- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.321
kızlar psıkolojınız ne durumda ? ben cok yoruldum artik bu surecten,beklemekten.sabahlari erkenden aciliyor gozum sonra uyuyamiyorum...icim daraliyor resmen.benim agrilarim hic bitmedi kasiK,bel,karin agrisi simdide goguslerim sisti damarlar fiskirdi her yerinden...ya adet olacagim yada bilemiyorum iste yaa...gercekten cok zormus bu yasadiklarimiz.3 ay oncesinde hayatim nasildi,mutlu olmak nasil bir duygu hele huzurla uyumak ve uyanmak,hatirlamiyorum.gozlerim surekli dolu dolu.umutsuz olmamaliyim biliyorum ama ah iste gelde anlat bunu icime.daha bugun 6. gunum bir bu kadar daha var beklenilmesi gereken gun.test tarihine kadar ben siyiririm sanirim.ALLAHIM SEN YARDIM ET,SABIR VER YALVARIRIM
canım benim hepimiz aynı durumdayız.benim ilk tedavim daha temmuzun 3 ünde başlıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa .ve sonunda hepimiz bebişlerimize kavuşacaz inşallah hayırlısıyla dönüp baktığımızda gülümsicez dicez ki çocuğumuza seni ben ne zorluklarla elde ettimhiç biryere gitmek yok dizimin dibinden ayrılmayacaksın :))gelir geçer bu günler beterin beteri var.stresten uzak dur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
canım benim hepimiz aynı durumdayız.benim ilk tedavim daha temmuzun 3 ünde başlıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa .ve sonunda hepimiz bebişlerimize kavuşacaz inşallah hayırlısıyla dönüp baktığımızda gülümsicez dicez ki çocuğumuza seni ben ne zorluklarla elde ettimhiç biryere gitmek yok dizimin dibinden ayrılmayacaksın :))gelir geçer bu günler beterin beteri var.stresten uzak dur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
stres ımkansız malesefkeske uyutsalardı 12 gun boyunca kızlar:)
ayy ne guzel olurdu ya...ben bu tedaviden sonra narkozu sevmeye basladim sure az da olsa soyutlaniyorsun tum dusuncelerden
Eki Görüntüle 451930 kızlar umutsuz olmayın rabbim bizede birgün nasip edecek inşallah
senın tedavınde hayırlı sorunsuz sonuclanır ınsallah....gelip gecsin artik yok ben gectim valla kendimden ya
stres ımkansız malesefkeske uyutsalardı 12 gun boyunca kızlar:)
eveet:) anestezıden uyanıs halı ne guzel demı sancı olmasa sankı saatlerdır uyuyor gıbı:) esım dun dıyor kı (cok guldum sızınle de paylasım)
ya dıyor'' ya herseyı yapmıs bu adamlar nıye bu embrıyoyu orda tutan bır duzenek ıcat etmemısler'':):) dusunsenıze bızı ora alcıda gıbı protezlı:):) dururdum ben tutacaksa bu stresten ıyıdır:):)
ayni seyi bizde gecen konustuk gulduk hatta...bence o teknikte cikarda biz gorurmuyuz bilememben aslinda tedavimde akupunktur istedim ama umutta yokmus maalesef,belki o zaman daha rahat gecerdi bu sure...
canım bu benim 3. denemem malesefcanım mrb.nasılsın senin kaçıncı denemedndi ben arada bir girebiliyorum siteye işler yoğunda söylediysende unuttum vallaaa :)
iğnlerin belli bi saati varmı biliyomusun bide göbekten mi yapacaz ayyyyyyy
:)) neyse gerek kalmadan olsun ınsallah..dunyaaa ben bugun gıttım bır de test yaptım delı gıbı..sonuc 1.20 negatıf cıktı bır de oyle sıktım canımı..sonra merkesı aradık her halukarda negatıf cıkar 12.gunden once ımkansız sonuc dedıler..ama cumaya kadar ne kadar artar kı durduk yere kendı kendımı uzdum anlayacgın
canım bu benim 3. denemem malesefönceki denemelerimde koldan ve göbekten vuruyodum biden kalçadan
canım bu benim 3. denemem malesefönceki denemelerimde koldan ve göbekten vuruyodum biden kalçadan
bugun kacıncı gunun kı senın,erken degil mi daha...ben 12. gune kadar beklemeyi dusunuyorum.esimle tartistim az once telefonda agladim bisuru bitanede sigara yaktim...ne olursa olsun artik inan benim hicbirseye gucum yok artik yaaaaaaaaa
sizdeki problem neydi canim...birsey soracagim ilk tedavinden sonra negatifi gorunce neler hissettin? toparlanman nasil oldu...ben negatif olursa kendimden cok korkuyorum maf olurum sanirim
evet erken cuma test gunum normalde...yaa lutfen hemen söndur sıgarayıbak vıcdan azabı cekersın canım oyle dusunme esıne kızıp bebısne zarar verıyor olabılırsın suanda bak...nasıl olsa barıscaksınız hallolucak sorunlar streslı donem bu tek bı sıgara ''acaba''n olmasınn
Cnm benim hicbisey olmuyo anirarak agliyosun kendini parcalayasin geliyo sonra benim gibi bole rahatca yazabiliyosun derdi veren Allah sabrinida dermaninida veriyo merak etme cnm ne ilkiz nede son olucaz her 7 kisiden 1 inin problemiymis hamile kalamamak o yuzden atlatiyosun bir sonrakine diyosun ben 2 basarisiz denemeden sonra bunlari yaziyorum yani:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?