haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

mrb kızlar bugün transferin 10. günü dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor ara ara da aynı adet ağrısı gibi bi ağrı dün canım çok sıkıldı adet oluyorum dedim bugünde olldu pazartesi yani 2 gün sonra test günüm ben önce yarın yapayım diyorum ama eşim izin vermiyo bekleyelim diyo çok korkuyorum adet olacam kırmızıları görecem diye sürekli wc deyim bakıp duruyorum allah rızası için dua edin ne olur negatif olmasından çok korkuyorum

canim az daha sabret madem esin istemiyor.. benimki beni tutamadi firladim gittim test yaptirmaya.. INSALLAH iyi sonuc olur

canim benim bugun transfer sonrasi 8. gunum ve sonuc 37.5 cikti.. hamileyim sanirim ama kendimi cok kaptirmak istmiyorum simdiden.. INSALLAH sende iyi sonuc alirsin..

çok sevindim canım yaa inşallah katlana katlana gider inşallah bende güzel sonuçlar alırım senin lekelenme oldu mu niye erken baktırdın bence ikiz senin

çok sevindim canım yaa inşallah katlana katlana gider inşallah bende güzel sonuçlar alırım senin lekelenme oldu mu niye erken baktırdın bence ikiz senin

hayir lekelenme olmadi fakat regl agrisi gibi agrim var son birkac gundur.. ben regl olurum diye beklerken dayanamayip 5. gun test yaptirdim 1.58 cikti sonra bugun yani 8. gun 37.5 cikti cok saskinim.. canim lekelenme olmasi cok gorulen birsey kafani ona takma sakin

sağol canım ya bende aynı adet olacak gibi ağrım var ama ara ara hayırlısı artık eşimi ikna edersem yarın baktırım bende rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah

sağol canım ya bende aynı adet olacak gibi ağrım var ama ara ara hayırlısı artık eşimi ikna edersem yarın baktırım bende rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah

INSALLAH canim cumlemize.. ben dayanamayip gittim valla esim beni durduramadi.. carsambayi iple cekiyorum simdi sonuc katlanacakmi diye.. ALLAHim hepimize hayirli, saglikli yavrular kismet eder INSALLAH..

canim benim 1. denemem.. 32 yasindayim bize sebepsiz kisirlik teshisi koyuldu.. benim yumoslardan biri 2. digeri ise 3. kalite idi o yuzden pek umudum yoktu aslinda.. Dua edecegim hepiniz icin.. ALLAH yardimciniz olsun..

canim hayirli olsun kac tane topladilar? ALLAH'in izni ile hersey guzel olacak..

4 tane yumosum gelismisti daha onceden ultrasonda demisti dr.
opudan cikinca hemsire dedi ama dil bilmiyorum birde ilacin verdigi uyusukluk anlayamadim
fazlada stres yapma tatlim bence dedigin gibi hamilesin gibi insallah da oyledir

4 tane yumosum gelismisti daha onceden ultrasonda demisti dr.
opudan cikinca hemsire dedi ama dil bilmiyorum birde ilacin verdigi uyusukluk anlayamadim
fazlada stres yapma tatlim bence dedigin gibi hamilesin gibi insallah da oyledir

INSALLAH canim yaaaa cok heyecanliyim.. Benimde ultrasonda 5 tane gorunuyordu fakat 3 tanesi beklenenden cok daha kucuk oldugu icin sanirim toplanmadi.. sadece 2 tane toplanmisti..

INSALLAH canim yaaaa cok heyecanliyim.. Benimde ultrasonda 5 tane gorunuyordu fakat 3 tanesi beklenenden cok daha kucuk oldugu icin sanirim toplanmadi.. sadece 2 tane toplanmisti..

allah izin verirse bu heycanin mutlulukla bitecek sira bizlere geliyo heycan simdiden basladi zaten. insallah bende hamile kalirim bu tedavide oyle dua ediyorum allaha.
eger olmazsa kabullenme gucu ver diye.cok zor sureclerden geciyoruz.
isteyen tum kullarina nasip etsin insallah yuce mevlam.

janim birde sana bisey sorcam.benim sag alt disimde kist var. ust disimle bastigimda yada sakiz filan cignerken acisini hissediyorum.turkiye de aldiririm diye beklettim kisti.
eger ki hamile kalirsam bebege zarari olurmu yada bebegin tutunmasina engel olurmu,?

