haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

beslenmeyle ilgili yaptığın özel bişey var mı? bana günde en az 3 litre su içlmesi gerektiği ve sık sık tavuk, balık yemem gerektiğini söylediler. ben ayrıca her gün meyve yemeye çalışıyorum.

insallah canim. sorunlarimiz neredeyse ayni bende 5 yillik evliyim ama 1,5 senedir korunmuyoruz. bizde hic asilama denemedik ayni senin dedigin gibi vakit kaybi yasamadan baslayalim dedik tedaviye. evet canim ben 53 kiloyum ve benim yumurtaliklarim cok calisiyormus dedi doktorum, oyuzden dozum biraz daha dusuk.

ya kafama takildi ben gercekten igne yapilirken hic aci hissetmiyorum senin neden canin aciyor anlamadim. uygulamada acaba yanlis birsey mi yapiyorsun doktoruna sordunmu. ben ignemi iki gundur kendim yapiyorum hic bir sey hissetmiyorum. daha oncede esim yapiyordu.

bu arada sendede siskinlik veya kabizlik varmi?

doktorum bana o konuda hic bir sey soylemedi. ben meyveyi normaldede cok yerim simdide yiyorum gunde en az 4-5 porsyon onun disinda fazla su icmiyordum normalde simdi icmeye calisiyorum. baskada kabiz yapacak seylerden uzak durmaya calisiyorum '' bu konuda pek basarili olamasamda :) ''

şişkinlik ve kabızlık olmadı. sordum acı eşiğim düşük ve tenim çok hassas olduğu içinmiş. iğneleri sabah 8.30 da yapıyorum ve uyuyorum. acısı çok uzun sürmüyor biraz nazlıyım galiba:)) bazen iğneleri eşimede batırmak istiyorum. ben tüm iğneleri kendim karnımdan yaptım. her seferinde farklı yerden yapıyorum. göbeğin iki parmak altından, sağından ya da solundan demişlerdi. sen kolundan mı yaptırdın?

bende karnimdan yapiyorum ben ama aksam saat 9 da vuruyorum ignemi. :) aslinda eslerimizede bir iki tane igne verseler fena olmaz. ama ucu bayagi bir kalin olanlardan olsun :)

canim bende puregondan hic etkilenmemistim ama su orgalutran midir nedir beni mahvetti. benim bugun 4. gunum yani dikkat et sen daha yeni baslamissin orgalutrana kabiz yapacak yiyeceklerden uzak dur :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün transferimin 4. günü ilk üç gün sol kasığımda sürekli batmalar oldu bugün batmalar yok ama çok şişim nefes alamıyorum çok tedirginim( günler geçmiyo test gününe çok var Rabbim hayırlısını versin inş. bebişim benimledir...

canim bende devam etmek istiyorum ama kimseden ses cikmiyor.

gerci topikde biraz kalabaliklasti bende girince herkesi takip edemiyorum. muhtemelen devam etmek isteyen arkadaslar vardir ama iletisimimiz biraz koptu sanirim. acaba bunun icin yeni bir topikmi acsak?

cnm 300 de benden okuycam senın adına baslıyorum bugun

mrb arkadaşlar dayanamayıp bugün yaptırdım sonuç 29,18 transfer gününü sayarsak bugün 11. günüm sizce nasıl bana çok düşük geldi ne olur moral verin

canim benim hayirli olsun.. gozlerim goldu sonucunu gorunce.. hamilesin ve 11. gune gore sonucun muhtesem.. canini sikma.. bebisini dusun.. hayirli olsun!:119:

canim bende ilk gunler siskinlik ve gaz harici hicbirsey yoktu.. simdi batmalar basladi son 2-3 gundur.. merak etme.. kendini cok dinleme.. INSALLAH hayirli sonucu alirsin.. burada son zmanlarda guzel snuclar duyuyoruz!!!

canim bende ilk gunler siskinlik ve gaz harici hicbirsey yoktu.. simdi batmalar basladi son 2-3 gundur.. merak etme.. kendini cok dinleme.. INSALLAH hayirli sonucu alirsin.. burada son zmanlarda guzel snuclar duyuyoruz!!!

inş. canım hepimizin sonucu pozitif olur beklemek çok zor bebişimle ara ara konuşuyorum inş. annesini hiç bırakmaz Rabbim yeterki ol desin.

inş. canım hepimizin sonucu pozitif olur beklemek çok zor bebişimle ara ara konuşuyorum inş. annesini hiç bırakmaz Rabbim yeterki ol desin.

biliyorum canim bende carsambayi iple cekiyorum.. bakalim deger katlanarak gidecekmi diye.. bu arada cok fazla modum degisiyor.. hormonlardan diyor esim.. bir an cok sevincli ve heyecanli, bir an cok sinirli, bir an durgun.. gun icinde habire degisiyor.. Allah eslerimizede sabir versin benimki benimle sadece ben sordugum zaman tercih ediyor son gunlerde.. zavalli adam :)

canim benim hayirli olsun.. gozlerim goldu sonucunu gorunce.. hamilesin ve 11. gune gore sonucun muhtesem.. canini sikma.. bebisini dusun.. hayirli olsun!:119:

allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere herkese dua ediyorum doktor düşük dedi inşallah artar ikiye katlanır ne olur dua edin

tebrik ederim canım inş. artar Rabbim yardımcımız olsun...bende aynıyım eminimki içinden ya sabır diyordur yapıcak bişey katlanmak zorundalar böyle ddiyorum ama kıyamam yinede :)))))

günaydın kızlar az önce doktor kontrolünden geldim. 9. gündeyim. su keseciklerinden biri 15.16ml diğeri 13ml olduğunu öğrendim. perşembe günü yumurta toplama işlemi yapılacak. hayırlısıyla inşallah. çok mutlu oldum. bir yandanda kaygılıyım, sizin gibi birinin daha fazla su içmasi gerekir dediler, yumurta sayısı çokmuş galiba tamda anlayamadım( zaten günde en az 3 litre içiyorum arttırmam gerekecek. yoksa düşüğe kadar gider dedi hemşire(( bide perşembeye kadar her gün enerji içeceğiiçmem gerekiyormuş. kafam karıştı iyice. bişeyler söyleyin. moral verin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…