- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.481
selam canim ben dis hijyenistiyim.. listede oyle bir secenek yok :) sen calisiyormusun?[/QUOTE
ben calismiyorum canim.bebek olsun filan sonra calisirim diyorum hayirlisi artik.
dis hekimi yazinca bende dedim janimden destek alirim filan diye.benim dislerimle ilgili cooook problemlerim var bir fikir alirim diye sormustum
teste gelince acele etme canim benim en az 10 gun olsun bari yoksa testler yaniltir nurdah diye arkadas vardi ya evde test yapmis hamileymis rabbim bizlere de nasip etsin insallah
sorabilirsin canim.. ben daha cok diseti hastaliklari ile ilgiliyim ama dis konusunda genel bir bilgim var.. cevabi biliyorsam soylerim
Canım benim iğnenin adı progynex. Biz daha 4 deyiz 8 günüm var sonuca
:18::18::18::18::18::18:
Lichia, janim başka topikte okudum bir arkadas 3 embriyo koydurmus 10.gun test yapmış negatif çıkınca dünya basına yıkılmış kendini harab etmiş kanaması başlamış 2 parça kan gelmiş hiç umudu yokken 12. Gun bı arkadaşının ısrarı üzerine test yaptırmış pozitif çıkmış megersem 3 ude tutmuş ama maalesef kendi kendine 2 bebisin düşmesine sebep olmuş derki; Dr lar 12. Gun diorsa bir bildikleri var sakın benim durumuma düşmeyin ve negatif olsa bile umudunuzu yitirmeyin 12. Güne kadar belli olmuyor... Bende ayın 10 unda transfer yaptiricam dondurulmuş en az sizin kadar heyecanlıyım Allah yar ve yardımcımız olsun..
kızlar kan vrdim sonuç bekliyorum. heyecandan midem berbat durumda dua edin nolur...
canım nasılsın ne zamandır göremedim seni nasıl geçiyor günlerin
bir değişiklik varmı? benim kasıklarıma zaman adet ağrısı gibi ağrılar geliyor
7. gün bugün daha 5 gün daha sabredicem..
Merhaba cnm,
iyiyim çok şükür sen nasılsın? Benim de 5.günüm. Herhangi bir değişiklik hissetmiyorum. Az kaldı,inşallah pozitif sonuçlar alıp evlatlarımıza kavuşabiliriz.
amin canım yaa benim içime bir korku girdi ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bazen geçiyor. ben bugün yola çıkıyorum ailemin yanına ordan güzel haberlerini alırım inş.
Hayırlı yolculuklar cnm, o kasık ağrıların normal, boş yere moralini bozupta kuzucuğunu üzme annesi.İnşallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur.
canım seninle test günümüz aynı benim 3. gün embriyosuydu senin 5. gün, inşallah ikimizde aynı gün burda paylaşırız.. moral verdin bana teşekkürler cnmmm
Rica ederim cnm, İnşallaaahhhh. Bu 3.tedavim, hayırlısıyla bu sefer yüzümüz güler inşallah.
kızlar kan vrdim sonuç bekliyorum. heyecandan midem berbat durumda dua edin nolur...
kızlarsonuç negatif
kızlar benımde 2. denemem ilkınde tuttu ve dustu.
sızı az cok anlayabılıyorum.
umdunuzu kaybetmeyın.
ınanın ben cok zor durumda bu tedavıdeyım
romatızma rahatsızlıgım var ılaclarımı tedavı yuzunden kestım ekım ayında
eklemlerımın erıdıgını hıssedıyorum ama bu yoldan vazgecemıyorum..
umutlarınızı yıtırmeyın tekrar mutlaka deneyın..
Buradan negatif haberleri duyunca çok üzülüyordum ve kendimi negatif sonuçla hayal ettiğim zaman nasıl dayanırım diyordum. Pazartesi günü bende negatifi gördüm, çok üzüldüm çok ağladım 2 gün boyunca düşündüm dünya başıma yıkıldı sanki ama geçti. Şu anda hiç yaşamamış gibiyim. Allah tan ümit kesilmez tekrar deneyecez ve inanıyorum ki en sonunda hepimiz burada hamile haberlerimizi vereceğiz..Senin içinde hayırlısı olsun hepimiz içinde hayırlısı olsun.. Kendimizi farkında olmadan çok kaptırdık galiba, bizim eşimle isim bile bulduk, sanki tedaviye başlayınca pozitif sonuç garantiymiş gibi büyük gaflete düştük belkide günaha girdik, tabii sonuç olarakta hayal kırıklığına uğradık. Umuyorum ki seneye bu yazılara bakıp gülüp geçicez..
çok üzüldüm canım inan bende bu negatifleri duyunca umutsuzluğa kapılıyorum bende temmuzun 10 da tahlil yaptırıcam ama çok korkuyorum inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?