- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.521
Idrarda bakma sakin.. once kanda cikiyor janda yukselip belli bir orana yukselince idrarda gorunuyor.. su asamada idrarda gorunmez.. moralini bozma idrar testine bakip
mrb kızlar bugün transferin 10. günü dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ara ara da aynı adet ağrısı gibi bi ağrı dün canım çok sıkıldı adet oluyorum dedim bugünde olldu pazartesi yani 2 gün sonra test günüm ben önce yarın yapayım diyorum ama eşim izin vermiyo bekleyelim diyo çok korkuyorum adet olacam kırmızıları görecem diye sürekli wc deyim bakıp duruyorum allah rızası için dua edin ne olur negatif olmasından çok korkuyorum
canim az daha sabret madem esin istemiyor.. benimki beni tutamadi firladim gittim test yaptirmaya.. INSALLAH iyi sonuc olur
senin sonucun ne oldu canım kaçıncı gün baktırdın senindemi kahverengi lekelenme oldu
canim benim bugun transfer sonrasi 8. gunum ve sonuc 37.5 cikti.. hamileyim sanirim ama kendimi cok kaptirmak istmiyorum simdiden.. INSALLAH sende iyi sonuc alirsin..
çok sevindim canım yaa inşallah katlana katlana gider inşallah bende güzel sonuçlar alırım senin lekelenme oldu mu niye erken baktırdın bence ikiz senin
hayir lekelenme olmadi fakat regl agrisi gibi agrim var son birkac gundur.. ben regl olurum diye beklerken dayanamayip 5. gun test yaptirdim 1.58 cikti sonra bugun yani 8. gun 37.5 cikti cok saskinim.. canim lekelenme olmasi cok gorulen birsey kafani ona takma sakin
sağol canım ya bende aynı adet olacak gibi ağrım var ama ara ara hayırlısı artık eşimi ikna edersem yarın baktırım bende rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah
amiinn çok sağol canım...senin kaçıncı denemendi tatlım??
bende pco olduğu için çok yumoş varda kalitesi nasıl bilemiceme2 im persembe günü 3000 çıktı inşallah iyilerdir yumooşşllaarrrr
bizler için de dua et oldu muu bana da 2 embriyo koyulacak yıllardır en büyük hayalim ikiz çocuktu varyaa inşallah gerçek olur
canim hayirli olsun kac tane topladilar? ALLAH'in izni ile hersey guzel olacak..
4 tane yumosum gelismisti daha onceden ultrasonda demisti dr.
opudan cikinca hemsire dedi ama dil bilmiyorum birde ilacin verdigi uyusukluk anlayamadim
fazlada stres yapma tatlim bence dedigin gibi hamilesin gibi insallah da oyledir
INSALLAH canim yaaaa cok heyecanliyim.. Benimde ultrasonda 5 tane gorunuyordu fakat 3 tanesi beklenenden cok daha kucuk oldugu icin sanirim toplanmadi.. sadece 2 tane toplanmisti..
janim birde sana bisey sorcam.benim sag alt disimde kist var. ust disimle bastigimda yada sakiz filan cignerken acisini hissediyorum.turkiye de aldiririm diye beklettim kisti.
eger ki hamile kalirsam bebege zarari olurmu yada bebegin tutunmasina engel olurmu,?
janim birde sana bisey sorcam.benim sag alt disimde kist var. ust disimle bastigimda yada sakiz filan cignerken acisini hissediyorum.turkiye de aldiririm diye beklettim kisti.
eger ki hamile kalirsam bebege zarari olurmu yada bebegin tutunmasina engel olurmu,?
Bu arada kist tam olarak nerede? Ne renk? yuksek tepe seklindemi yoksa sekli cok bozuk birseymi? ici su dolu bir ksecik gibimi? kanama oluyormu? birde disinin kokunun uzerine dogrumu (kok gorunmuyor ama koku uzerinde disten bir cm kadar yukardami ve icinden sivi cikiyormu)
Canim kist alt disimin sag tarafinda en sag disimde.
benim iki on disim sallaniyordu disciye gittim burda belcikada, ust on dort disime implant yaptirdim(aslinda iki disimi fazladan cekti saglamdi dislerim.) iki sene once.ama dislerimi daha taktirmadim.gecici disimi de yapmadi doktor.kistim oldugunu soyledi implanti yaparken alacakti unuttum dedi.
doktordanda memnun kalmadim.dissiz bi sekilde bekliyom turkiyede yaptiriyim diyom ama alt parcasi lazimmis.istanbula gelip taktiricam.
kistime gelince hic bisekilde agri yapmiyo ama ust disimle basarsam aciyo sag tarafimla yedigimde aciyo bazen.
kist disimin altinda.bundan iki uc ay once kistli disimdeki diseti sisiyodu ben elimle bastikca intihap cikiyordu her yarimsaatte bir boyle sivi bosaltiyodum o zaman rahatliyodum
kist gorunmuyor yani.kanama olmuyor.simdi sadece bastigim zaman rahatsiz eden bir kist ' diskokunun altinda )
hamilelige etkilemedigini ogrendim ya icim rahatladi panoramik rontgende kist cikmisti.
sagol canim benim allah razi olsun senden
birsey daha sorcam kusura bakma canim yaa ben 17 yaslarindayken diseti ameliyati oldum disetlerim dislerimden ayrikti.doktor o zaman disetlerimi kesmisti simdi oyle bir sorunum yok ama diseti cekilmesi var bende.bunun tedavisi ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?