haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

valla cok iyi olurdu ama sen kanada dasin yakin olsaydim sana kosa kosa gelirdim
bunlari ozelden yazmak istedim ama senin mesaj hakkin dolmamistir diye buraya yazdim insallah desifre olmam.ayricaa cooooookkk tesekkur ederim sana
ha birde bisey sormussun onceki sayfalarda bence senin ikizlerin olacak cogul gebelikte erkenden boyle sonuc alinir ancak.darisi bizlere insallah.

3 cevap daha yazarsam ozelden mesaj alabiliiyormusum.. dur ben 3 tane kisa mesaj yazayim o zaman

Arkadaşlar Sonuç 0.0

ben de bu gün aynı sonucu aldım. elden ne gelir allah sabır versin. mücadeleye güç versin.. (

canlarim nolur uzulmeyin demek istiyorum ama elde olmadigini biliyorum.. yilmak, umutsuzluga kapilmak yok.. butun umitlerimizle yola devam.. INSALLAH olacak.. Simdi degilse, ilerde.. Butun kalbimle size dua edecegim.. ALLAH hepimizin yardimcisi olsun!!!!

merhaba arkadaslar,
nasilsiniz?
negatif sonuc alan arkadaslar cok uzuldum rabbim yardimciniz olsun. insallah rabbim daha fazla ugrastirmadan en kisa zamanda evlat sahibi eder size ve isteyen herkesi.

kizlar pazartesi son kontrolum var ve insallah carsamba yumurta toplama islemim yapilacak. suan kasiklarim agriyor ve siskinlik var catlamayi onleyici ignelerden sonra cok rahatsiz oldum kabiz degilim ama sanki oldum olacagim gibi hissediyorum cok fazla baski olusuyor bagirsaklarimda.
benim yasadiklarimi yasayan veya bu konuda onerisi olan varmi acaba?

mrb arkadaşlar dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç 29,18 transfer gününü sayarsak bugün 11. günüm sizce nasıl bana çok düşük geldi ne olur moral verin

kızlar dua listemize noldu herkes kayboldu.....şimdi ben kendi başıma mı devam edicem dualarımaaaaaaaa........eğer devam edilmeyecekse koşururken bile okumaya devam ettiğim en son 300 tefriciyeyi bari kendime ekleyeyim...lütfen yardımmmmm.......

mrb arkadaşlar dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç 29,18 transfer gününü sayarsak bugün 11. günüm sizce nasıl bana çok düşük geldi ne olur moral verin

canım eğer ikiye katlanırsa bence sorun yok 12. gününde 30 olupta hamileliğini sürdüren arkadaşlar var moralini bozma...

canim neden dusuk olsun 1 gunde erken yaptirmissin. hayirli olsun canim insallah degerin kat kat artar. rabbim tamamina erdirsin...

inşallah arkadaşlar transfer gününü sayıyormuyuz sayarsak 11 günüm saymazsak 10 günüm siz nasıl hesapladınız inşallah katlana katlana gider

inşallah arkadaşlar transfer gününü sayıyormuyuz sayarsak 11 günüm saymazsak 10 günüm siz nasıl hesapladınız inşallah katlana katlana gider

canim emin degilim ben henuz o asamaya gelmedim ama bildigim kadariyla transfer gunu sayilmiyor.

insallah dogru biliyorumdur dogruysa eger 2 gun oncesi icin guzel bir deger. merak etme sakin insallah hersey cok guzel olacak.

arkadaşlar merhaba bugün tüp bebek tadavimin 8. günü yarın yumurtaları kontrol ettirmek için doktora gideceğiz. gün aşırı gidiyorum doktora. iğneler çok canımı acıtsada inşallah sonunda bebeğimi kucağıma almak nasip olur. ve sizlerede. en hayırlısıyla. amin

canim merhaba, gunlerimiz ayni benimde bugun 8. gunum yarin doktor randevum var ben ama 3 gunde bir gidiyorum kontrollere.
benim ignelerden pek sikintim yok neredeyse hic aci cekmiyorum. sadece yumurta catlamayi onleyici igne bende biraz siskinlik yapti ve kabiz olacakmisim gibi ara sira karnim agriyor.

canim nerede tedavi oluyorsun ve hangi ilaclari kullaniyorsun?

ben mersin tüp bebek merkezine gidiyorum. purogen adlı iğneyi 6 gün 350ml 7. ve 8. gün 300 ml olarak karnımdan yapıyorum. 7. ve 8. gün aynı zamanda orgalutran adlı iğneyide yapmaya başladım. cumartesi günü gittiğimde su keseciklerinin 11.12 ml olduğunu söylediler. pazartesi kaç olacak acaba? senin kaç canım?

canim ben ilk 3 gun puregon 175ml kullandim daha sonra 150ml e dusurdu doktorum. orgalutran bende 3 gundur kullaniyorum.
puregonu ben hissetmiyorum bile senin neden canini acitiyor anlamadim sizin sorun ne?

benim sanirim carsamba eger bir problem cikmassa yumurta toplama islemim yapilacak. yumurtalarimin en buyugu 15 en kucugu 13 mm dedi doktorum. bizim problemimiz sperm sayimiz az ve kromozom bozuklugu var. biz ayriyeten pgt yaptirmamiz gerekiyor.
allah yardimcimiz olsun.

Son düzenleme:
canım hayırlısı olur inşallah. bizim problemimiz eşimden kaynaklanıyor. spermlerinde şekil bozukluğu var. yumurtaya saplanması gereken baş boyun ve kuyruk bölümünden oluşan sperm sayısı 100 tanede en az 4 olması gerekirken 0 çıkmıştı. doktor. normal yolla bebek olma olasılığınız %3 demişti. biz 5 yıldır evliyiz ve hiç aşılama yapmadık direk tüp bebek yapmak istedik zaman kaybetmek istemiyoruz. sanırım kullandığımız dozların kilolarımızlı ilgisi var. ben epey tombişim:))). inşallah aynı zaman da anne oluruz. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…