- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.541
bunun bin degisik cesit tedavisi var.. Periodontist'e (diseti uzmani) gidersen o sana bircok secenek verecektir.. Gormeden birsey soylemek mumkun degil canim ozur dilerim.. Benim uzmanligim dis etleri uzerine keske gorebilseydim seni o zaman soylerdim ne yapman gerektigini.
valla cok iyi olurdu ama sen kanada dasin yakin olsaydim sana kosa kosa gelirdim
bunlari ozelden yazmak istedim ama senin mesaj hakkin dolmamistir diye buraya yazdim insallah desifre olmam.ayricaa cooooookkk tesekkur ederim sana
ha birde bisey sormussun onceki sayfalarda bence senin ikizlerin olacak cogul gebelikte erkenden boyle sonuc alinir ancak.darisi bizlere insallah.
Arkadaşlar Sonuç 0.0
Arkadaşlar Sonuç 0.0
ben de bu gün aynı sonucu aldım. elden ne gelir allah sabır versin. mücadeleye güç versin..(
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.inşallah bebişlerimi alıp gelmişimdir sağlıkla sıhhatle....dün transferim yapıldı çok şükür doktor sorun yok dedi..rabimm hayırlı haberlerle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...ilaçlar beni mahvediyorr...sanki uçak kalkarken başınız bir hoş olurya kafam aynen öyleeee uçuyorummm gibiyimmm....dualarınız iyi dilekleriniz için Allah razı olsun sizlerden..rabimm hepimize emeklerimizin karşılığını versin inşallah...çooooooooooook öpüyorum hepinizi....bu arada tefriciyeyi okuyamam demiştim 300 tane okudummmmmmmmm sıradaki arkadaşa.................
mrb arkadaşlar dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç 29,18 transfer gününü sayarsak bugün 11. günüm sizce nasıl bana çok düşük geldi ne olur moral verin
mrb arkadaşlar dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç 29,18 transfer gününü sayarsak bugün 11. günüm sizce nasıl bana çok düşük geldi ne olur moral verin
inşallah arkadaşlar transfer gününü sayıyormuyuz sayarsak 11 günüm saymazsak 10 günüm siz nasıl hesapladınız inşallah katlana katlana gider
arkadaşlar merhaba bugün tüp bebek tadavimin 8. günü yarın yumurtaları kontrol ettirmek için doktora gideceğiz. gün aşırı gidiyorum doktora. iğneler çok canımı acıtsada inşallah sonunda bebeğimi kucağıma almak nasip olur. ve sizlerede. en hayırlısıyla. amin
ben mersin tüp bebek merkezine gidiyorum. purogen adlı iğneyi 6 gün 350ml 7. ve 8. gün 300 ml olarak karnımdan yapıyorum. 7. ve 8. gün aynı zamanda orgalutran adlı iğneyide yapmaya başladım. cumartesi günü gittiğimde su keseciklerinin 11.12 ml olduğunu söylediler. pazartesi kaç olacak acaba? senin kaç canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?