- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.561
pinpol sen hangi merkeze gidiyorsun? hangi ilaçları kullanıyorsun canım?
canım hayırlısı olur inşallah. bizim problemimiz eşimden kaynaklanıyor. spermlerinde şekil bozukluğu var. yumurtaya saplanması gereken baş boyun ve kuyruk bölümünden oluşan sperm sayısı 100 tanede en az 4 olması gerekirken 0 çıkmıştı. doktor. normal yolla bebek olma olasılığınız %3 demişti. biz 5 yıldır evliyiz ve hiç aşılama yapmadık direk tüp bebek yapmak istedik zaman kaybetmek istemiyoruz. sanırım kullandığımız dozların kilolarımızlı ilgisi var. ben epey tombişim:))). inşallah aynı zaman da anne oluruz. amin.
beslenmeyle ilgili yaptığın özel bişey var mı? bana günde en az 3 litre su içlmesi gerektiği ve sık sık tavuk, balık yemem gerektiğini söylediler. ben ayrıca her gün meyve yemeye çalışıyorum.
şişkinlik ve kabızlık olmadı. sordum acı eşiğim düşük ve tenim çok hassas olduğu içinmiş. iğneleri sabah 8.30 da yapıyorum ve uyuyorum. acısı çok uzun sürmüyor biraz nazlıyım galiba:)) bazen iğneleri eşimede batırmak istiyorum. ben tüm iğneleri kendim karnımdan yaptım. her seferinde farklı yerden yapıyorum. göbeğin iki parmak altından, sağından ya da solundan demişlerdi. sen kolundan mı yaptırdın?
kızlar dua listemize noldu herkes kayboldu.....şimdi ben kendi başıma mı devam edicem dualarımaaaaaaaa........eğer devam edilmeyecekse koşururken bile okumaya devam ettiğim en son 300 tefriciyeyi bari kendime ekleyeyim...lütfen yardımmmmm.......
mrb arkadaşlar dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç 29,18 transfer gününü sayarsak bugün 11. günüm sizce nasıl bana çok düşük geldi ne olur moral verin
kızlar dua listemize noldu herkes kayboldu.....şimdi ben kendi başıma mı devam edicem dualarımaaaaaaaa........eğer devam edilmeyecekse koşururken bile okumaya devam ettiğim en son 300 tefriciyeyi bari kendime ekleyeyim...lütfen yardımmmmm.......
mrb arkadaşlar dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç 29,18 transfer gününü sayarsak bugün 11. günüm sizce nasıl bana çok düşük geldi ne olur moral verin
merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün transferimin 4. günü ilk üç gün sol kasığımda sürekli batmalar oldu bugün batmalar yok ama çok şişim nefes alamıyorum çok tedirginim( günler geçmiyo test gününe çok var Rabbim hayırlısını versin inş. bebişim benimledir...
canim bende ilk gunler siskinlik ve gaz harici hicbirsey yoktu.. simdi batmalar basladi son 2-3 gundur.. merak etme.. kendini cok dinleme.. INSALLAH hayirli sonucu alirsin.. burada son zmanlarda guzel snuclar duyuyoruz!!!
inş. canım hepimizin sonucu pozitif olur beklemek çok zor bebişimle ara ara konuşuyorum inş. annesini hiç bırakmaz Rabbim yeterki ol desin.
cnm bence cok ıyı durum 10. günün bugun ılk gunu sayma 2 gunde 120ye kdr cıkabılır ınsallah hamılesındır...
canim benim hayirli olsun.. gozlerim goldu sonucunu gorunce.. hamilesin ve 11. gune gore sonucun muhtesem.. canini sikma.. bebisini dusun.. hayirli olsun!:119:
allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere herkese dua ediyorum doktor düşük dedi inşallah artar ikiye katlanır ne olur dua edin
allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere herkese dua ediyorum doktor düşük dedi inşallah artar ikiye katlanır ne olur dua edin
biliyorum canim bende carsambayi iple cekiyorum.. bakalim deger katlanarak gidecekmi diye.. bu arada cok fazla modum degisiyor.. hormonlardan diyor esim.. bir an cok sevincli ve heyecanli, bir an cok sinirli, bir an durgun.. gun icinde habire degisiyor.. Allah eslerimizede sabir versin benimki benimle sadece ben sordugum zaman tercih ediyor son gunlerde.. zavalli adam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?