haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

sende sikma canini 9. gunde pozitif cikmasi cok az bir ihtimalmis zaten...insallah pozitifi gorursun ya,bende senden 2 gun sonra ogrenecegim,hem umutta olursun bana.

inşallah canım ya ama deger cok dusuk gorunce umudum kalmadı 1.20 ne kdr yukselebılırkı kendım kaşındım ama..sabah yemedım ıcmedım gıttım hastaneye

bende senin gibi guclu olurum insallah canim

Valla cokta guclu diilim canim ama son 1 swnedir hepp tedavi o yuzden bi sure bise yapmicam benden de pgt istedi drum tabi o istedi diye hemen yaptirmiycam baska dra yazdim bahceci kliniginden tanidigimin druydu bana uzunca bir mail atmis saolsun 29 yasinda olmam pcolu olmam ve bir gebelik gecirmis olmam ki dusuk flnda diil kurtaj oldum demekki biz esimle cocuk sahibi olabiliyoruzu cikario ortaya ama su var ozamanlar kilom iyiydi ben 23 kilo aldim 13 unu verdim 10 kg daha vermem lazim bunu cozmeden baslamicam

bildigim kadariyla pgt daha garantili bir yontem degil mi? simdiki tedavini nerede yaptiracaksin canim...eger suleyman beyse sana cevabi veren o acayip rahat bi adam...benim doktorum kendisi.onun rahatligi zaman zaman beni cok rahatsiz etti.ne sorduysam bosver bilsen ne yapcan dedi durdu.rahim kalinligimi,embriyoda hucre sayisini vs hic soylemedi.ben cok memnun kalmadim bahceciden ama olmazsa dondurulmuslarim orda yine orda deneyecegim maalesef.beni yoran seylerden biride 1.5 aydir ablamdayim.Allah razi olsun cok ilgileniyor benimle ama esimden evimden uzagim,gerginligimi dahada artiriyor bu durum.bu arada bende 26 yasindayim bizdeki problem morfoloji ve hareket yavasligi :2:

Son düzenleme:
keske ama sımdı oncekı forumları okuyorum da mılletın 8.gun degerlerı bıle 100lerde cıkmıs anlamadım gıttı sanırım bazı tup bebek merkezlerı gun gun tahlıl yapıyormus

benimde anladigim kadariyla cogul gebeliklerde sanirim erken cikiyor testte.hic belirti varmi sende birde nerede yaptirdin tedavini

senin kaçıncı iğneydi canım???öğrenirsin inşallahh.ben bile ilk kontrolümdü ne kadar heyecanlandım kaç yumurtam var e2 im nasıl bilmem neeee

bugun ignelerin 10 ununcu gunu canim, bugun doktora gittim persembe tekrar randevu verdiler 8 tane demisti gecen gittigimde doktor,bugun baska bir doktor bakti kadindi fazla bisey demedi.
e2 ne canim anlamadim.

benimde anladigim kadariyla cogul gebeliklerde sanirim erken cikiyor testte.hic belirti varmi sende birde nerede yaptirdin tedavini

ben adanada yaptrıdım tedavımı prof dr turan cetın tup bebek merkezınde.. belırtıye gelınce once sen gıbıydım kasık agrısı gogus agrısı vs ama sımdı sadece kasık agrısı var onun dısında bıse yok..beta hcg degerlerı ıle ılgılı olan konuyu buldum yorum yazdım basa cıktı canım bakalım var mı benım gıbı

bugun ignelerin 10 ununcu gunu canim, bugun doktora gittim persembe tekrar randevu verdiler 8 tane demisti gecen gittigimde doktor,bugun baska bir doktor bakti kadindi fazla bisey demedi.
e2 ne canim anlamadim.

