haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Aylardır okuyorum...burada herkes her soruya cevap veriyor sanıyordum,üye oldum dünden beri fikir soruyorum,mesajlarımı beğeniyorsunuz,arkadaşlar ben mi kullanamıyorum forumu...neden kimse yorum yapmıyor.2.denememi 2.kalite embryiyolarlar yapıcaö dondurulmuş.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

canım benim ilk denememdi ama diğer sayfalarda dondurulmuşlarla olumlu sonuç alan çok kişi var.. Hakkında hayırlısı

canim forumda cok rastladigim oldu kalitesi iyi degil diyo doktorlar ama bir umut belki diyerek anne adayi deniyo sonuc pozitif bunun tam tersi de oluyo birinci kalite iki embriyo koyuyolar (dondorulmus degil) ama yine tutmuyo. cok entresan olaylar var.
bence vakti saati var bu dunyada yiyecek ekmegi varsa rabbim verir tabi ki.

Arkadaşlar bu ara kimse topiğe girmiyo herhalde.
Önceleri sayfaları bile takip edemiyordum.
Şimdi kimsecikler yokk

Bugün 3 iğneyi oldum mahvoldum bilmiyorum 15 iğne nasıl olucak.
Yarın dr arıycam ilacı varsa versin.
Opu de transferde bu kadar acı çekmedim.
Durdukca ağrı yapıyor

canim jel var vajinadan verilen ama ben jel sevmedigim icin igneyi tercih ettim.. bu arada hamile kalirsan 10 hafta boyunca kullanmak zorundasin yanlis hatirlamiyorsam

canim benimde 7. gunum ve ayni duygular icerisindeyimm.. bugun kasiklarimda hafif bi agri oldu ayni regl oncesi agrisi gibi.. bakalim ne olacak

kizlar bu arada ben bi yaramazlik yaptim.. transfer sonrasi 5. gun kan testi yaptirdim HCG 1.58 cikti.. yarin yine yaptirmayi dusunuyorum bakalim artis olmusmu.. yarin 8. gunum bu arada..

canim jel var vajinadan verilen ama ben jel sevmedigim icin igneyi tercih ettim.. bu arada hamile kalirsan 10 hafta boyunca kullanmak zorundasin yanlis hatirlamiyorsam

Gerçekten çok zorlanıyorum ben bugün 4 iğneyi oldum kalçamın her yeri kabardı üzerine oturamıyorum bile

canim benimde 7. gunum ve ayni duygular icerisindeyimm.. bugun kasiklarimda hafif bi agri oldu ayni regl oncesi agrisi gibi.. bakalim ne olacak

yarın benim de 7. günüm dayanamıcam bende sende bir artış olursa yaz çünkü senin artış olursa bende dayanamayıp yarın yaptırabilirim:)) inşallah artmıştır

Gerçekten çok zorlanıyorum ben bugün 4 iğneyi oldum kalçamın her yeri kabardı üzerine oturamıyorum bile

canım senin kaç günün var teste? çok sıkıcı beklemek.. hele o iğneler benide öldürecek morardı her yerim benimde ben progestan kullanıyorum çok kötü yaa

canım senin kaç günün var teste? çok sıkıcı beklemek.. hele o iğneler benide öldürecek morardı her yerim benimde ben progestan kullanıyorum çok kötü yaa

Canım benim iğnenin adı progynex. Biz daha 4 deyiz 8 günüm var sonuca
:18::18::18::18::18::18:

Lichia, janim başka topikte okudum bir arkadas 3 embriyo koydurmus 10.gun test yapmış negatif çıkınca dünya basına yıkılmış kendini harab etmiş kanaması başlamış 2 parça kan gelmiş hiç umudu yokken 12. Gun bı arkadaşının ısrarı üzerine test yaptırmış pozitif çıkmış megersem 3 ude tutmuş ama maalesef kendi kendine 2 bebisin düşmesine sebep olmuş derki; Dr lar 12. Gun diorsa bir bildikleri var sakın benim durumuma düşmeyin ve negatif olsa bile umudunuzu yitirmeyin 12. Güne kadar belli olmuyor... Bende ayın 10 unda transfer yaptiricam dondurulmuş en az sizin kadar heyecanlıyım Allah yar ve yardımcımız olsun..

Bugün ikinci deneme için start verdik........

olumsuz haberı gorunce ne yazacagımı bılemedım sana..cok uzuldum ozelden msj yazmaya calıstım 100 msjı doldurmayınca onu da yollayamadım..dondurulmusların olması cok guzel bır haber o 17 bebısten en akıllısı en hayırlısı en saglıklısı nasıp olsun sana ınsallah canım..

Sağol canım benim, ikimiz içinde hayırlısı olsun. Diğer topiktende senin sonucu öğrendim ve sana oradanda yazdım. İnşallah sonumuz güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…