- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.441
selam kızlar bende doktordan geldim yumoşlar büyümüşler.en büyüğü 20 en küçüğü 15 diye sıralanan bir sürü yumoş var e2 >3000 çıktı çok iyi dediler geçenki 1100 dü.iğnelerden kurtuldum son iğneyi yaptılar bugün.yarın gece çatlatma iğnesi pazar 12.30 da opu var inşallllaahhhh.Allah ım sana şükürler olsun yarabbim kısa sürdü büyütme işlemi.doktor 2 embriyo koyacağını söyledi..çok mutluyum inşallah sonuca kadar böyle devam eder....
Bugün az kişi var herkezin işi var herhalde.
Offfffffff ben ne zaman kafa dinliycem derken şimdi yatmaktan çok usandım
Hayatta en güzeli kendi işini kendin yapmakmış.
Kocişkom 3 günde sıkıldı galiba
Daha yatıcakmısın diye soruyo yarın kalkarım dedim
bence de sürekli yatma zaten insanın daha çok psikolojisi etkileniyor bu sekilde..
işleri de 10 gün yapmayıver tatlım bebişler için her sey değer bosver 10 günde ev batacak değil ya.yemeğini yap yeter yani..gerçi çocuk da olunca daha zor olur sanırım:26:
Kizlar benim opu belli oldu cumartesi sabah erkenden hastanede olmaliymisim 1000 LIK prengli vurunucam
Hadi canım hayırlısı olsun
sagol canim benim ama cok korkuyorum belcikada genel anestesi ile almiyolarmis rahime igne vuruyolarmis cok zor oluyomus boyle.
bir topik te okudum lokali asla tavsiye etmiyolar. lokal anestesi ile opu cok zormus
aranizda varmi lokal anesteziyle opu olan
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. Banada 2 tane yerleştirdiler
inşaallah ikizlerimiz bizi üzmeden gelirler
Arkadaşlar trasferden sonra dr progynex diye kalçadan yapılan iğne verdi.
Ama iğne beni mahvetti kalçam bacağım çok agrıyor.
Dr aradım olabilir dedi sizlerdede oldumu acı
canim cok gecmis olsun acil sifalar dilerim...beklemek beni olduruyorrrrrrrrrrrrrrrr... bugun babam ameliyat oldu son bir haftadir on a cok canim sikkindi.. INSALLAH hicbirseyi olumsuz etkilemez..
siz de sanırım benim gibi 40 yaşın üzerindesiniz,bana da 2 tane yerleştirecekler...
canim selam bende ayni igneyi vurduruyorum ve benide mahvediyor.. popom agrior cok fena.. ben igneden korkmam hic ama sonrasi cok kotu bunun.. sanki popom morarmis gibi..
Bende sizinleyim bugün transferim var ne olur dua edin ilk denemem inşallah hepimiz emeklerimizin karşılğını alırız
canım hoşgeldin herşeyin yolunda gitmesine sevindim inşallah pozitifide beraber alıcaz burda kutlamanın hası olacak inşallah
mrb kızlar bugün transferin 9. günü bugüne kadar çok umutluydum ama şuan olmadı sanki gibi hissediyorum moralim bozuldu idrar testi de negatif çıktı gögüslerim acımıyo karnım ağrımıyo yaaaaaaa ne olur dua edin canım çok sıkkın
canım sende bir gelişme varmı test gününe az kaldı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?