haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

dondurulmuslarla olur insallah arkadasim.ben tedaviye baslamadan once 74 kiloydum,basladiktan sonra sIkintidan 65 kiloya dustum 1 ay icinde.boyumda 172 bu arada.ideal kiloma tam kavustum ama keske bu sekilde olmasaydi...

ozo canim sen pco luydun demii benim bir arkadasim var pcoluydu rahmide yarimdi.adetleride cok duzensizdi.6 kere tupbebek yapti sadece bir kere hamile kaldi onuda dusurdu. ben arkadasima hep dedim incir ve sogan kuru yap diye.bunlari uyguladi tam yeni tedaviye hazirlanirken normal yolla hamile kaldi.bence sende uygula faydasini muhakkak gorursun

dondurulmuslarla olur insallah arkadasim.ben tedaviye baslamadan once 74 kiloydum,basladiktan sonra sIkintidan 65 kiloya dustum 1 ay icinde.boyumda 172 bu arada.ideal kiloma tam kavustum ama keske bu sekilde olmasaydi...

Bende cnm 1.78 boyuma 75 kg idim 2 sene once 98 kiloya ciktim guc bela simdi 85 kgya dustum ama 75 olmam gerekio bakalim vericem bi sekilde su dukan diyetini bi yapabilirsem cok iyi olcak

Cnm iste sogan kurunu adete 15 gun kala gunde 2 kere incir kurunude regliden itibaren 21 gun yapmaliymisim ama benim simdi reglim belli diilki gelicekmi gelmicekmi bilmedigim icin ne kdr yapmaliyim bilmiyorum

Cnm iste sogan kurunu adete 15 gun kala gunde 2 kere incir kurunude regliden itibaren 21 gun yapmaliymisim ama benim simdi reglim belli diilki gelicekmi gelmicekmi bilmedigim icin ne kdr yapmaliyim bilmiyorum

bu kurler ayni anda yapilmiyo ben boyle biliyorum adet dongulerin eminim duzene girecektir muhakkak uygula.adet bittikten sonra baslanip 15 gun uygulaniyo diye biliyorum ama sen yinede bir arastir canim. incir kurunude adetliyken bile kullanabilirsin

sizdeki problem neydi canim...birsey soracagim ilk tedavinden sonra negatifi gorunce neler hissettin? toparlanman nasil oldu...ben negatif olursa kendimden cok korkuyorum maf olurum sanirim
canım ben ilk denememde hamile kaldım düşük yaptım 2.5 aylık düşükten sonra çok üzüldüm depresyon geçirdim çok zor zmanlardı bir süre ara verdim daha sonra 2. denememi yaptım negatif alınca aslında ilk seferki kadar üzülmedim çünkü düşük yaptığımda çok isyan ettim allah af etsin ikincide gerçekten çok çabuk atlattım çünkü sağlığın nekadar önemli olduğunu anladım düşük rabbim kimseye vermesin şimdide kendimi herrşeye hazırlıyorum olumsuz olsada üzmicem kendimi ben elimden geleni yapıyorum verecek olan mevlam canım sende kendini herşeye hazır tut ve sakın gücünü kaybetme aslında okadar çok ki yazmak istediğim rabbim hayırlı evlat versin

herkese i geceler negatif sonuç alan arkadaşlarıma inşallah bi daha ki sefere pozitif sonuç alırsınız demekten başka bişiy gelmiyor bu son acınız olsun hepiniz için transferi olan arkadaşlara da bol bol dua ediyorum umut olun bizlere diye neyse kendimden bahsedeyim kimse ecebru vardı dr a gitcekdi ne oldu die sormamış beni ben yinede dün olanları yazayım azcık nur topu gibi kistciğim oluşmuş tüpe bu ay ara verdik önümüzdeki aya kaldı doğum kontrol hapı verdi onu içiyorum eriticekmiş öye söyledi dr um bakalım durum neyi göstercek dün canım cok sıkıldı ama herşeyde vardır bi hayır dedik

iyi geceler tatlım nasılsın ya ben senle tel de çok konuşamadım misafirim vardı senden sonra bende başladım dkh dedim bendede oluşursa kist diye çünkü bende endometriyozis var çıkolata kisti şimdi temiz ama oluşur diye korktum dr verdi bana kullan dedi ama benim adetim hiç olmuyor leke şeklinde geliyor o yüzden kullanmicaktım

encan leke seklinde hergun kan renginde lekelenmelerin oluyomu benim ablamda boyleymis adet gorur gibi lekeleniyomus

günaydın arkadaşlar dün opum oldu 6 yumurta toplandı üçü iptal kalan üçüde çok kaliteli değil şimdi merkezi aradım bir tanesi döllenmiş yarına kadar bölünmesi artarsa hemen transfer edicekler arkadaşlar çok dua edin lütfen ben sizleri dualarımdan eksik etmiyorum rabbim hayırlısını versin...

