- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.421
Selam Arkadaşlar
Salı günü transferim yapıldı
2 tane koydular. :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bakalım heyecanla bekliyoruz sonucu
hayırlısı olsun canım bol şanslar diliyorumm
hayırlı olsun tatlım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazSelam Arkadaşlar
Salı günü transferim yapıldı
2 tane koydular. :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bakalım heyecanla bekliyoruz sonucu
hayırlı olsun tatlım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz
canım bak bi kızınvar negüzel onada güzelbi kardeş gelir inşallahTeşekkür ederim canım.
İnşaallah babasını ablasını beni bırakmazlar.
Normalde 1 tane koyuyorlarmış 2 tane koyuldu bakalım hayırlısı
Bende sizinleyim bugün transferim var ne olur dua edin ilk denemem inşallah hepimiz emeklerimizin karşılğını alırız
Bende sizinleyim bugün transferim var ne olur dua edin ilk denemem inşallah hepimiz emeklerimizin karşılğını alırız
canim hayirli ugurlu olsun transferin
günaydın bende transferim bugün inş. hayırlı haberler alırız...
canım hoşgeldin herşeyin yolunda gitmesine sevindim inşallah pozitifide beraber alıcaz burda kutlamanın hası olacak inşallahSelam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.inşallah bebişlerimi alıp gelmişimdir sağlıkla sıhhatle....dün transferim yapıldı çok şükür doktor sorun yok dedi..rabimm hayırlı haberlerle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...ilaçlar beni mahvediyorr...sanki uçak kalkarken başınız bir hoş olurya kafam aynen öyleeee uçuyorummm gibiyimmm....dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun sizlerden..rabimm hepimize emeklerimizin karşılığını versin inşallah...çooooooooooook öpüyorum hepinizi....bu arada tefriciyeyi okuyamam demiştim 300 tane okudummmmmmmmm sıradaki arkadaşa.................
selam kızlar bende doktordan geldim yumoşlar büyümüşler.en büyüğü 20 en küçüğü 15 diye sıralanan bir sürü yumoş var e2 >3000 çıktı çok iyi dediler geçenki 1100 dü.iğnelerden kurtuldum son iğneyi yaptılar bugün.yarın gece çatlatma iğnesi pazar 12.30 da opu var inşallllaahhhh.Allah ım sana şükürler olsun yarabbim kısa sürdü büyütme işlemi.doktor 2 embriyo koyacağını söyledi..çok mutluyum inşallah sonuca kadar böyle devam eder....
ne guzel canim insallah sonuda boyle guzel olur.bende bugun gittim ultrasona yumoslardan sadece 4 tanesi gelismis dedi.bu sefer yine gormedigim bir doktor ve suratsiz doktor azarladi surat asti ben ignelere senden once basladim halada devam edicem heralde daha opum belli degil
ne guzel sonucu tam ogrenebiliyosun ne yazikki burda boyle degil. kac kere kan verdim sonucun su demediler.
insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz eger burda sonuc alamazsam turkiyede dusunuyorum
bu arada nerde tedavi goruyodun sen? tedavin ne kadar tuttu?
benim dozaj azdi ic arttirmadi doktor belkide ilk tedavim oldugu icin boyle oldu hayirlisi bakalimcanım ben türkiyede elazığda yasıyorum.burada tedavi görüyorum doktorumdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.bende pco var zaten yumurta sayımın fazla olması da bundan dozajım da yüksekti benim gonalf 300 kullandım.ilaçlara 1000 tl merkeze de 3500 tl verdim.4500 tl yani.transferden sonraki ilaçları kendin alacaksın dedi devlet öder sanırım bı kısmını çok tutmaz diye düşünüyorum...
sende sıkma canını kaliteli olsun da yumoslar sayı hiççç önemli değilll...inşallah pozitif sonuçlar alırız canım yaa
benim dozaj azdi ic arttirmadi doktor belkide ilk tedavim oldugu icin boyle oldu hayirlisi bakalim
insallah canim benim allahim yardimcimiz olsun pespese pozitif sonuc aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?