- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.341
sende sikma canini 9. gunde pozitif cikmasi cok az bir ihtimalmis zaten...insallah pozitifi gorursun ya,bende senden 2 gun sonra ogrenecegim,hem umutta olursun bana.
bende senin gibi guclu olurum insallah canim
inşallah canım ya ama deger cok dusuk gorunce umudum kalmadı1.20 ne kdr yukselebılırkı kendım kaşındım ama..sabah yemedım ıcmedım gıttım hastaneye
Valla cokta guclu diilim canim ama son 1 swnedir hepp tedavi o yuzden bi sure bise yapmicam benden de pgt istedi drum tabi o istedi diye hemen yaptirmiycam baska dra yazdim bahceci kliniginden tanidigimrein druydu bana uzunca bir mail atmis saolsun 29 yasinda olmam pcolu olmam ve bir gebelik gecirmis olmam ki dusuk flnda diil kurtaj oldum demekki biz esimle cocuk sahibi olabiliyoruzu cikario ortaya ama su var ozamanlar kilom iyiydi ben 23 kilo aldim 13 unu verdim 10 kg daha vermem lazim bunu cozmeden baslamicam
keske gitmeseydin
ilk günün mü canım
keske ama sımdı oncekı forumları okuyorum da mılletın 8.gun degerlerı bıle 100lerde cıkmıs anlamadım gıttı sanırım bazı tup bebek merkezlerı gun gun tahlıl yapıyormus
bugun ignelerimin 10 ununcu gunu canim. senin de tedavin hayirli ugurlu olsun ilk tedavin mi?
senin kaçıncı iğneydi canım???öğrenirsin inşallahh.ben bile ilk kontrolümdü ne kadar heyecanlandım kaç yumurtam var e2 im nasıl bilmem neeee
benimde anladigim kadariyla cogul gebeliklerde sanirim erken cikiyor testte.hic belirti varmi sende birde nerede yaptirdin tedavini
bugun ignelerin 10 ununcu gunu canim, bugun doktora gittim persembe tekrar randevu verdiler 8 tane demisti gecen gittigimde doktor,bugun baska bir doktor bakti kadindi fazla bisey demedi.
e2 ne canim anlamadim.
bugün gittiğinde kan tahlili yaptılar mı canım e2 değerine bakılıyor..benim de 7. iğnem oldu persembe kontrolüm var aynen
kizlar benim hic e2 değerime filan bakmadilar :18:
hayirli olsun tedavin canim.10. gun opu olmuyormuydu,benim oyle olmustu ...
tesekkur ederim canim benim.opu kisiden kisiye gore degisiyomus.bir saat sonra 10 uncu ignemi vuracak esim.iki gun sonra ucuncu kontrol var belki o zaman catlatma ignemin ne zaman vurunacagimi soylerler.
senin ilk tedavinmi bizde de sorun erkek faktoru.
test gunune az kalmis insallah rabbim muradini verir sigara icme canim bu asamada.
bugün gittiğinde kan tahlili yaptılar mı canım e2 değerine bakılıyor..benim de 7. iğnem oldu persembe kontrolüm var aynen
evet tatlım ılk tedavım benım.2 temmuz test gunum ama gecmiyor iste gunler.bizim problemde erkek faktoru.ilk defa bugun birtane ictim ama icmicem birdaha
bildigim kadariyla pgt daha garantili bir yontem degil mi? simdiki tedavini nerede yaptiracaksin canim...eger suleyman beyse sana cevabi veren o acayip rahat bi adam...benim doktorum kendisi.onun rahatligi zaman zaman beni cok rahatsiz etti.ne sorduysam bosver bilsen ne yapcan dedi durdu.rahim kalinligimi,embriyoda hucre sayisini vs hic soylemedi.ben cok memnun kalmadim bahceciden ama olmazsa dondurulmuslarim orda yine orda deneyecegim maalesef.beni yoran seylerden biride 1.5 aydir ablamdayim.Allah razi olsun cok ilgileniyor benimle ama esimden evimden uzagim,gerginligimi dahada artiriyor bu durum.bu arada bende 26 yasindayim bizdeki problem morfoloji ve hareket yavasligi :2:
canim kac yumosun toplanmisti igneler vurunurken sigara ictinmi ayiptir soylemesi ben dayanamiyom moralim bozuldukca yakiyorum esim bu aralar hep geziyo sinir ediyo beni
transferde icmem allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?