Merhaba canım ben de hazıranda baslayacagım dıye doktora gıttım kıstler varmıs
Bana da dogum kontrol hapı verdıı dun sonuncusunu ıctım sımdı 2 temmuzda adet
Olmayı beklıyorum bakalım bu ay baslayabılce mıyım cok dogru soylemıssın herseyde
Bı hayır vardır ben de ılk basta moralım bozulmustu ama sonra senın gıbı
Dusunup sakınlestım herseyın hayırlısı senın de hayırlısı olsun ben baslarsam
Tedavıye yazarım kıstlerımız gıder de hayırlısıyla baslarız tedavılerımıze ınsallah

encan leke seklinde hergun kan renginde lekelenmelerin oluyomu benim ablamda boyleymis adet gorur gibi lekeleniyomus
yok tatlım benim adetlerim çok düzenli adet dışındada hiç lekelenmem olmuyor sadece doğumkontrol hapı kullanınca inan bana siyaha yakın kanamam oluyor heralde kist eriyor canım ablanın kistleri çokmu büyük ben böylebi sorun yaşamadım sadece çok adet ağrısı çekiyorum ağrısız günüm geçmiyor

Allah yardımcın olsun canım emeğinin karşılığını versin Allah. inşAllah sağlıklı bir embriyon olur ve annesini göbişine konur.

“Henüz seni kollarıma almadım ama inan bana pudra kokun bile içime işledi birden.. Sana aşık oldum hayalimdeki bebek... Eğer bir gün doğarsan, gözlerinle bana masum masum bakarsan, bil ki, annen hep sende kalacak... Senin minik yüreğinde, minik el ve ayaklarında, minik hecelerinde...

Ne zaman büyürsün, ne zaman konuşursun ve bana ne zaman sevgini sunarsın bilmem ama bildiğim en gerçek şey, ben sana hazırım bebeğim...

İlk adımını, ilk gülümsemeni, ilk ağlamanı, ilk agularını duymaya o kadar hevesliyim ki anlatamam... Hadi gel bebeğim annen sana dünden razı... Hayatımı şimdiden sana göre planladım bile... Sen ne hissedersen, bil ki, ben de aynı duyguları içimde taşımaya yeminliyim... Gönüllüyüm...

Seninle yapmak istediğim o kadar şey var ki anlatamam yaşamamız lazım... Seni içimde yeşertip büyütmek heyecanı sardı şimdi içimi, dışımı... Tüm benliğimi... Annelik zamanı sanırım... Hadi gel Ela bebek annen tam burada, yüreğinde seni bekliyor... Büyük bir sabırsızlıkla...”

merhaba arkadaşlar,
neredeyse 1 senedir foruma uğramıyorum,geçen sene bu zamanlar aşılama bölümünün müdavimiydim ,tüm yaz tatilim 3 aşılama yaptırmayla geçti malesef olumlu hiçbir sonuç alamadım,tüp bebeğe geçtik,en yakın merkez olduğu içinde adana başkenti düşündük,özel bir merkeze daha gittik ama içimize sinmedi,konferanstı ilk muayeneydi derken,rahimde çökme gördüler,ve gördükleri rahim filmi nerdeyse 4-5 yıllık bir filmdi ve ben o filmi 4 ayrı dr göstermiştim,kardeşim biri farketmez mi ya,bu sarkma yani duvar bebeğin gelişimin,tutunmasını beslenmesini engellermiş,%25 gebe kalmamana neden olabilir dediler ki bi kalbi atmadığı için kürtaj olmuşluğum var,kendime mi kızayım,drlara mı kızayım bilemeden yattım ameliyat masasına
sonrasında 3 ay sonra tüp bebek işlemlerine başladık,pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve bittim arkadaşlar,böyle bir acı ne yaşadım ne gördüm,2 gün kendime gelemedim resmen
ben pcoluyum yani normelde yumurta üretmeyen ben hormon iğnelerine aşırı tepki veriyorum,38 tane yumurta toplanmış,salı günü aradıklarında 22 tanesinin istenilen büyüklükte olduğunu ve döllenme sonucunda 15 tane embriyo elde ettiklerini söylediler,bugün sabah tekrar aradılar yarın transfer için çağırıyorlar,bölünmeler devam ediyormuş 15 tane embriyo duruyormuş hala,yüce Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmaz inşallah,herşeyin hayırlısı diyorum,

Amiinnn maşallah diyorum rabbim inş. hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder ne kadar çok yumurtan oluşmuş üçüncü gün transferi olucak dimi Allah nasip ederse benimde yarın transferim olucak...

Amiinnn maşallah diyorum rabbim inş. hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder ne kadar çok yumurtan oluşmuş üçüncü gün transferi olucak dimi Allah nasip ederse benimde yarın transferim olucak...

aslında canım ben 5. gün tarnsferini beklerler diye düşümüştüm ama sabah arayıp çağırdılar işte,normalde hemşire büyük bi ihtimal 5. gün tarnsferi olur demişti ama bilemiyorum artık evet benim de yarın tarnsferim saat 11 de hastanede olun dediler,bugün antibiyotiğe son veriyorum,sabah jelimi muhakkak uygulayıp gelmemi söylediler ve tabi idrara sıkışık olarak gitmem gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…