haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

merhaba kizlar,

benimde dune kadar kasiklarimda hafif hafif agrilar oluyordu bugun hicbirsey yok.. baska hivbir belirtide yok.. umudum pek yok bu denemeden acikcasi.. bakalim gelecek gunler neler gosterecek..

canım benim hepimiz aynı durumdayız.benim ilk tedavim daha temmuzun 3 ünde başlıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa .ve sonunda hepimiz bebişlerimize kavuşacaz inşallah hayırlısıyla dönüp baktığımızda gülümsicez dicez ki çocuğumuza seni ben ne zorluklarla elde ettimhiç biryere gitmek yok dizimin dibinden ayrılmayacaksın :))gelir geçer bu günler beterin beteri var.stresten uzak dur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

stres ımkansız malesef keske uyutsalardı 12 gun boyunca kızlar:)

senın tedavınde hayırlı sorunsuz sonuclanır ınsallah....gelip gecsin artik yok ben gectim valla kendimden ya

ayy ne guzel olurdu ya...ben bu tedaviden sonra narkozu sevmeye basladim sure az da olsa soyutlaniyorsun tum dusuncelerden

eveet:) anestezıden uyanıs halı ne guzel demı sancı olmasa sankı saatlerdır uyuyor gıbı:) esım dun dıyor kı (cok guldum sızınle de paylasım)
ya dıyor'' ya herseyı yapmıs bu adamlar nıye bu embrıyoyu orda tutan bır duzenek ıcat etmemısler'':):) dusunsenıze bızı ora alcıda gıbı protezlı:):) dururdum ben tutacaksa bu stresten ıyıdır:):)

senın tedavınde hayırlı sorunsuz sonuclanır ınsallah....gelip gecsin artik yok ben gectim valla kendimden ya

geçmemelisin kendinden bence titre ve kendine gel.bu olmazsa birdahaki sefere umudunu kaybetme benim birsürü arkadaşım var 15 yıldır deniyorlar yinede umutlarını hiç kaybetmediler.yüce rabim yazmışsa olacak biz elimizden geleni yapalımda gerisi için dua etmekten başka yapaack bişe yok ama kendimizi üzmeden.bu dünyaya bir kere geliyoruz.herşeyn acınında sevincinde tadını çıkartmak lazım

ayni seyi bizde gecen konustuk gulduk hatta...bence o teknikte cikarda biz gorurmuyuz bilemem ben aslinda tedavimde akupunktur istedim ama umutta yokmus maalesef,belki o zaman daha rahat gecerdi bu sure...

ayni seyi bizde gecen konustuk gulduk hatta...bence o teknikte cikarda biz gorurmuyuz bilemem ben aslinda tedavimde akupunktur istedim ama umutta yokmus maalesef,belki o zaman daha rahat gecerdi bu sure...

:)) neyse gerek kalmadan olsun ınsallah..dunyaaa ben bugun gıttım bır de test yaptım delı gıbı..sonuc 1.20 negatıf cıktı bır de oyle sıktım canımı..sonra merkesı aradık her halukarda negatıf cıkar 12.gunden once ımkansız sonuc dedıler..ama cumaya kadar ne kadar artar kı durduk yere kendı kendımı uzdum anlayacgın

canım mrb.nasılsın senin kaçıncı denemedndi ben arada bir girebiliyorum siteye işler yoğunda söylediysende unuttum vallaaa :)
iğnlerin belli bi saati varmı biliyomusun bide göbekten mi yapacaz ayyyyyyy
canım bu benim 3. denemem malesefönceki denemelerimde koldan ve göbekten vuruyodum biden kalçadan

kızlar az önce fecede gezerken bi yazı dikkatimi çekti çok hoşuma gitti ALLAH VERMİCEĞİ ŞEYİ HAYAL ETTİRMEZMİŞ kızlar bizde bol bol bebiş hayali kuralım

bugun kacıncı gunun kı senın,erken degil mi daha...ben 12. gune kadar beklemeyi dusunuyorum.esimle tartistim az once telefonda agladim bisuru bitanede sigara yaktim...ne olursa olsun artik inan benim hicbirseye gucum yok artik yaaaaaaaaa

canım bu benim 3. denemem malesefönceki denemelerimde koldan ve göbekten vuruyodum biden kalçadan

sizdeki problem neydi canim...birsey soracagim ilk tedavinden sonra negatifi gorunce neler hissettin? toparlanman nasil oldu...ben negatif olursa kendimden cok korkuyorum maf olurum sanirim

sizdeki problem neydi canim...birsey soracagim ilk tedavinden sonra negatifi gorunce neler hissettin? toparlanman nasil oldu...ben negatif olursa kendimden cok korkuyorum maf olurum sanirim

bugun kacıncı gunun kı senın,erken degil mi daha...ben 12. gune kadar beklemeyi dusunuyorum.esimle tartistim az once telefonda agladim bisuru bitanede sigara yaktim...ne olursa olsun artik inan benim hicbirseye gucum yok artik yaaaaaaaaa

evet erken cuma test gunum normalde...yaa lutfen hemen söndur sıgarayı bak vıcdan azabı cekersın canım oyle dusunme esıne kızıp bebısne zarar verıyor olabılırsın suanda bak...nasıl olsa barıscaksınız hallolucak sorunlar streslı donem bu tek bı sıgara ''acaba''n olmasınn

Cnm benim hicbisey olmuyo anirarak agliyosun kendini parcalayasin geliyo sonra benim gibi bole rahatca yazabiliyosun derdi veren Allah sabrinida dermaninida veriyo merak etme cnm ne ilkiz nede son olucaz her 7 kisiden 1 inin problemiymis hamile kalamamak o yuzden atlatiyosun bir sonrakine diyosun ben 2 basarisiz denemeden sonra bunlari yaziyorum yani:):):):)

sende sikma canini 9. gunde pozitif cikmasi cok az bir ihtimalmis zaten...insallah pozitifi gorursun ya,bende senden 2 gun sonra ogrenecegim,hem umutta olursun bana.

bende senin gibi guclu olurum insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…