haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım Allah hepimizin yardımcısı olsun... Haklısın vardır bildikleri doktorlarında.. inşallah trasnferinde güzel geçer cnm

canım nasılsın ne zamandır göremedim seni nasıl geçiyor günlerin
bir değişiklik varmı? benim kasıklarıma zaman adet ağrısı gibi ağrılar geliyor
7. gün bugün daha 5 gün daha sabredicem..

Merhaba cnm,
iyiyim çok şükür sen nasılsın? Benim de 5.günüm. Herhangi bir değişiklik hissetmiyorum. Az kaldı,inşallah pozitif sonuçlar alıp evlatlarımıza kavuşabiliriz.

Merhaba cnm,
iyiyim çok şükür sen nasılsın? Benim de 5.günüm. Herhangi bir değişiklik hissetmiyorum. Az kaldı,inşallah pozitif sonuçlar alıp evlatlarımıza kavuşabiliriz.

amin canım yaa benim içime bir korku girdi ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bazen geçiyor. ben bugün yola çıkıyorum ailemin yanına ordan güzel haberlerini alırım inş.

amin canım yaa benim içime bir korku girdi ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bazen geçiyor. ben bugün yola çıkıyorum ailemin yanına ordan güzel haberlerini alırım inş.

Hayırlı yolculuklar cnm, o kasık ağrıların normal, boş yere moralini bozupta kuzucuğunu üzme annesi.İnşallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur.

Hayırlı yolculuklar cnm, o kasık ağrıların normal, boş yere moralini bozupta kuzucuğunu üzme annesi.İnşallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur.

canım seninle test günümüz aynı benim 3. gün embriyosuydu senin 5. gün, inşallah ikimizde aynı gün burda paylaşırız.. moral verdin bana teşekkürler cnmmm

kızlarsonuç negatif

Buradan negatif haberleri duyunca çok üzülüyordum ve kendimi negatif sonuçla hayal ettiğim zaman nasıl dayanırım diyordum. Pazartesi günü bende negatifi gördüm, çok üzüldüm çok ağladım 2 gün boyunca düşündüm dünya başıma yıkıldı sanki ama geçti. Şu anda hiç yaşamamış gibiyim. Allah tan ümit kesilmez tekrar deneyecez ve inanıyorum ki en sonunda hepimiz burada hamile haberlerimizi vereceğiz..Senin içinde hayırlısı olsun hepimiz içinde hayırlısı olsun.. Kendimizi farkında olmadan çok kaptırdık galiba, bizim eşimle isim bile bulduk, sanki tedaviye başlayınca pozitif sonuç garantiymiş gibi büyük gaflete düştük belkide günaha girdik, tabii sonuç olarakta hayal kırıklığına uğradık. Umuyorum ki seneye bu yazılara bakıp gülüp geçicez..

kızlar benımde 2. denemem ilkınde tuttu ve dustu.
sızı az cok anlayabılıyorum.
umdunuzu kaybetmeyın.
ınanın ben cok zor durumda bu tedavıdeyım
romatızma rahatsızlıgım var ılaclarımı tedavı yuzunden kestım ekım ayında
eklemlerımın erıdıgını hıssedıyorum ama bu yoldan vazgecemıyorum..
umutlarınızı yıtırmeyın tekrar mutlaka deneyın
..

Herkesin bir hikayesi var demekki.. Allah sanada yardımcı olsun. Şifa versin.

çok üzüldüm canım inan bende bu negatifleri duyunca umutsuzluğa kapılıyorum bende temmuzun 10 da tahlil yaptırıcam ama çok korkuyorum inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür

çok üzüldüm canım inan bende bu negatifleri duyunca umutsuzluğa kapılıyorum bende temmuzun 10 da tahlil yaptırıcam ama çok korkuyorum inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür

Artık ben şöyle düşünüyorum. Nasıl olsa negatif sonuç alınca üzülüceğiz ve ağlayacağız o halde test gününe kadar moralimizi yüksek tutup hamileliğin tadını çıkarmak gerekiyor bence.. Sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı olduğunu düşünmek gerekiyor.. Sende korkma tadını çıkar. Dünyanın sonu değil, hayat biz plan yaparken yaşadıklarımızdır. Gün doğmadan neler doğar... Korkunun ecele faydası yoktur... Bütün bu ata sözleri bize yazılmış gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…