- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.401
mrb kızlar...yarın saat 11 de benim de yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum nasıl oluyor bilmiyorum ya stresten diş agrısı başladı..hemşirem sadece parol kullanabileceğimi söyledi...hepiniz ne olur dua edin inş. rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz..aminn..
allah emeklerini boşa çıkartmasın inşalah istediğin sonucu alırsın . bişey sormak istiyorum yumurta büyütmek için kullandığın ilacın adı ve dozu neydi. oldukça fazla yumurtan olmuş.:)
canım veren Allah verıyo bak benım 16 tane yumurtam vardı 12ye dustu 8e dustu son 6 kaldı blastosıst transferı ılkınde 2 kondu tutmadı sora 2 kondu yıne persembe gunu negatıf aldık cnm demekkı gunum gelmemiş benim.... dıycegım sukı nasip olucagı varsa oluyo yoksada benım gıbı ölsen gebersen olmuyo o yüzden ne kendını dınle nede başka bıse sadece kaderını yaşa....
canım veren Allah verıyo bak benım 16 tane yumurtam vardı 12ye dustu 8e dustu son 6 kaldı blastosıst transferı ılkınde 2 kondu tutmadı sora 2 kondu yıne persembe gunu negatıf aldık cnm demekkı gunum gelmemiş benim.... dıycegım sukı nasip olucagı varsa oluyo yoksada benım gıbı ölsen gebersen olmuyo o yüzden ne kendını dınle nede başka bıse sadece kaderını yaşa....
kesinlikle canım nasip kısmet.. Allahım senin de yüzünü güldürür inşallah.. arkadaşım kafama taktığımı düşünüyor ama sende biliyosun süreç o kadar yavaş ve sabırla beklemen gerekiyor ki insan ister istemez düşünüyor.. hele böyle bir dönemeçten geçerken.. biraz akışına bırakmayı başarmaya çalışıyorum..
Geçmiş olsun canım moralini bozma bize gereken tek sğlıklı yumurta inşallah embriyon oluşur ve tranferin yapılır. Unutma 1 0'dan büyüktür.
3 kez tüp bebek denedim 3. bu ayın başındaydı ve 2 folikül vardı 2 si de boş çıktı. 4. deneme ay sonu hayırlısıyla bu sefer başaracağız.
mrb kızlar...yarın saat 11 de benim de yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum nasıl oluyor bilmiyorum ya stresten diş agrısı başladı..hemşirem sadece parol kullanabileceğimi söyledi...hepiniz ne olur dua edin inş. rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz..aminn..
gonal-f 150 ile başladım,4 gün sonra 187,5 çıkarttılar 5 günde o dozda kullandım
evet canım çok tatlı bende bayıldım topik renklensin bizede pozitiflik olsun diye paylaşıyorum arada rabbim sanada enkısa zamanda böyle güzel bi kız versin inşallahben burdayım. bu kız çok tatlı ya
evet canım çok tatlı bende bayıldım topik renklensin bizede pozitiflik olsun diye paylaşıyorum arada rabbim sanada enkısa zamanda böyle güzel bi kız versin inşallah
bende hep bi oğlum olsun isterim inşallah tatlım az kaldı bebişlerimize kavuşmayaaminn. hep kızım olsun isterim zaten. hepimize versin inş.
bende hep bi oğlum olsun isterim inşallah tatlım az kaldı bebişlerimize kavuşmaya
nur_efsan ve tatlum size çok teşekkür ederim biraz iyiyim galiba stresten böyle olduk ..ya çok endişeliyim yarın çok agrı olacak mı uyanınca acaba pazar gibi de transfer düşünüyor doktor inş. rabbim en güzel mutlulukları yaşatsın bebişlerimizle bizlere...amin..bende gonaf f 450 ve cetrotide kullandım 8 gün boyunca gonal f 225 kullandım son 4günde cetrotide kullanıdrdı doktor bakalım kızlar dualarınızı bekliyorum..birde embriyo izleme yöntemiyle tüp bebeğim yapılacak herkese tavsiye ederim %10-15 artırıyor muş başarıyı arkadaşlar.
Selam Arkadaşlar
Salı günü transferim yapıldı
2 tane koydular. :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bakalım heyecanla bekliyoruz sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?