba canım iğneleri olmuşsun hadi hayırlısı rabbim eneğini boşa çıkarmasın benimde bugün izmirden yiğenim geliyor şuan yolda 11 aylık oğlu var hiç görmedim yeni görücem haziran 30 diğer yiğenimin düğünü var gelen giden düğün telaşı işte sonrada benim telaş başlicak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?