haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

dis agrin icinmi parol verdi doktorun benimde disimde kist var ama hic agri kesici kullanmiyom agriyan disine kekik koy agrisini alir
hayirli olsun bu arada tedavin

kesinlikle canım nasip kısmet.. Allahım senin de yüzünü güldürür inşallah.. arkadaşım kafama taktığımı düşünüyor ama sende biliyosun süreç o kadar yavaş ve sabırla beklemen gerekiyor ki insan ister istemez düşünüyor.. hele böyle bir dönemeçten geçerken.. biraz akışına bırakmayı başarmaya çalışıyorum..

kesinlikle canım nasip kısmet.. Allahım senin de yüzünü güldürür inşallah.. arkadaşım kafama taktığımı düşünüyor ama sende biliyosun süreç o kadar yavaş ve sabırla beklemen gerekiyor ki insan ister istemez düşünüyor.. hele böyle bir dönemeçten geçerken.. biraz akışına bırakmayı başarmaya çalışıyorum..

bu arada fazla tıklamışım cevabım birkaç kez arka arkaya olmuş affedersiniz...

çok teşekkürler canım, inşallah sende muradına erersin..

benim de 2.denemem ilkinde 5-6 yumurta vardı, 2'si döllenmiş ve transferi yapılmıştı.. herşey yolunda gidiyordu ama sonuç negatif çıktı.. dediğin gibi bu defa başaracağız..

canım hayırlısı olsun.. ilkinde bende korkmuştum ama narkoz verdikleri için hiç birşey hissetmemiştim.. şimdi benimde ikinci denemem yumurtalar toplandı sadece bir yumurta bulunabildi, bekliyoruz..
sana faydası olur mu bilemedim bende diş ağrısı için diş doktoruma danışmıştım.. kullandığım ilaçların dişlerimizi de hassaslaştırdığı eğer ağrı sürerse tuzlu su ile gargara yapmamı önermişti..

gonal-f 150 ile başladım,4 gün sonra 187,5 çıkarttılar 5 günde o dozda kullandım

Merhaba canım yumurtaların toplanırken narkoz vermedıler mı sana
Ben de korktum sımdı narkozla bıle mı dayanamadın burda kızlar hep uyudum
Bısey hıssetmedım dıyorlar ınsallah emeklerının karsılıgını alırsın hepımız alırız
O kadar acı cekıyo ınsan ben daha muayenede bıle tırsıyorum Allah yardımcımız
Olsun

nur_efsan ve tatlum size çok teşekkür ederim biraz iyiyim galiba stresten böyle olduk ..ya çok endişeliyim yarın çok agrı olacak mı uyanınca acaba pazar gibi de transfer düşünüyor doktor inş. rabbim en güzel mutlulukları yaşatsın bebişlerimizle bizlere...amin..bende gonaf f 450 ve cetrotide kullandım 8 gün boyunca gonal f 225 kullandım son 4günde cetrotide kullanıdrdı doktor bakalım kızlar dualarınızı bekliyorum..birde embriyo izleme yöntemiyle tüp bebeğim yapılacak herkese tavsiye ederim %10-15 artırıyor muş başarıyı arkadaşlar.

Selam Arkadaşlar
Salı günü transferim yapıldı
2 tane koydular. :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bakalım heyecanla bekliyoruz sonucu

insallah guzel haberler alırsın cnm opuda öle cok agrı hıssetmıosun sonrasında yanı embrio izleme yöntemi nedir cnm anlatırsan sevınırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…