- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.461
Transferim yapıldı 2 tane koydular inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ama beklemek çok zor 12 gün nasıl geçecek şimdi
Aylardır okuyorum...burada herkes her soruya cevap veriyor sanıyordum,üye oldum dünden beri fikir soruyorum,mesajlarımı beğeniyorsunuz,arkadaşlar ben mi kullanamıyorum forumu...neden kimse yorum yapmıyor.2.denememi 2.kalite embryiyolarlar yapıcaö dondurulmuş.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Aylardır okuyorum...burada herkes her soruya cevap veriyor sanıyordum,üye oldum dünden beri fikir soruyorum,mesajlarımı beğeniyorsunuz,arkadaşlar ben mi kullanamıyorum forumu...neden kimse yorum yapmıyor.2.denememi 2.kalite embryiyolarlar yapıcaö dondurulmuş.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
canim cok gecmis olsun acil sifalar dilerim...
test gunune kac gun kaldi? canim sen dis hekimi misin? profilinde gordum de ?
Bugün 3 iğneyi oldum mahvoldum bilmiyorum 15 iğne nasıl olucak.
Yarın dr arıycam ilacı varsa versin.
Opu de transferde bu kadar acı çekmedim.
Durdukca ağrı yapıyor
mrb kızlar bugün transferin 9. günü bugüne kadar çok umutluydum ama şuan olmadı sanki gibi hissediyorum moralim bozuldu idrar testi de negatif çıktı gögüslerim acımıyo karnım ağrımıyo yaaaaaaa ne olur dua edin canım çok sıkkın
canim jel var vajinadan verilen ama ben jel sevmedigim icin igneyi tercih ettim.. bu arada hamile kalirsan 10 hafta boyunca kullanmak zorundasin yanlis hatirlamiyorsam
canim benimde 7. gunum ve ayni duygular icerisindeyimm.. bugun kasiklarimda hafif bi agri oldu ayni regl oncesi agrisi gibi.. bakalim ne olacak
Gerçekten çok zorlanıyorum ben bugün 4 iğneyi oldum kalçamın her yeri kabardı üzerine oturamıyorum bile
canım senin kaç günün var teste? çok sıkıcı beklemek.. hele o iğneler benide öldürecek morardı her yerim benimde ben progestan kullanıyorum çok kötü yaa
Bugün ikinci deneme için start verdik........
selam canim ben dis hijyenistiyim.. listede oyle bir secenek yok :) sen calisiyormusun?[/QUOTE
ben calismiyorum canim.bebek olsun filan sonra calisirim diyorum hayirlisi artik.
dis hekimi yazinca bende dedim janimden destek alirim filan diye.benim dislerimle ilgili cooook problemlerim var bir fikir alirim diye sormustum
teste gelince acele etme canim benim en az 10 gun olsun bari yoksa testler yaniltir nurdah diye arkadas vardi ya evde test yapmis hamileymis rabbim bizlere de nasip etsin insallah
olumsuz haberı gorunce ne yazacagımı bılemedım sana..cok uzuldum ozelden msj yazmaya calıstım 100 msjı doldurmayınca onu da yollayamadım..dondurulmusların olması cok guzel bır haber o 17 bebısten en akıllısı en hayırlısı en saglıklısı nasıp olsun sana ınsallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?