- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.501
merhaba kizlar benim bugun ignelerimin 8. gunu puregon kullaniyorum, iki gundurde catlamayi onleyici igne vuruluyorum.
karnimda siskinlik var biraz rahatsiz edici. kabiz degilim ama sanki kabiz olmusum gibi hissediyorum. baski olusuyor sanki. bilmiyorum belkide pisikolojik dir.
bunlarin disinda ignelerden hic etkilenmedim cok rahat bir surec gecirdim su ana kadar. insallah pazartesi catlama ignem vurulacak ve carsamba yumurtalarim toplanacak.
bu arada pgt yaptirmamiz gerekiyor kizlar benim icin dua edin lutfen.
herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
kızlarsonuç negatif
kizlar bugun transfer sonrasi 8. gunum ve daha once soyledigim gibi yeniden test yaptirdim sonuc 37.5.. bu sonuca gore hamileyim ama sevinemiyorum korkudan.. acaba test yanlismi yapildi, kimyasal gebelik olabilirmi korkusu beni cok endiselendiriyor.. 8. gune gore cok cok yuksek degilmi?
janiimmm dayanamadın mı tatlım
çok güzel bi değer.kaç embriyo konulmustu canım???
iki tane tatlim.. dayanamadim ve 37.5 u gorunce gozlerime inanamadim.. cok endiseliyim
bu arada 3 gun onceki degerim 1.58 idi.. nasil bu kadar cok yukselir?
bu arada 3 gun onceki degerim 1.58 idi.. nasil bu kadar cok yukselir?
tatlım 12.günde 600lü değerler görenler var.bence çok güzel inşallah artışlar devam eder bebişlerin seninledir canım beniimm hayırlı olsunnn
hiç endişelenme stres yapma vücudunu olumsuz etkilemesin darısı basımıza inşallllaaaahhhhh
benim de yarın opum var 12.30da
İkiz olduğu içiiin :) canını sıkma değerin güzel. tek gebelik olupta 12.gün değeri 1300 lerde olan arkadaşım var.Maşallah bu topikte iyi haber veren birini gördük şükür.Allah tamamına erdirsin cnm.Darısı başımıza İNAŞLLAHHH...
AY cok heyecanlandim INSALLAH oyledir canim yaaa... Darisi hepimizin bsasina ALLAH'in izni ileeeee
ALLAH yardimcin olsun canim benim INSALLAH kaliteli yumoslar cikar.. Iyi haberlerini bekliyoruz.. Yaz yarin bize..
Onumuzdeki carsamba asil test gunumdu ama dayanamadim ben.. once 5. gun yaptirdim transfer sonrasi birde bugun iste.. Carsamba yine yaptiricam..
Amiiin İnşallaahhhh..Bu gün transferimin 5.günü inşallah ben de senin gibi mutlu haberlerimi verebilirim.
AYYYYY INSALLAH canim benimmmmm.. sen dusunuyormusun test yaptirmayi?
amiinn çok sağol canım...senin kaçıncı denemendi tatlım??
bende pco olduğu için çok yumoş varda kalitesi nasıl bilemiceme2 im persembe günü 3000 çıktı inşallah iyilerdir yumooşşllaarrrr
bizler için de dua et oldu muu bana da 2 embriyo koyulacak yıllardır en büyük hayalim ikiz çocuktu varyaa inşallah gerçek olur
Kan değil de idrarda bakmak istiyorum ama çok korkuyorum.Bu 3.tedavimiz.Çok zor günlerden geçtik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?