bugün gittiğinde kan tahlili yaptılar mı canım e2 değerine bakılıyor..benim de 7. iğnem oldu persembe kontrolüm var aynen

yakın bi arkadasım var burda görüştüğüm.günü geçti 2 gün felan geçen hafta kasık ağrısı bel ağrısı varmıs bilmem ne kaç gündür beni arayıp acaba hamilemiyimdir aayy olması da mümkün değilll sen iyi biliyosun bu konuları diyip duruyor.ya sonuçta benim ne için uğrastığım belli 1oğlu var o da korunurken olmus sonra yine habersiz hamile kalmıs düşük yapmıs bu da habersiz...ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinirden çatlıyorum bana arayıp sorması beni deli ediyo.ablaların var git onlara sor git hastaneye tahlil yaptır..aay çok sinirliyim su andaaa

hayirli olsun tedavin canim.10. gun opu olmuyormuydu,benim oyle olmustu ...

tesekkur ederim canim benim.opu kisiden kisiye gore degisiyomus.bir saat sonra 10 uncu ignemi vuracak esim.iki gun sonra ucuncu kontrol var belki o zaman catlatma ignemin ne zaman vurunacagimi soylerler.
senin ilk tedavinmi bizde de sorun erkek faktoru.
test gunune az kalmis insallah rabbim muradini verir sigara icme canim bu asamada.

evet tatlım ılk tedavım benım.2 temmuz test gunum ama gecmiyor iste gunler.bizim problemde erkek faktoru.ilk defa bugun bir tane ictim ama icmicem birdaha

bugün gittiğinde kan tahlili yaptılar mı canım e2 değerine bakılıyor..benim de 7. iğnem oldu persembe kontrolüm var aynen

ignelere baslayali beri iki kere kontrola gittim ikisinde de kan verdim ama sonuc monuc vermediler kanla ilgili.persembe yine kan ve ultrason var.bugun doktorbir kac yumurtamin gelismis oldugunu soyledi hatta ultrasondayken ekrana bende baktim yumurtalar uc yumurta bir yerde uc yerde
uclu yumurtalardan hep ikisi buyuktu digerleri kucuktu.kucuk olanlar sonradan gelisirmi acaba
dozajlar yine ayni devam.
opuya az kaldi bence buzdolabinda catlatma ignesi var iki kutu.ayni anda ikisimi vuruluyo acaba

evet tatlım ılk tedavım benım.2 temmuz test gunum ama gecmiyor iste gunler.bizim problemde erkek faktoru.ilk defa bugun bir tane ictim ama icmicem birdaha

canim kac yumosun toplanmisti igneler vurunurken sigara ictinmi ayiptir soylemesi ben dayanamiyom moralim bozuldukca yakiyorum esim bu aralar hep geziyo sinir ediyo beni
transferde icmem allahin izniyle

Cnm ben suan kalamis tip merkezinde tedavi oluyorum diger dondurulmuslarla olmaz ise eger memorial semra hanim ve ekibi ile yada bahceciyle devam edicem sanirim haftaya her ikisiylede gorusmem olucak bahcecide bana yazan dr guvenc karlikaya cok ilgilendi ztn araci vasitasiyla yazdim ona ama pgtyi yaptirmama su asamada gerek olmuycagini yazmis mailde benim oncelikle derdim kilo vermk nereye gidersem gideyim bu onume cikicak belli o yuzden 10 kg daha vermek istiyorum ama su kürleri bu arada yapmak istiyorum hayit tohumu sogan kuru iyi geliyomus ole duydum bakalim cnm buda bizim sinavimiz

canim kac yumosun toplanmisti igneler vurunurken sigara ictinmi ayiptir soylemesi ben dayanamiyom moralim bozuldukca yakiyorum esim bu aralar hep geziyo sinir ediyo beni
transferde icmem allahin izniyle

canim benim 15 yumurtam toplandi,8 i dollendi,5 i kaliteliydi,1 tane transfer oldu 4 tanesi donduruldu.igneler vurulurken her gun 1-2 tane sigara ictim.normalde gunde 10 tane icerdim ama tuttum cokta zorlanmadim.transferden sonra stresten dolayi cok zorlaniyorum,ilk defa bugun ictim bir tane :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…