haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

allah emeklerini boşa çıkartmasın inşalah istediğin sonucu alırsın . bişey sormak istiyorum yumurta büyütmek için kullandığın ilacın adı ve dozu neydi. oldukça fazla yumurtan olmuş.:)

bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inş. benim transferim kesin belli değil sabah 9 da belli olucak bölünmeye bağlı istedikleri kalitede bölünme olursa yarın ikide transfer gerçekleşicek olmazsa bilmiyorum yine iptalmi olur tedavi devammı eder hiç bilmiyorum hayırlısını diliyorum...

transfer asamasini yasamis arkadaslara bir sorum var.
transfere giderken idrara sikisik gitmek gerekiyomus ben bunu anlamadim dogrusu? birde su icmek gerekiyomus evde icipmi gidicez

transfer asamasini yasamis arkadaslara bir sorum var.
transfere giderken idrara sikisik gitmek gerekiyomus ben bunu anlamadim dogrusu? birde su icmek gerekiyomus evde icipmi gidicez

canm hastahaneye giderken yolda icmeye baslyosun hastahaneye wardgndada zaten sıkışıyosun su icmektn :)))

canım değerim düştü 52,9 bebeğim daha yerleşemeden gitti çoookk üzgünüz ama RABBİM OL demeyince olmuyor işte

benim isim zor o zaman yaa ben cok wc ye cikarim normalde her 10 dakkaya bir nerdeyse napicam ben bilmiyorum allah yardimcim olsun

canım ben de senın gıbıydım evde basla dedıler bır de mahvoldum valla..amelıyathane zaten soguk ıster ıstemez sıkısıyorsun 4 defa wc ye gıttım bır de heyecan etkısı de var..hatta o kadar su ıcımısım kı bır de sonda taktılar bana bırazını bosaltmak ıcın en son:):) sen orda ıc yetıyor:):)hıc evde baslama

tamam canim oyle yaparim.senin transferin kacinci gunu? nerde tedavi oluyorsun?

merhaba kızlar,
yine benn
bugun adetımın ılk gunu cuma gunu bende başlıyorum tedavıye Allahın ıznıyle..
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun...

hayırlı olsun ben de bugün gittim dr a tüp bebek olacağını söylediler ben de adetimi bekliyorum yakın bi zaman da olmam gerekiyo. amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

merhaba kızlar,
yine benn

hayırlı olsun ben de bugün gittim dr a tüp bebek olacağını söylediler ben de adetimi bekliyorum yakın bi zaman da olmam gerekiyo. amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

merhaba kızlar,
yine benn

keske ama sımdı oncekı forumları okuyorum da mılletın 8.gun degerlerı bıle 100lerde cıkmıs anlamadım gıttı sanırım bazı tup bebek merkezlerı gun gun tahlıl yapıyormus

canım ama 5 gün tranferiyse 10. günde test yapılıyor onda çıkabilir ikiz gebeliklerde çok yükseliyor çıkabilir seninki geç tutunmuş daha yükselecek olabilir 4 gün az bi zaman değil... bildiğim kadarıyla herkes meraktan yapıyor testleri tüp bebek merkezleri gün gün yapmaz pek...

cuma gunu tes gunum canım..adanada tedavı goruyorum turan cetın tup bebek merkezınde..senın tedavı nerede bu arada?

hayrli olsun arkadasim insallah rabbim muradimizi verir hepimizin.ben brukselde yasiyorum bende umut tup bebek merkezinde dusunuyordum ama maddi imkanimiz suan yetmiyo brukselde sigortamiz tedaviyi karsiliyo sadece tedavi sonunda doktorlarin yaptigi islem parasini veriyoruz.
bugun ignelerimin 11 gunu yarin kontrolum var belki yarin belli olur opu tarihi.allahtan burda tupbebek yapmak icin rapor filan aramiyolar bu yonden sansliyim
cuma gunu insallah senin icin en mutlu gun olur dualarla insallah

mrb kızlar...yarın saat 11 de benim de yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum nasıl oluyor bilmiyorum ya stresten diş agrısı başladı..hemşirem sadece parol kullanabileceğimi söyledi...hepiniz ne olur dua edin inş. rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz..aminn..

cok sagol canımAllah razı olsun.. ınsallah rabbım burdakı herkesın gonlunun muradını versın...senın de ıslemlerın kolayca hallolsun ınsallah agrısız acısız!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…