- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.381
merhaba arkadaşlar,
neredeyse 1 senedir foruma uğramıyorum,geçen sene bu zamanlar aşılama bölümünün müdavimiydim ,tüm yaz tatilim 3 aşılama yaptırmayla geçti malesef olumlu hiçbir sonuç alamadım,tüp bebeğe geçtik,en yakın merkez olduğu içinde adana başkenti düşündük,özel bir merkeze daha gittik ama içimize sinmedi,konferanstı ilk muayeneydi derken,rahimde çökme gördüler,ve gördükleri rahim filmi nerdeyse 4-5 yıllık bir filmdi ve ben o filmi 4 ayrı dr göstermiştim,kardeşim biri farketmez mi ya,bu sarkma yani duvar bebeğin gelişimin,tutunmasını beslenmesini engellermiş,%25 gebe kalmamana neden olabilir dediler ki bi kalbi atmadığı için kürtaj olmuşluğum var,kendime mi kızayım,drlara mı kızayım bilemeden yattım ameliyat masasına
sonrasında 3 ay sonra tüp bebek işlemlerine başladık,pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve bittim arkadaşlar,böyle bir acı ne yaşadım ne gördüm,2 gün kendime gelemedim resmen
ben pcoluyum yani normelde yumurta üretmeyen ben hormon iğnelerine aşırı tepki veriyorum,38 tane yumurta toplanmış,salı günü aradıklarında 22 tanesinin istenilen büyüklükte olduğunu ve döllenme sonucunda 15 tane embriyo elde ettiklerini söylediler,bugün sabah tekrar aradılar yarın transfer için çağırıyorlar,bölünmeler devam ediyormuş 15 tane embriyo duruyormuş hala,yüce Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmaz inşallah,herşeyin hayırlısı diyorum,
aslında canım ben 5. gün tarnsferini beklerler diye düşümüştüm ama sabah arayıp çağırdılar işte,normalde hemşire büyük bi ihtimal 5. gün tarnsferi olur demişti ama bilemiyorum artık evet benim de yarın tarnsferim saat 11 de hastanede olun dediler,bugün antibiyotiğe son veriyorum,sabah jelimi muhakkak uygulayıp gelmemi söylediler ve tabi idrara sıkışık olarak gitmem gerekiyormuş
transfer asamasini yasamis arkadaslara bir sorum var.
transfere giderken idrara sikisik gitmek gerekiyomus ben bunu anlamadim dogrusu? birde su icmek gerekiyomus evde icipmi gidicez
transfer asamasini yasamis arkadaslara bir sorum var.
transfere giderken idrara sikisik gitmek gerekiyomus ben bunu anlamadim dogrusu? birde su icmek gerekiyomus evde icipmi gidicez
merhaba benimde 9 haziran transfer 21 haziranda test günümdü o gün beta hcg 600 çıkarken 2 gün sonra 875 çıktı % 45 civari bi yükseliş ve düşüktü bende çok üzüldüm bugüne kadar zaman geçmek bilmedi bugün tekrar testi yenilediğimizde 1585 e yükselmiş çok şükür, o yüzden korkma bence inşallah seninde yükselir 2 gündür devamlı takip ediyorum bu şekilde olupta yükselen var canım umudunu kaybetme bence... çarşamba sonucunu bildirirsin
canm hastahaneye giderken yolda icmeye baslyosun hastahaneye wardgndada zaten sıkışıyosun su icmektn :)))
benim isim zor o zaman yaa ben cok wc ye cikarim normalde her 10 dakkaya bir nerdeyse napicam ben bilmiyorum allah yardimcim olsun
canım ben de senın gıbıydım evde basla dedıler bır de mahvoldum valla..amelıyathane zaten soguk ıster ıstemez sıkısıyorsun 4 defa wc ye gıttım bır de heyecan etkısı de var..hatta o kadar su ıcımısım kı bır de sonda taktılar bana bırazını bosaltmak ıcın en son:):) sen orda ıc yetıyor:):)hıc evde baslama
merhaba kızlar,
yine benn
bugun adetımın ılk gunu cuma gunu bende başlıyorum tedavıye Allahın ıznıyle..
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun...
merhaba kızlar,
yine benn
merhaba kızlar,
yine benn
keske ama sımdı oncekı forumları okuyorum da mılletın 8.gun degerlerı bıle 100lerde cıkmıs anlamadım gıttı sanırım bazı tup bebek merkezlerı gun gun tahlıl yapıyormus
tamam canim oyle yaparim.senin transferin kacinci gunu? nerde tedavi oluyorsun?
cuma gunu tes gunum canım..adanada tedavı goruyorum turan cetın tup bebek merkezınde..senın tedavı nerede bu arada?
hayrli olsun arkadasim insallah rabbim muradimizi verir hepimizin.ben brukselde yasiyorum bende umut tup bebek merkezinde dusunuyordum ama maddi imkanimiz suan yetmiyo brukselde sigortamiz tedaviyi karsiliyo sadece tedavi sonunda doktorlarin yaptigi islem parasini veriyoruz.
bugun ignelerimin 11 gunu yarin kontrolum var belki yarin belli olur opu tarihi.allahtan burda tupbebek yapmak icin rapor filan aramiyolar bu yonden sansliyim
cuma gunu insallah senin icin en mutlu gun olur dualarla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?