INSALLAH tutacak bebisin canim.. Hpimizin INSALLAHHHHH

Canim kist var ise ben senin yerinde olsam bebekten once baktiririm cunku first trimaster dedikleri hamileligin ilk 3 ayinda cok cok acil birsey yok ise genelde hamilelere tedavi uygulamiyoruz biz Kanada'da. Tumor icin bi doktora git parca alip biopsy yapsinlar ne oldugunu bilmeden (zararli/zararsiz) aldirtma.. Zararsiz sonucu gelir ise biopsy'den, o zaman cocuk dogana kadar beklemende bir sakinca yok.. Ayrica diger soruna cevap: Hayir hamileligi/bebegi etkilemez icini ferah tut.

Bu arada kist tam olarak nerede? Ne renk? yuksek tepe seklindemi yoksa sekli cok bozuk birseymi? ici su dolu bir ksecik gibimi? kanama oluyormu? birde disinin kokunun uzerine dogrumu (kok gorunmuyor ama koku uzerinde disten bir cm kadar yukardami ve icinden sivi cikiyormu)

Canim kist alt disimin sag tarafinda en sag disimde.
benim iki on disim sallaniyordu disciye gittim burda belcikada, ust on dort disime implant yaptirdim(aslinda iki disimi fazladan cekti saglamdi dislerim.) iki sene once.ama dislerimi daha taktirmadim.gecici disimi de yapmadi doktor.kistim oldugunu soyledi implanti yaparken alacakti unuttum dedi.
doktordanda memnun kalmadim.dissiz bi sekilde bekliyom turkiyede yaptiriyim diyom ama alt parcasi lazimmis.istanbula gelip taktiricam.
kistime gelince hic bisekilde agri yapmiyo ama ust disimle basarsam aciyo sag tarafimla yedigimde aciyo bazen.
kist disimin altinda.bundan iki uc ay once kistli disimdeki diseti sisiyodu ben elimle bastikca intihap cikiyordu her yarimsaatte bir boyle sivi bosaltiyodum o zaman rahatliyodum
kist gorunmuyor yani.kanama olmuyor.simdi sadece bastigim zaman rahatsiz eden bir kist ' diskokunun altinda )

Son düzenleme:

canim anlattiklarina gore bu kist degil iltihap.. antibiyotik alman lazim senin.. icinden birseyler cikiyor ise kist olamaz.. ben hic oylesi ile karsilasmadim.. birde kokun uzerinde dedigin icin yuzde 99.9 diebilirim ki iltihap var ve dis

1- Ya kanal tedavisi gorecek
2- Ya da cekilecek.. Anlattigina gore cekilmeye daha yatkin gibi gorunuyor ama x-rayine bakmadan bunu benim soylemem imkansiz.. Lutfen en kisa zamanda Turiyeye gelmeyi dusunmiyorsan orda bir baska doktora git..

Alttaki resme bak boyle gorunur iltihaplar genelde ve icinden iltihap akar cogu zaman (her zaman degil) )

hamilelige etkilemedigini ogrendim ya icim rahatladi panoramik rontgende kist cikmisti.
sagol canim benim allah razi olsun senden
birsey daha sorcam kusura bakma canim yaa ben 17 yaslarindayken diseti ameliyati oldum disetlerim dislerimden ayrikti.doktor o zaman disetlerimi kesmisti simdi oyle bir sorunum yok ama diseti cekilmesi var bende.bunun tedavisi ne acaba?

bunun bin degisik cesit tedavisi var.. Periodontist'e (diseti uzmani) gidersen o sana bircok secenek verecektir.. Gormeden birsey soylemek mumkun degil canim ozur dilerim.. Benim uzmanligim dis etleri uzerine keske gorebilseydim seni o zaman soylerdim ne yapman gerektigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…