haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Bende sizinleyim bugün transferim var ne olur dua edin ilk denemem inşallah hepimiz emeklerimizin karşılğını alırız

amin canım Rabbim yardımcımız olsun hepimiz umut içinde bekliyoruz birbirimizi tanımasakta anlayabiliyoruz. bizi en iyi biz biliriz. son zamanlarda her gün takip ediyorum ve herkese dua ediyorum Allah bizleri de yakın zamanda evlat sevgisiyle buluştursun inşallah...

Arkadaşlar trasferden sonra dr progynex diye kalçadan yapılan iğne verdi.
Ama iğne beni mahvetti kalçam bacağım çok agrıyor.
Dr aradım olabilir dedi sizlerdede oldumu acı

selam kizlar bugun doktora gittim ultrason ve kan testi. 4 tane yumosum gelismis digerleri gelismemis. ilk ultrasonda 8 yumos var demisti dr.
ben tedavinin en basindan beri MENOPUR 150 ile devam ettim ve dozajlar hic degismedi.bugun cetrotide diye ignem bitti hemsire receteye yazmadi belki opuya alabilirlermis yada ignelere devam bugun 12 inci gun ignelerimin. esimde bana cok kizdi sigara iciyon yumurtan az cikti diyo

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.inşallah bebişlerimi alıp gelmişimdir sağlıkla sıhhatle....dün transferim yapıldı çok şükür doktor sorun yok dedi..rabimm hayırlı haberlerle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...ilaçlar beni mahvediyorr...sanki uçak kalkarken başınız bir hoş olurya kafam aynen öyleeee uçuyorummm gibiyimmm....dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun sizlerden..rabimm hepimize emeklerimizin karşılığını versin inşallah...çooooooooooook öpüyorum hepinizi....bu arada tefriciyeyi okuyamam demiştim 300 tane okudummmmmmmmm sıradaki arkadaşa.................

canım hoşgeldin herşeyin yolunda gitmesine sevindim inşallah pozitifide beraber alıcaz burda kutlamanın hası olacak inşallah

selam kızlar bende doktordan geldim yumoşlar büyümüşler.en büyüğü 20 en küçüğü 15 diye sıralanan bir sürü yumoş var e2 >3000 çıktı çok iyi dediler geçenki 1100 dü.iğnelerden kurtuldum son iğneyi yaptılar bugün.yarın gece çatlatma iğnesi pazar 12.30 da opu var inşallllaahhhh.Allah ım sana şükürler olsun yarabbim kısa sürdü büyütme işlemi.doktor 2 embriyo koyacağını söyledi..çok mutluyum inşallah sonuca kadar böyle devam eder....

ne guzel canim insallah sonuda boyle guzel olur.bende bugun gittim ultrasona yumoslardan sadece 4 tanesi gelismis dedi.bu sefer yine gormedigim bir doktor ve suratsiz doktor azarladi surat asti ben ignelere senden once basladim halada devam edicem heralde daha opum belli degil
ne guzel sonucu tam ogrenebiliyosun ne yazikki burda boyle degil. kac kere kan verdim sonucun su demediler.
insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz eger burda sonuc alamazsam turkiyede dusunuyorum
bu arada nerde tedavi goruyodun sen? tedavin ne kadar tuttu?

canım ben türkiyede elazığda yasıyorum.burada tedavi görüyorum doktorumdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.bende pco var zaten yumurta sayımın fazla olması da bundan dozajım da yüksekti benim gonalf 300 kullandım.ilaçlara 1000 tl merkeze de 3500 tl verdim.4500 tl yani.transferden sonraki ilaçları kendin alacaksın dedi devlet öder sanırım bı kısmını çok tutmaz diye düşünüyorum...
sende sıkma canını kaliteli olsun da yumoslar sayı hiççç önemli değilll...inşallah pozitif sonuçlar alırız canım yaa

benim dozaj azdi ic arttirmadi doktor belkide ilk tedavim oldugu icin boyle oldu hayirlisi bakalim
insallah canim benim allahim yardimcimiz olsun pespese pozitif sonuc aliriz insallah

benim dozaj azdi ic arttirmadi doktor belkide ilk tedavim oldugu icin boyle oldu hayirlisi bakalim
insallah canim benim allahim yardimcimiz olsun pespese pozitif sonuc aliriz insallah

canım dozajı yumurtalığın durumuna göre belirliyolar seninkine uygun olan o doz demekkii...inşallah pozitif haberlerini patlatırıızzz:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…